سلام دوست عزیز
به نظرم مشکلی برای دریافت و قبول کلید از سوی نرم افزار نباشه ؛ باز هم یک بار آزمایش کنین.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز
به نظرم مشکلی برای دریافت و قبول کلید از سوی نرم افزار نباشه ؛ باز هم یک بار آزمایش کنین.
موفق باشید.
اقا من MBR هاردم تغییر کرده (منظورم اولین بوت سکتور هست) با این دیسک میشه ریکاوریش کنم؟؟
با سلام
من هم نسخه شما رو نصب کردم ، هم بر روی ویندوز اکس پی (سرویس پک 3) و هم سون (التیمیت) و هر دو بدون مشکل نصب شدند و تا الان هم بخوبی کار می کنن ؛ ایرادش دقیق نمی دونم از چیه ، چون هم لینکش سالمه ، هم فایلش.
سلام دوست عزیز
کسپر آنتی ویروس قوی هست و اکثر کرم ها ، تروجان ها و . . . رو شناسائی می کنه ، و هموراه تمام سیستم رو اسکن می کنه ، حتی وقتی که بخواهید نرم افزاری رو نصب کنید ، این موضوع ملموس تر هم میشه ؛ چون فایل نصبی مورد نظر دیرتر از همیشه اجرا میشه و کسپر جزء به جزئشو برای تمیز بودن میگرده.
از این رو سرعت سیستم کاهش پیدا میکنه ولی امنیت کاملی خواهید داشت.
برای موضوعی هم که شما گفتید : من نسخه 2009 رو پیشنهاد میکنم. لابد میگین چرا ؟
بخاطر اینکه موقع دریافت و پذیرفتن کلید از سوی نرم افزار ، دردسر کمتری دارین ؛ به نظر من ، نسخه 2009 هم اگر همیشه بروز باشه عملا" با نسخه های بالاتر دیگه فرقی در شناسائی و تمیز کردن نداره. اما نسخه های جدیدتر امکانات و سرعت پردازش بهتری دارین (نه خیلی محسوس و عالی!).
یک نکته ای : برای آنتی ویروس هرگز از کرک و کرکر استفاده نکنید. به نوعی برای آنتی ویروس و سیستم مشکل زا هست. همون بهتره که از سریال و اگر هم نشد بصورت تریال استفاده کنید.
برای استفاده از حالت تریال و جلوگیری از پایان یافتن مدت محدود آن هم ، نرم افزار زیر رو پیشنهاد میکنم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.
اقا من MBR هاردم تغییر کرده (منظورم اولین بوت سکتور هست) با این دیسک میشه ریکاوریش کنم؟؟
اقا یکی جوابه ما رو هم بده
چرا scan for viruses موقع کلیک راست روی درایو یا فایل غیر فعال شده؟!
سلام دوست عزیز
منظورتون اینه که کمرنگ شده یا عمل نمی کنه ؟!
در حالت موقعی پیش میاد که برای آنتی ویروس مشکلی بوجود اومده باشه ؛ مثل آپدیت نبود (گذشت مدت طولانی از آخزین آپدیت) ، بلاک شدن سریال که منجر به غیر فعال شدن آنتی ویروس میشه (هم بلاک شدن و هم استفاده از 1 سریال برای چند سیستم).
من تا به حال با مورد شما ، در موارد فوق روبرو شدم که با سریال جدید ، آپدیت مجدد مشکل برطرف شده.
یک نکته ای : بعضی مواقع هم هست که خطای اکسن سیستم میده و میخواد که سیستم رو اسکن کنه ؛ در این مورد هم کم دیدم و هست.
بهتره این قسمت از کسپر رو ببینید که اگر خطای داده باشه مشخصه :
در قسمتی که با کادر قرمز مشخص شده کلیک کنید :
در اینجا یک لیست وجود داره که اگر پیغامی از سوی آنتی ویروس داده شده باشه می تونین اونو ببیند و بر اساس خواسته نرم افزار مشکلشو حل کنید :
که نمونه از حالتی که نرم افزار با خطا مواجه میشه ؛ در این حالت کادر مشخص شده قبلی بصورت زرد هست :
موفق باشید.
Last edited by schakiba; 10-08-2010 at 11:05.
ممنون
مشکل اینجاست که اصن برنامه بالا نمیاد...!!!
دیروز که نصبش کردم (ورژنه 2009) برنامه بالا اومد و اون قسمتی که مشخص کرده بودین قرمز بود، بعد از اینکه سیستمو خاموش کردم دیگه برنامه کلهم بالا نمیاد و تو کلیک راستم ایکونش کمرنگ و غیره فعاله
خواهش می کنم.
یک سوال : شاید سوال بنظر ساده ای باشه ، ولی می پرسم :
شما کلید جدید را به آنتی ویروس دادین ؟ چون این حالت قرمزی که میگین به ندرت پیش میاد و مشکل خاص و حادی هم نیستو
na nadadm....
yani moshkel az key bas bashe
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)