تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این تاپیک رو تا چه حد مفید ارزیابی کردید؟

راي دهنده
56. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی زیاد

21 37.50%
  • زیاد

6 10.71%
  • متوسط

11 19.64%
  • کم

18 32.14%
صفحه 5 از 23 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 228

نام تاپيک: از مهندس مجیدی بپرس - گام به گام تا کنکور سراسری سال 90

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

ببخشید توی دانشگاه ازاد و پیام نور ساوه یه استاد مهندس مجیدی هست که استاد فیزیک هست با شما نسبتی داره ؟
    Last edited by mahdi7610; 08-08-2010 at 19:48.

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

من به گذشته مهندس مهربان چی کار دارم من گفتم کتاب سه جلدی تست های خوبی داره یانه؟؟؟من آموزش دیف1 رو دارم خیلی خوب گفته!
    من کی گفتم اول؟؟؟گفتم پایه یعنی حسابان و 2؟؟
    ببخشید من با عجله خوندم و اشتباه لپی کردم .. واسه دیفرانسیل کتاب مهندس ماشالله رضوی رو بهتر میدونم
    سلام خوبید دوستان
    میگم روزی شما چند ساعت مطالعه میکنین؟یعنی چند ساعتش مفیده؟
    والا اگه منظورت بنده هستم که من کنکور دادم و الان فارغ التحصیل هستم و واسه کنکور درس نمیخونم ..الان درس میدم. حالا اگه غیر کنکور منظورتون بود من مطالعم خیلی درسی نیست و بیشتر شاملو میخونم .. کمی فیزیک مطالعه مسکنم .. زبان انگلیسی میخونم .. مطالب مرتبط با کارم رو میخونم جبران خلیل جبران میخونم .. اوشو هم میخونم .. بازم بگم؟؟
    سلام

ببخشید توی دانشگاه ازاد و پیام نور ساوه یه استاد مهندس مجیدی هست که استاد فیزیک هست با شما نسبتی داره ؟
    نکنه من باشم؟؟!!!!!!!!!! شوخی کردم .. بنده ایشون رو نمیشناسم اما حتما ایشون از من باسواد تر هستند

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نه من منظورم کنکوری های 90 هست
    Last edited by fmps; 08-08-2010 at 22:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

برای گسسته چی؟؟ نظرتون رو چیه؟؟خیلی درس سختیه!
    فیزیک پیش سبز رو دیدید؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

برای گسسته چی؟؟ نظرتون رو چیه؟؟خیلی درس سختیه!
    فیزیک پیش سبز رو دیدید؟؟
    گسسته سخت نیست ولی لم خاص خودشو داره .. من میگم برو کلاس و خودتو راحت کن .. یا اگه وضع مالی خیلی خوبی دارید معلم خصوصی بگیرید .. گسسته رو یکم مشکل میشه تو خونه و بدون دبیر خوند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض چند نکته برای دبیر خصوصی گرفتن

اگه قصد دارید دبیر خصوصی بگیرید این نکات رو رعایت کنید:
    1-فقط به معروف بودن دبیر یا اینکه کتاب تالیف کرده دل خوش نکنید .. هستند کسانی که فیزیک درس میدن اما رشتشون پزشکی بوده و تالیف هم دارند(نام نمیبرم)

2-تا حدی این ضرب المثل درسته که هرچی پول بدی آش میخوری اما تو دبیر خصوصی گرفتن صادق نیست .. مثلا دبیر ساعتی 200 هزار تومن لزوما بهتر از دبیر ساعتی 50 هزار تومن نیست

3-دبیر خصوصی معجزه نمیکنه و اینکه تو روزنامه میبینید بعضی ها مینوسیند تضمینی مثلا درصد بالای 90 بزنید یک دروغ بزرگه

4-اگه سطح درسیتون خیلی قوی هست دبیر خصوصی وقت شما رو تلف میکنه .. خودتون تو خونه بخونید بهتره و نهایتا چند کلاس تو آموزشگاه ثبت نام کنید تا از جو کنکور دور نمونید

5- اگه سطح درسیتون متوسط و یا ضعیف هست دبیر خصوصی میتونه خیلی بهتون کمک کنه

اگه واسه دبیر گرفتن راهنمایی و مشاوره خواستید من تا حد امکان بهتون کمک میکنم

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

نمیدونم شاید شما درست بگید و پسرفت نکرده باشم!
    ولی خوب خودم فکر میکنم چون کم کم ساعت مطالعه ام پایین اومد و در نهایت به صفر رسید , من پسرفت کردم نه اینکه تعداد شرکت کننده ها بیشتر شده بود.
    وضع مالیمون در حدی نیست که معلم خصوصی بگیرم.
    سطح علمیمم , خودم نمی دونم در چه حدی هست.
    سالی که پیش بودم از ریاضی به تجربی تغییر رشته دادم,و واسه زیست هیچ کلاسی نرفتم,خودم با کتابهای کمک آموزشی خوندم و در آخر با زیست 24 رتبه ام تو منطقه 2 شد 4000.
    عذر میخوام ازتون من الان تازه این پست رو دیدم ... با ساعتی 25 تومن هم میتونید معلم خوب بگیرید اما باید یکم بگردید و پرس و جو کنید .. سطح علمیتون هم خوبه با این رتبه که میگید و از متوسط بهتر هستید ... زیست 24 هم افتضاح هستش .. شما باید فیزیک و ریاضی حدود 60 و زبان حدود 80 و عربی حدود 60 و ادبیات حدود 70 و معارف حدود 70 و شیمی و زیست حدود 80 بزنید .. این درصد ها که گفتم یه چیز نرمال هست که اصلا دور از واقعیت نیست..به هرحال شما اول تعیین کن چقدر خانوادتون میتونند واستون هزینه کنند و بعد بیا ببینیم با این پول چه کارهایی میشه کرد .. در ضمن مسایل مادی کمتر از نیمی از قضیه هست و بقیه به تلاش خودتون بر میگرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

گسسته سخت نیست ولی لم خاص خودشو داره .. من میگم برو کلاس و خودتو راحت کن .. یا اگه وضع مالی خیلی خوبی دارید معلم خصوصی بگیرید .. گسسته رو یکم مشکل میشه تو خونه و بدون دبیر خوند
    الان مدرسه میرم و تقریبا نصف گراف رو هم خوندیم.می خوام یه چیزی باشه عمیق درسو یاد بگیرم؟

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام استاد.کتابهایی برای کنکور زبان میشه معرفی کنید.راستش هدفم فقط کنکور نیست میخوام زبانم رو تقویت کنم.منظورم کتابهایی که معرفی میکنید رو محدود به کنکور نکنید

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

هدف من از زدن این تاپیک انتقال تجربه ی خودم به عنوان یک دبیر به داوطلبان کنکور و کمک به اونها در پیمودن این مسیر ناهموار هست .. از مدیران خواهشمندم تاپیک رو مهم کنند تا من بهتر بتونم کمک کنم و به دلیل اینکه وقت و حوصله کافی برای گشتن در تاپیک های مختلف رو برای پاسخگوی�%
    سلام دوست عزيز

برا انگليسي لغتاي كتاب كافيه يا بايد لغتاي اضافي رو هم حفظ كنيم( كه بايد حفظ كنيم چون 2ساله خارج از كتاب مياد) ميشه يه منبع معرفي كنيد

براي reading كنكور هم 2 ساله شده 2 متني حال آدمو مي گيره از نظر وقت بگيد واسه اونم چي كار كنيم

---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------

الان مدرسه میرم و تقریبا نصف گراف رو هم خوندیم.می خوام یه چیزی باشه عمیق درسو یاد بگیرم؟
    دوست عزيز اگه يه كمي پايت خوب باشه فقط يكم گاج گسسته سفيد رو بخون تا پايت قوي بشه

هر وقت فول شدي اونوقت گسسته خيلي سبز رو بگير كنكورو مي تركوني

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •