دوست خوبم به نظر من جمله دوم بهتره البته اگه من بودم اینطوری می نوشتم
Considering all the conditions his proposal was fine / good
به نظرم با توجه به اینکه شما گفتی شرایط بهتره از کلمه condition به جای factor استفاده کرد بازم دوستان دیگه نظر بدن
دوست خوبم به نظر من جمله دوم بهتره البته اگه من بودم اینطوری می نوشتم
Considering all the conditions his proposal was fine / good
به نظرم با توجه به اینکه شما گفتی شرایط بهتره از کلمه condition به جای factor استفاده کرد بازم دوستان دیگه نظر بدن
Last edited by sajjad1973; 09-08-2010 at 09:12.
دو جمله بالا درست هستند؟ کلا ااگر بخواهم بگم " با توجه به ......" چه کلماتی میتوانم استفاده کنم؟
Last edited by webcopernic; 09-08-2010 at 13:55.
سلام دوست عزیز؛
این دوجمله هر دو درست هستند. برای این منظور علاوه بر این دو عبارت که شما ذکر کردی میشه از موارد دیگه ای هم استفاده کرد. مثل :
considering, regarding, with regard to, concerning
سلام برادران فرنگی: دی
دوستان این جمله یعنی چی؟
?What's the most resilient parasite
اگه ادامشم میخواید:
An Idea.
A single idea from the human mind can build cities.
و..
یه تیکه از دیالوگ تریلر فیلم Inception " آغـــاز " هست.
ممنون، شاد باشید![]()
خیلی جالبه!! حتی دیگه هیچکس جوابم رو هم نمی ده....واقعاً متاسفم
یونس این پایینی ، جواب بالاییه؟! یعنی An idea رو در جواب What's the most گفته؟!
اگر نمی خواید من ایجا پست بدم و یا نمی خواید متن های منو ترجمه کنید، فقط کافیه بگید. نه اینکه.......
سلام دوست عزيز.تورو خدا يكم مثبت باشيد.من اين 2 صفحه ي قبل رو ديدم اما سوالي كه شما پرسيده اشيد پيدا نكردم به خدا!!!!
آخه چرا بايد نخوان شما پست بديد.اتفاقآ اينجا تماميه دوستان با روي باز به همه ي سوالات پاسخ ميدن.بهترين انجمن فروم اينجاست به خدا.
سوالتون رو بفرماييد حتمآ كمك خواهيد شد![]()
سلام. شما اگر صفحه های 601 و 602 رو ببینید، متوجه می شید که من به جای 1 بار، 2 بار پست دادم. البته شاید چون آواتارم رو عوض کردم دیگه کسی پست های منو نمی بینه!!
این هم متنی که گذاشته بودم، اونم 2 بار! اگر ترجمه کنید ممنون می شم.
Story developments made the issue a lame point in later seasons. Aaron was born fine, Sun eventually gave birth OFF the Island, and Juliet died even after she had no more pregnant patients to tend to. So really, when you think about it, where was no more of this story left to tell.
But does that excuse the fact that we never found out why pregnant women dying on the Island? It might be bugging you, but I'm chalking this one up to being another random "rule of the Island". mystical lights just aren't good for fetuses. Either way
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)