کاسپری ها حال کنن :
آخرین مقایسه سایت av-comparative: (توضیح بالای عکس نشون میده از چه لحاظ مقایسه کرده،ولی تو آمار بقیه بررسی ها هم کاسپر جزء اولین ها بود،به عیر از false alarm)
![]()
کاسپری ها حال کنن :
آخرین مقایسه سایت av-comparative: (توضیح بالای عکس نشون میده از چه لحاظ مقایسه کرده،ولی تو آمار بقیه بررسی ها هم کاسپر جزء اولین ها بود،به عیر از false alarm)
![]()
لینک مستقیم نداری دوست من از این برنامه؟؟
من از اینجا دانلود کردم آیا همینه؟راستی یه توضیحی هم میدی که چطوری با این برنامه سیستم رو اسکن کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مر30
Last edited by javady; 07-08-2010 at 08:58.
سلام
اگه ممکنه یه لینک سالم از Kaspersky Anti-Virus 2011 11.0.0.232 Final بزارین، لینک صفحات قبل کار نمیکنه!
دوستان برای تمامی آنتی ویروس ها فقط کافیه که به این سایت سر بزنید :
---------.com
ظاهرا همینه،حجمشون تقریبا یکیه.(قابل توجه دوستانی که لینک مستقیم میخوان)
در مورد نحوه کار هم که واضحه، بعد از رایت این فایل روی سی دی با نرم افزار الکل یا UltraISO ، میذاریش تو درایو و دستگاه رو ریستارت می کنی (frist boot باید روی سی دی باشه).بعد صفحه کاسپر که اومد،می بینی که همه چی رو برات واضح نوشته
Last edited by hirondelle; 07-08-2010 at 22:13. دليل: اشتباه تایپی
سلام دوست عزیز
اینم یک لینک مستقیم + یک سری چیزای لازم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by schakiba; 07-08-2010 at 20:22.
سلام دوستان.
من اگه بخام نسخه ترکی اینترنت سکیوریتی رو نصب کنم باید کی مخصوص پیدا کنم یا کی های نسخه انگلیسی به اینم میخوره؟
من Kaspersky Anti-Virus 2011 11.0.1.400 Critical Fix 1 Final رو نصب کردم ولی وقتی رو ی ایکونش کلیک میکنم ست اپش بالا نمیاد!!!
سلام
موقع نصب این ارور رو میده چی هست مشکل؟
![]()