تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1719 از 3195 اولاول ... 719121916191669170917151716171717181719172017211722172317291769181922192719 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,181 به 17,190 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بار دیگر برای nامین بار شما دارید سه سکوی pc,ps3,x360 رو با هم از لحاظ گرافیک مقایسه می کنید،
    ps3 از شتابدهنده گرافیکی و api متن باز opengl استفاده می کنه،
    x360از شتابدهنده گرافیکی و api متن بسته directx استفاده می کنه

چون دایرکت ایکس سابقه خیلی طولانی در کامپیوترهای مبتنی بر ویندوز داره،برنامه نویسا تمامی زیر و بمشو می شناسن
    ولی opengl مبتنی بر لینوکس مزیتش بازبودن کدهاشه که هرکسی می تونه اونو توسعه بده ، ولی اداپت کردن هر بازی بر این سکوی نرم افزاری کار کمی سختیه ،
    به نظر من برنامه نویسا با دایرکت ایکس راحت ترن،ولی opengl محدوده گسترده تری داره ولی کار هرکسی نیست راندمانشو خیلی ببره بالا

طبق رسم نتیجه گیری رو محول می کنم به شما،
    در ضمن اگر یکی از رقبا حذف شوند ، دیگر شاهد پیشرفتی در این زمینه نخواهیم بود،همانطور که اگر مایکروسافت نبود ، سونی تا الان هم پلی استیشن3 رو عرضه نمی کرد!
    ولی کار هیچ کنسولی نیست به کامپیوتری برسه که از دو کارت گرافیکی gtx480 و هشت گیگ رم استفاده می کنه!!!!
    خوده Open GL هم در بازی های PC زمانی خیلی کار برد داشت و یادمه یه زمانی شما نیاز به Switch کردن بیت DirectX و Open GL

در PC بودید و این بسته به نوع بازی و سیستمی که شرکت سازنده از اون استفاده میکرد .

مشکل DirectX این هست که همانطور که شما گفتید به صورت Close-Source عرضه میشه که خوده این موضوع باعث میشه تا حدودی کار روی بازی ها راحت تر و تا حدودی هم محدود تر باشه .

زمانی که یک بازی کد نویسی میشه نیاز به کد نویسی هماهنگ سازی و مرتبه ی Loading هر کد هست که در Open GL ما این

امکان رو داریم که اونو به صورت دلخواه طبقه بندی کنیم ولی در DirectX این موضوع فقط به چند بخش محدود میرسه که دیگه توضیحات

اضافه رو جایز نمیدونم بگم. البته تغییر در Source های Open GL کار هر کسی نیست و اکثرا از همون Source های مادر استفاده میکنن

در ضمن شما با DirectX سریع تر میتونید به جزئیات بالا برسید تا با Open GL .
    سلام بله هست. ۱۲۰ گیگش ۷۵ تومن.
    نزدیک ۲۰ تا بازی
    میثم جان من چند جا رو گشتم بهم گفتن هارد original دیگه نیست , شما داری بیام ازت بگیرم ؟
    سلام دوستان حتما این دموی رو که آپ کردم رو دان کنید ببینید شاید خیلی از دوستان دیده باشن
    ولی واقعا آخر هیجانه این کینکت عزیز با آمدنش مطمئن باشید کلی کار و بار بقیه کنسولها کساد خواهد شد
    این فقط یک سیستم معمولی برای بازی نیست میتونه Body Shape شما و حالت چهره شما رو تشخیص بده
    و حتی یک سیستم امنیتی باشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میشه بگید کنسول Xbox 360 در این عکس کجاست !!!؟؟
    سلام بچه ها خوبین

میگم انقد پست تکراری خوندم خسته شدم - شما انقدر تایپ میکنید خسته نمیشید

میگم پست اول رو ثابت نگه دارین (توش چیزایی بنویسین که هی سوالایه تکراری نکنن) تو همه صفحات که مجبور نشین هی بگین +_ اره الیت هارد 120 گیگ داره توش هم بازی نصب میشه انقد اینو خوندم دیگه ... _+ الان من 20 صفحه خوندم که فقط فهمیدم کینکت قرار 3 ماه دیگ بیاد - کلا این تاپیک شده اسپم سرا

همه پست ها تکراریه یعنی هیچکس به خودش حتی زحمت نمیده این پست های صفحات قبل رو بخونه.
    شاید باورش سخت باشه وقتی اومدم اینجا برای بار اول ، حدود 1000 صفحه بود که همشو خوندم (بالای 70% رو)
    الانم جون مادرتون یه خورده پست های قبلی رو بخونید(10 صفحه قبلی رو) به جون عزیز ترین کستون به جوابتون میرسین
    این موضوع ماله 1 ساله پیش هست که با اصرار چند نفر از بچه ها من مطالبی رو آماده کردم و به نوید (همکار باز نشسته) تاپیک دادم

تا تو صفحه ی اول بزاره ولی الان چی !!؟؟ اون موقع یکی به اسم نوید بود که دل سوزه انجمن بود و هر کاری رو که صلاح میدید سریع

اقدام میکرد !! ولی الان دیگه نه ...
    به مشکل اعصاب خورد کنی بر خوردم.
    اومدم تو این دوران قحطی بازی Mass Effect 1 رو دوباره برم. قبلا یه بار رفته بودم و مشکلی نداشت. حالا تا می خوام وارد کلینیک سیتادل بشم فریز می کنه.
    از رو دی وی دی بازی کردم رو کلینیک فریز کرد، از رو هارد بازی کردم رو کلینیک فریز کرد، کش رو پاک کردم رو کلینیک فریز کرد، از اول رفتم رو کلینیک فریز کرد.
    دستگاه جاسپره، با بازی های دیگه هم هیچ مشکلی نداره.
    دی وی دی که مشکل نداره، چون جدا از این که قبلا بازی کردم، رو هارد نصب می شه و تا جایی که من می دونم اگه مشکل داشته باشه رو هارد نصب نمی شه. اگه باگ هم باشه که باید با پاک کردن سیو درست بشه که نشد. دستگاه هم که مشکل نداره.
    چه کنم؟
    مشکل از Consol نیست ( البته چون ضریب خطا هیچ دستگاهی صفر نیست امکان داره روی یک Xbox دیگه مشکلی نداشته باشه ) ولی دز کل این مشکل رو از کنسول نمیگیرن.

مشکل از خوده CD بازی هست و احتمالا با Update داریو دستگاه یا داشبورد این مشکل بروز داده.
    Last edited by SamGun; 12-08-2010 at 14:00.

2. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام.
    بچه ها چند تا سئوال داشتم، ببخشید یکم بی مورد هست.
    1. می شه از دوبی خودم برم ایکس باکس جدید بخرم و بیارم ؟ یعنی گمرکو ... مشکلی داره؟
    2. بازی اوریجینال ایکس باکس جایی می فروشن؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام.
    1. می شه از دوبی خودم برم ایکس باکس جدید بخرم و بیارم ؟ یعنی گمرکو ... مشکلی داره؟
    1 - نه مشکلی نداره مخصوصا اگه تکی باشه
    2 - جای که ثابت داشته باشه کمه چون مشتری نداره باید بدی برات بیارن 4 روزه قیمت هم 55 تا 65
    اومدم تو این دوران قحطی بازی Mass Effect 1 رو دوباره برم. قبلا یه بار رفته بودم و مشکلی نداشت. حالا تا می خوام وارد کلینیک سیتادل بشم فریز می کنه.
    از رو دی وی دی بازی کردم رو کلینیک فریز کرد، از رو هارد بازی کردم رو کلینیک فریز کرد، کش رو پاک کردم رو کلینیک فریز کرد، از اول رفتم رو کلینیک فریز کرد.
    دی وی دی که مشکل نداره، چون جدا از این که قبلا بازی کردم، رو هارد نصب می شه و تا جایی که من می دونم اگه مشکل داشته باشه رو هارد نصب نمی شه. اگه باگ هم باشه که باید با پاک کردن سیو درست بشه که نشد. دستگاه هم که مشکل نداره.
    چه کنم؟
    شما احتمال 90 درصد dVD بازیت پوکیده و مورد پیدا کرده چون یک مدت هم گذشته من خودم چند تا از بازی هام که اوایل خریده بودم همین طوری شدن

سلام دوستان
    من می خوام مانیتورم رو عوض کنم برای 360
    به نظر شما چه مانیتوری بگیرم
    خودم W2261 LG در نظر دارم
    اینجا جاش نیست تاپیک مخصوص داره
    کد:
    ولی مدل خوبیه چون HDMI داره

5. 5 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

میشه بگید کنسول Xbox 360 در این عکس کجاست !!!؟؟
    دیگه کینکت برای ماکروسافت از 360 هم مهم تر شده...
    اصلا حواسشون به 360 نبوده....
    احتمالا تو کمده ولی خوب اینطوری که 3 چراغه میشه....
    نمیدونم والا...

7. 5 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

میثم جان من چند جا رو گشتم بهم گفتن هارد original دیگه نیست , شما داری بیام ازت بگیرم ؟
    نه الان فقط یه هارد ۶۰ گیگ ارج داریم.
    یه توضیح در مورد هارد ها بدم. هارد ارجینتال با این غیر ارجینال ها هیچ تفاوتی ندارن. تو هر دو یک هارد 2.5 اینچی به کار رفته. که مارک هارد ارجینال hitachi هست و مارک اون یکی هارد ها وسترن دیجیتال یا فوجیستو هست . پس نمیشه اسمشو گذاشت غیر ارجینال. میشه گفت واسه خود شرکت ماکرو سافت نیست

9. 4 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

یه توضیح در مورد هارد ها بدم. هارد ارجینتال با این غیر ارجینال ها هیچ تفاوتی ندارن. تو هر دو یک هارد 2.5 اینچی به کار رفته. که مارک هارد ارجینال hitachi هست و مارک اون یکی هارد ها وسترن دیجیتال یا فوجیستو هست . پس نمیشه اسمشو گذاشت غیر ارجینال. میشه گفت واسه خود شرکت ماکرو سافت نیست
    یعنی در اصل فابریک نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اقا میثم سلام.شما فرمونxbox هم دارید؟اگر نه از کجا میتونم پیدا کنم ؟و قیمتش چنده؟

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

یعنی در اصل فابریک نیست
    یه جورایی اره. ولی از نظر داخلی هیچ فرقی ندارن.
    راستی با hub وصل کردم دسته سیم دارو کار کرد

13. 4 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

چه کنم؟
    من توی فیفا 10 مشکلی شبیه به مشکل شما داشتم ، بعد از یک مدت بازی توی manager mode خواستم از آخرین Save که داشتم بازی رو Load کنم که بازی فریز شد.(save های دیگه مشکلی نداشت)
    با نصب دوباره (روی هارد نصب بود) هم مشکل حل نشد.
    موقعی که توی فیفا 10 بازی رو سیو میکردم غیر از سیو اصلی یک سیو هم واسه settings میاورد.
    وقتی قبل از load کردن Save اول ، آخرین Setting رو Load کردم و بعد بازی رو Load کردم درست شد.

نمیدونم به درد بخوره یا نه ، گفتم تا شاید بتونه کمک کرده باشه

سلام.
    تا دوتا رو یکی از آشناهامون آورد و کسی کاری نداشت .
    زیاد یافت نمیشه .
    یک سری به این فروشگاه آنلاین بزن:
    کد:
    فاصله ها رو بردار

15. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

چند میدی بهمون داداش ؟

میثم جان این هارد ها از نظر ظاهری و کیفی فرقی با هارد های دیگه ندارن ولی Nand اونها دستکاری شده است و میتونه عامل Ban

شدن تو LIVE باشه !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •