System Mechanic v9.5.9.2 Professional | 65.4 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
System Mechanic v9.5.9.2 Professional | 65.4 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم همین مشکلو دارم . به همه دوستان پشنهاد میکنم ورژنهای قبل تر از 9.5.x رو دانلود کنین بچه ها
سلام خدمت دوستان اقا این کرک blast master 3.1 کار نمیکنه اگه کرک درست حسابی دارین بزارین چون من این کرک رو ، رو چندتا از سیستم ها تست کردم و کار نکرد در ضمن ویندوز من 7 هستش
سلام
خوبید بچه ها؟
ببینم برای System Mechanic Professionl 9 هیچ کرکی جزء Activator 3.1 By BetaMaster نیومده؟
چون اولا بعد از هر بار وصل شدن به اینترنت برنامه رمز تقلبی رو تشخیص می ده و هر بار باید اون رو Crack کرد!
دوم اینکه بعد از Crack کردن، وقتی SE رو اجرا می کنیم بعد از یه دقیقه دچار ایراد می شه و خارج می شه! این مشکل رو خیلی از بچه ها دارن.
Windows ما هم هفت هست. هپتِ هپتِ هپت
پس لطفا راهنمایی کنید
ممنون و خسته نباشید.
درسته اینجا محل بحث نرم افزاری نیست ولی چون مشکل خیلی از بچه هاست ...نقل قول:نوشته شده توسط s115rz
منم 9.5.6 دارم و همين مشكلرو دارم. كسي نمي تونه راهنمايي كنه؟
احتمالا مشكل از كرك باشه. كرك جديدي نيومده؟
نقل قول:نوشته شده توسط join me
من نسخه 9.5.8.2 نصب کردم بعد از چند دقیقه برنامه خود به خود بسته میشه به نظر شما مشکل از کجاست
منم همین مشکلو دارم . به همه دوستان پشنهاد میکنم ورژنهای قبل تر از 9.5.x رو دانلود کنین بچه ها
برخی از اپدیتهای ویندوز و علی الخصوص سرویس پک (در ویستا خودم تست کردم)
مانع نصب میشه
سلام
خوبید بچه ها؟
ببینم برای System Mechanic Professionl 9 هیچ کرکی جزء Activator 3.1 By BetaMaster نیومده؟
چون اولا بعد از هر بار وصل شدن به اینترنت برنامه رمز تقلبی رو تشخیص می ده و هر بار باید اون رو Crack کرد!
دوم اینکه بعد از Crack کردن، وقتی SE رو اجرا می کنیم بعد از یه دقیقه دچار ایراد می شه و خارج می شه! این مشکل رو خیلی از بچه ها دارن.
Windows ما هم هفت هست. هپتِ هپتِ هپت
پس لطفا راهنمایی کنید
ممنون و خسته نباشید.
شما یک فایروال خوب نصب کن (من کومودو را پیشنهاد میکنم) موقع اولی که میخواد کانکت شه بلاک کن دیگه بعد از اون راحتی
آقا توروخدا یکی یه کرک خوب برا این برنامه بذاره . یا کیجن یا شماره سریال ...
با اون Activator که همراه نرم افزار گذاشته شده نمیشه برنامه را اکتیو کرد
![]()
دانلود کرک و طریقه کرک کردن System Mechanic Professional 9.5.9.2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
System Mechanic Professional 9.5.8.2 | 66 MB
این برنامه روی ویندوز سون نصب نمیشه من امتحان کردم نصب نشد
از کدوم ورژن استفاده میکنید!؟
پ.ن:
نسخه 6 به پایین در سون اجرا نمیشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)