سلام
نظرتون راجع به استفاده از لايتنر چيه؟
سلام
نظرتون راجع به استفاده از لايتنر چيه؟
خب حالا فهمیدم کتاب دیفرانسیل آقای رضوی، دیفرانسیل اندیشه فائق هستش. خوبه، تو کتابخونه مدرسمون هست. هر وقت ده استاد رو تموم کردم، می رم سراغش.
ممنون از راهنماییتون.
ببخشید مهندس جون چند تا سوال داشتم .
با توجه به اینکه شما اند زبانید میشه بگید به نظر شما بهترین کتاب اموزش زبان چیه ؟
یعنی همه ی نکته ها کنکوری و مهم رو داشته باشه ؟ اخه من زبانم خوب نیست.
راستی زبان انگلیسی 2 خوندنش لازمه ؟
والا من قبلا هم گفتم من واسه کارم از رو کتاب های چاپ دانشگاه های آکسفورد و کمبریج یا انتشارات لانگمن استاده میکنم و اصلا کاری به کتاب های بازاری ندارم .. اگه تو لغات این کتاب که شما میگید لغات کتاب درسی که با هم مترادف هستند اومده و کلمات هم خانواده رو داره و بخش گرامرش هم روش تشخیص گزینه صحیح رو اموزش داده در نتیجه کتاب خوبی هستش..
نمیشه از الان گفت صبر کنید پیک سنجش حذفی های امسال رو اعلام کنه
تایید میشه
وقتتون تلف میشه ... یه راه حل ساده واسه زبان خوندن بهتون میگم .. شبیه با لایتنر هست تقریبا اما دیگه این قرتی بازی ها رو نداره( ببخشید از این لغت استفاده کردم )
نه .. منظورم اون نبود .. اون که شما میگی فکر کنم همونه که مجید و ماشالله رضوی نوشتن و تست هست.. اون هم کتاب خوبیه اما تست های غیر استاندارد توش هست ..من منظورم کتابی بود که انتشارات راه علم چاپ کرده
من اندش نیستم فقط یکم از شما بیشتر بلدم..
زبان دوم و سوم لازم نیست.. فقط یکسری نکاتش به کار میاد .. والا تو این مورد سوالات من جوابی نمیتونم بدم .. همین بالا تر هم گفتم و قبلا هم گفتم .. من اصلا به کتاب های موجود تو بازار که واسه کنکور هست نگاه هم نکردم ..کتاب های چاپ لانگمن و آکسفورد و کمبریج رو استفاده میکنم واسه تدریس .. یعنی نکات رو از توی تونها استخراج میکنم.. از دبیر زبان های موسسات بپرسید حتما میدونند چون اکثرشون از رو هم کپ میزنن واسه جزوه نوشتن و کتاب چاپ کردن(نه همشون)
![]()
مژده
قبلا گفته بودم که یکی از دوستان من هست که تو زمینه ی ریاضیات خیلی مهارت داره (مهندس ترابی هست نام ایشون).. امروز که تلفنی داشتیم حرف میزدیم بهش دوباره گفتم بیاد اینجا و به من کمک کنه تو جواب دادن به شما مخصوصا تو زمینه ی ریاضی و خوشبختانه اینبار قبول کرد .. هم تو ریاضیات خیلی من ایشون رو قبول دارم هم تو اخلاق
فکر کنم که از همین هفته ایشون هم به جمع ما بپیونده
در ابتدا لازم میدونم که از مهندس مجیدی به خاطر این ایده قشنگشون تشکر کنم که باعث شدند من بتونم تجربیات خودم رو در اختیار بچه ها قرار بدم
امیدوارم بچه ها هم بتونن از تجربیات ما به نحو احسن استفاده کنند
به امید موفقیت همه دانش آموزان ساعی در کنکور 90
خب الان ما سوالامونو از شما تو همین تاپیک بپرسیم یا تو سایر تاپیک های موضوعی موجود یا شما هم واسه خودتون تاپیکی خواهید زد؟![]()
استاد امین من راجب امضاتون می خواستم بگم که گیاها هم دردر وحس میکنن و احساس دارن.
این دلیل نمیشه نخوریمشون!!!
این چرخه ی طبیعته!!!
شما ميدونيد كتاب شيمي 2 چاپ 87 رو از كجا بايد تهيه كنم؟ ...
من خودم چاپ 85 دارم كه تو متن درس وحاشيه درس تغييرات داره ....
دوست عزیز چاپ جدید رو بگیرید فرقی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)