تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 97 از 1291 اولاول ... 4787939495969798991001011071471975971097 ... آخرآخر
نمايش نتايج 961 به 970 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

در مورد سرعت بالاتر از 128 دوست من منم میدونم که سرعت بالای 128 نمیدن.اما بعضی از شرکتا با دادن گواهی اشتغال به تحصیلی یا چیز دیگه ایی سرعت بالاتر رو میدن
    میخواستم بدونم ایرانسل هم از این کارا میکنه یا اینکه هیچ مدله حاضر نیست سرعت بالاتر رو بده

در مورد قطعی:
    پس هیچ اطمینانی نداره که شب فایلتو گذاشتی واسه دانلود صبح بیدار شی و ببینی که همشو دانلود کرده دیگه .درسته؟
    توی لینکی که در پست قبل دادم در مورد گواهی اشتغال به تحصیل نوشتم: بله، با شرایط خاصی اینترنت بالای 128 هم می دن.
    در مورد شرایط دیگه: نمی دونم قانونش چه طوریه ولی چون مودم وایمکس قابلیت جابجایی داره و حتما نباید همیشه در یک محل استفاده بشه و ربطی هم به خط تلفن نداره پس احتمالا می شه این کار رو کرد:
    مثلا دوست شما که شرکت داره می تونه ثبت نام کنه و وایمکس به اسم شرکتش بگیره، بعد مودمش رو بده به شما ببری توی خونه ازش استفاده کنی!

قطعیش خیلی زیاد نیست. لااقل برای من توی یک ماه فقط 6-7 ساعت قطع بوده یا نصفه نیمه وصل بوده... ماه قبل کل 3 گیگ پهنای باندم رو توی 3-4 روز آخر ماه دانلود کردم چون قبلش مسافرت بودم. (با سرعت 128... یعنی بیش از 50 ساعت (البته در 5 نوبت 10 ساعته ولی توی همون 3-4 روز) سیستم داشت دانلود می کرد و یک بار هم قطع نشد.)

About Unattended Download
    یه اشکالی که وایمکس ایرانسل داره اینه که شما وقتی کامپیوتر رو روشن کردی (فرض کنید مودم روشنه و با کابل شبکه به PC وصله) اتوماتیک به اینترنت متصل نمی شی. بلکه باید مرورگر وب رو باز کنی بری به سایت ایرانسل، نام کاربردی و رمز عبور و کد CAPCHA رو وارد کنی (= وارد کردن حروف و عددهای داخل تصویر در فیلد مربوطه) تا Connect بشی. حالا نام کاربری و رمز عبور توی مرورگر ذخیره می شه ولی وارد کردن حروف و اعداد تصویر در فیلد لازمه اش اینه که هنگام برقراری ارتباط حتما یک شخص پای کامپیوتر باشه. پس اگر اینترنت وسط کار قطع و دوباره وصل بشه، نرم افزارهای DownloadManager نمی تونن اتوماتیک به کارشون ادامه بدن، چون دوباره باید یک نفر اون حروف و اعداد داخل تصویر رو وارد کنه...

2. 2 کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    درصورتي با گواهي اشتغال به تحصيل ميدن كه بخواي روي پروژه اي كار كني
    و از سوي مركز تحصيليت گواهي بگيري + كارت دانشجويي
    يكي از دوستام گرفته بوده شرايط همين بوده

موفق باشيد.

4. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام به برو بچه های پی سی وورلد. واقعاً خسته نباشید!
    راستش من این صد و خورده ای صفحه رو ریز و رو کردم و علاوه بر اینکه از سرعت کم سرویس های 128 مطلع بودم، باز هم سفارش دادم تا برام وصل کنن. (من ای دی اس ال داتک 128 رورداشتم، ماهی 30 تومان و سرعتش از 13 کمتر بود. و وقتی سرویس رو کنسل کردم، دیگه هیچ شرکتی پورتال نداشت)
    اما بعد از سفارش، به پستی از یکی از دوستان بر خوردم که من رو کمی نگران کرد. ایشون عکسی از صورتحسابش گذاشته بود که در اون درج شده بود که در طی یک ماه، 4 گیگ مصرف داشتند، در صورتی که ایشون اظهار داشتن که نصفه اینو بیشتر مصرف نکردن. من هم مثل ایشون، سرویس دائمی با ترافیک اولیه 3 گیگ رو سفارش دادم و حالا نگرانی من این است که نکنه ایرانسل ترافیک در نظر گرفته شده برای من رو زود خالی کنه و یک هزینه گنده رو دست من بزاره؟
    من از اینترنت برای وبگردی و یک کمی دانلود موزیک و اینجور حرفا استفاده می کنم. البته بگم که تو خونه ما هیچوقت کامپیوتر خاموش نمیشه و اینترنت هم همیشه وصله...! آیا به نظرتون 3 گیگ کفاف من رو میده و من می تونم بدون دردسر هزینه اضافه ترافیک آزاد، از وایمکس استفاده کنم؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

توی لینکی که در پست قبل دادم در مورد گواهی اشتغال به تحصیل نوشتم: بله، با شرایط خاصی اینترنت بالای 128 هم می دن.
    در مورد شرایط دیگه: نمی دونم قانونش چه طوریه ولی چون مودم وایمکس قابلیت جابجایی داره و حتما نباید همیشه در یک محل استفاده بشه و ربطی هم به خط تلفن نداره پس احتمالا می شه این کار رو کرد:
    مثلا دوست شما که شرکت داره می تونه ثبت نام کنه و وایمکس به اسم شرکتش بگیره، بعد مودمش رو بده به شما ببری توی خونه ازش استفاده کنی!

قطعیش خیلی زیاد نیست. لااقل برای من توی یک ماه فقط 6-7 ساعت قطع بوده یا نصفه نیمه وصل بوده... ماه قبل کل 3 گیگ پهنای باندم رو توی 3-4 روز آخر ماه دانلود کردم چون قبلش مسافرت بودم. (با سرعت 128... یعنی بیش از 50 ساعت (البته در 5 نوبت 10 ساعته ولی توی همون 3-4 روز) سیستم داشت دانلود می کرد و یک بار هم قطع نشد.)

About Unattended Download
    یه اشکالی که وایمکس ایرانسل داره اینه که شما وقتی کامپیوتر رو روشن کردی (فرض کنید مودم روشنه و با کابل شبکه به PC وصله) اتوماتیک به اینترنت متصل نمی شی. بلکه باید مرورگر وب رو باز کنی بری به سایت ایرانسل، نام کاربردی و رمز عبور و کد CAPCHA رو وارد کنی (= وارد کردن حروف و عددهای داخل تصویر در فیلد مربوطه) تا Connect بشی. حالا نام کاربری و رمز عبور توی مرورگر ذخیره می شه ولی وارد کردن حروف و اعداد تصویر در فیلد لازمه اش اینه که هنگام برقراری ارتباط حتما یک شخص پای کامپیوتر باشه. پس اگر اینترنت وسط کار قطع و دوباره وصل بشه، نرم افزارهای DownloadManager نمی تونن اتوماتیک به کارشون ادامه بدن، چون دوباره باید یک نفر اون حروف و اعداد داخل تصویر رو وارد کنه...
    یه ترفندی برای شرکت های ADSL هست که خودت بری یه شرکت الکی ثبت کنی با 100 هزار تومن بعد از این طریق سرعت های بالا بگیری.فکر کنم برای ایرانسل هم بشه همچین کاری کرد.درسته؟
    راستی نگفتید که که کسی الان اینترنت بگیره از ایرانسل بر اساس قیمت های جدید باهاش حساب میشه دیگه؟

ایرانسل هم چه سیستم هایی برای وصل شدن به اینترنت داره ها

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بله این صحت داره.....اینا هم 1 چیزی مثل شاتل درست کردن Fair Use Policy

من میخواستم 1 مگ نامحدود بگیرم به زور از زیر لبش کشیدم که تا چقدر ترافیک مشکل نداره. 10 دقیقه پشت خط بودم تا بالاخره اومد گفت تا ترافیک 110-120 گیگ مشکلی نداره ولی بیشتر بشه محدود میشه.

من همین الانش با IPW داتک 512 تا 100 گیگ رو ماهیانه راحت دارم و خیلی مواقع تا 140 گیگ هم میرسه. خلاصه این نامحدودش خیلی هم نامحدود نیست و روش زیاد حساب نکنید.با 1 مگ 250 گیگ ترافیک که سهله تا 350 گیگ هم رو شاخشه اگر زیاد دانلود کنی.
    عجب سیستم مسخره ایی
    این چه جور نامحدودی هست که بازم محدوده.من اگه میخاستم 1 مگ بگیرم اما همین مقداری که الان دارم دانلود میکنم رو دانلود کنم خوب مگه مرض دارم
    اما اگه لطف کنید جواب سوال قبلیم رو بدید هم ممنون
    خوب دیگه مبین نت رو واسه همچین روزی گذاشتندو مزیت بزرگش اینه که تو کل ایران پوشش داره البته این رو تا 5 سال دیگه حس می کنید وقتی که فقط با مبلغ ناچیزی می تونید از طریق voip با تمامی کسانی که از مبین نت سرویس دارند هر چقدر دوست دارید مجانی صحبت کنید.

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خوب دیگه مبین نت رو واسه همچین روزی گذاشتندو مزیت بزرگش اینه که تو کل ایران پوشش داره البته این رو تا 5 سال دیگه حس می کنید وقتی که فقط با مبلغ ناچیزی می تونید از طریق voip با تمامی کسانی که از مبین نت سرویس دارند هر چقدر دوست دارید مجانی صحبت کنید.
    مبین نت مگه در حال حاضر تهران رو پوشش میده؟
    اگه پوشش نمیده خبر دارید که کی قراره تهران رو پوشش بده؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مبین نت مگه در حال حاضر تهران رو پوشش میده؟
    اگه پوشش نمیده خبر دارید که کی قراره تهران رو پوشش بده؟
    متاسفانه خبر ندارم ولی مطمئن هستم سیاستشون رو بر پول درآوردن بر مبنای جلب رضایت مشتری از کیفیت سرویس گذاشتن در غیر اینصورت باید خیلی وقت پیش شروع به سرویس می کردند یا از تهران که مشترک بیشتری داره شروع می کردن چون خوب می دونند اگر تو ایران اسم یک چیزی بد بشه مدتها از اون به بدی یاد می کنند.

یه ترفندی برای شرکت های ADSL هست که خودت بری یه شرکت الکی ثبت کنی با 100 هزار تومن بعد از این طریق سرعت های بالا بگیری.فکر کنم برای ایرانسل هم بشه همچین کاری کرد.درسته؟
    راستی نگفتید که که کسی الان اینترنت بگیره از ایرانسل بر اساس قیمت های جدید باهاش حساب میشه دیگه؟

ایرانسل هم چه سیستم هایی برای وصل شدن به اینترنت داره ها
    دوست عزیز بهتره بیخیال شرکت بشی. مالیاتش رو می خوای چکار کنید؟ دردسر زیاد داره بهتره در این زمینه با روزبه یک صحبتی داشته باشید. مبین نت شنیدم این محدودیت رو زیر پا میگذاره دیگه صحتش رو نمی دونم بهتره چند ماهی صبر کنید تا تهران هم پوشش بده و با نماینده فروش به طور مستقیم صحبت کنید.

10. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام به برو بچه های پی سی وورلد. واقعاً خسته نباشید!
    بعد از سفارش، به پستی از یکی از دوستان بر خوردم که من رو کمی نگران کرد. ایشون عکسی از صورتحسابش گذاشته بود که در اون درج شده بود که در طی یک ماه، 4 گیگ مصرف داشتند، در صورتی که ایشون اظهار داشتن که نصفه اینو بیشتر مصرف نکردن. من هم مثل ایشون، سرویس دائمی با ترافیک اولیه 3 گیگ رو سفارش دادم و حالا نگرانی من این است که نکنه ایرانسل ترافیک در نظر گرفته شده برای من رو زود خالی کنه و یک هزینه گنده رو دست من بزاره؟
    من از اینترنت برای وبگردی و یک کمی دانلود موزیک و اینجور حرفا استفاده می کنم. البته بگم که تو خونه ما هیچوقت کامپیوتر خاموش نمیشه و اینترنت هم همیشه وصله...! آیا به نظرتون 3 گیگ کفاف من رو میده و من می تونم بدون دردسر هزینه اضافه ترافیک آزاد، از وایمکس استفاده کنم؟؟؟
    اگر اعتباری بگیری مزیتش اینه که مثلا حداکثر 2000 تومان می ذاری توی حسابت بمونه... حالا اگر نادانسته بیشتر از 3 گیگ مصرف کردی، وقتی این 2000 تومانت تموم بشه دیگه نمی تونی استفاده کنی و ورشکست نمی شی.

ولی الان هم که دائمی گرفتی مشکلی نیست. می تونی یه نرم افزاری مثل Bandwith Monitor روی PC نصب کنی که همیشه میزان استفاده شما از اینترنت رو بهت نشون می ده. (به این ترتیب همیشه حواست هست که چقدر استفاده کردی و چقدر باقی مونده... البته اعدادی که این نرم افزارها نشون می دن مقدار کمی با چیزی که ایرانسل محاسبه می کنه متفاوته ولی این تفاوت زیاد نیست. مثلا فوقش توی 3 گیگ استفاده، 100 یا 200 مگابایت اختلاف دیده می شه.) ضمن اینکه مثلا هر 10 روز می تونی بری توی سایت خود ایرانسل حسابت رو چک کنی، میزان استفاده و میزان اعتبار باقیمانده رو بهت می گه.

برای وبگردی اگر خیلی استفاده زیادی داشته باشی 2 گیگ در ماه کافیه. یک گیگ رو هم بذار برای دانلود... به نظرم کافی باشه...

12. این کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه don mohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    مشهــــد الرضـــا

پيش فرض

سلام دوستان میخوام وایمکس 256 بگیرم می خوام ببینم سرعت دانلودش چنده؟؟؟

یا اگه نمیدونید با یک سرعت دیگه سرعت دانلودش چنده چون میخوام ببینم می صرفه یانه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ¥ Ramin2 ¥'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران، سیدخندان

پيش فرض

سلام دوستان میخوام وایمکس 256 بگیرم می خوام ببینم سرعت دانلودش چنده؟؟؟

یا اگه نمیدونید با یک سرعت دیگه سرعت دانلودش چنده چون میخوام ببینم می صرفه یانه.
    همه سرعت ها واقعی هستند.
    یعنی اگه 256 بگیری سرعت دانلودت 32 هست.

15. این کاربر از ¥ Ramin2 ¥ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •