دوست عزيز اگر در زمان اسكن رنگ سياه در كامپيوتر نشون داده نميشه كه مشكل عجيبه. اصلا فكر نميكنم همچين چيزي پيش بياد چون مربوط به اسكن ميشه و ربطي به قسمت مكانيك پرينت نداره. ولي در بقيه موارد يعني كپي و پرينت حتما هد دستگاه گرفته و از بين رفته.
دوست عزيز اگر در زمان اسكن رنگ سياه در كامپيوتر نشون داده نميشه كه مشكل عجيبه. اصلا فكر نميكنم همچين چيزي پيش بياد چون مربوط به اسكن ميشه و ربطي به قسمت مكانيك پرينت نداره. ولي در بقيه موارد يعني كپي و پرينت حتما هد دستگاه گرفته و از بين رفته.
اشتباه کردم
جو گرفت
ولی تو کپی و پرینت رنگ مشکی مشکل داره ؟!؟!؟
ولی کارتیج پره و تو نرم افزارش نشون میده!!
چی کار کنم ؟
سعی کردم بازش کنم ولی نشد؟پیچ هاش رو باز کردم ولی یه جوری ضامن هاش وصل که آدم میترسه بشکنه؟؟!؟!؟؟!؟!
کمک!!!![]()
کسی نیست جواب ما رو بده![]()
نه نیست !![]()
کلا HP درایوراش داغونه، وقتی میزاری دو رو برنه، نمیتونه Black ink only بزنه و فقط گزینه Grayscale high quality فعال هست !
پ.ن:
این پست رو دادم تا امضام رو ببینید و همکاری کنید![]()
سلام به دوستان
من این دو مدل چاپگر رو دارم و تقریبا کار پرینتم خیلی زیاده با 2571 تا حالا 44000 تا پرینت گرفتم در عرض یکسال الیته دو با کارتریج هم عوض کردم
مشکلم با این دو پرینتر اینه که صفحات چاپی رو خیلی کمرنگ می زنه
شارژ پرینتر رو خودم انجام می دم (البته بیرونم وقتی میدم واسه شارژ همینه،تعمیر کار هم از پودر HP استفادمی کنه!!!)، وقتی شارژ می کنم تا 100 الی 200 صفحه رو پررنگ میزنه و بعد از اون کیفیتش خیلی پایین میاد و متن ها رو کمرنگ می زنه
درام هر دو رو عوض کردم ولی درست نشد
تونر مصرفی هم واسه شرکت شفق هست چون تونر دیگه ای واسه سامسونگ پیدا نکردم
به نظر شما مشکل از چیه
سلام دوستان
من یه canon mp 250 تازه گرفتم بعد دوبار شارژ کردن کارتریج الان که میخوام پرینت بگیرم لعنتی پرینت نمیگیره و میگه که کارتریج سر جاش نیست باید کارترج رو جا بزنید .اونوقت چراق مخصوص کارتریج مشکی روی پرینتر چشمک میزنه
حالا موندم چیکار کنم ..فقط امیدوارم که مشکل از کارتریج نباشه چون تعداد زیادی باهاش نزدم که الان بخوام عوضش کنم و اگه اینطوری باه که اصلا به صرفه نیست ..اینم عکس پیغام
البته بعضی از دوستان گفتن باید پرینتر رو ریست کنی حالا نمیدونم چه جوری اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون میشم کمک کنید.....
Last edited by ESTEGHLAL 67; 09-08-2010 at 23:19.
سلام بچه ها
آقا من هنوز مشکل در کیفیت پرینت عکس دارم
مدل IP4700 دارم عکسی که پرینت می کنم یه کمی کدر هستش و نوشته های کوچیک روی کاغذ دیگه پیدا نیست و خیلی کدر هستش
روی DVD هم چاپ می کنم باز هم کیفیت به همین صورت هست
رنگبندی هم از RGB به CMYK تغییر دادم ولی تغییر زیادی ندیدم
امکان داره از عکس باشه ؟
من عکس ها رو از سایتمیگیرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه دوستان گلم
اقا کسی تا حالا کارتریج سامسونگ 1660 شارژ کرده دو تا تا دور این پرینتر پلمپ هستش حالا پلمپ بودنش به جهنم ای ای سی که روشه نمراتوره یا نه ؟؟؟
سلام
من قبلا پرسیده بودم که یک کارتریج 1610 سامسونگ دارم که بعد شارژ کردن من کمرنگ می زنه علت از کارتریج نیست چون وقتی دادم به یک نماینده سامسونگ تونست پر رنگ شارژ کنه اولین بار که بردم گفت تمیز شارژ نشده که این طوره. دفعه بعد من کلا کارتریج رو شستم طوری که جاییش پودر نبود ولی بازم کمرنگ زد اینبار خودم رفتم تا ببینم طرف چه کار کرد که پررنگ شد دیدم هیچی فقط بلید فلزی روی مخزن رو باز کرد و تمیز کرد و باز گذاشت (من ندیدم کار دیگه ای بکنه) گفتم مشکلش چی بود گفت سرویس نیاز داشت به همین دلیل من دفعه بعد بعد از شارژ این کار رو هم کردم ولی بازم درست نشد.
حالا به نظر شما این فوت کوزه گری چیه ؟ من هر کاری می کنم کمرنگ می شه
البته این رو بگم در هر دو بار که برده بودم خودم کارتریج رو با پورد پر کرده بودم و طرف فقط سرویس کرد.
Last edited by هدیه; 12-08-2010 at 11:01.
یک سوال فنی دوستان
پرینتر HP C4683 رو من حدود یک ما هستش که خریدم.
حتی کارتریج هاشو هم تا حالا شارژ نکردم
ولی نمیدونم چرا کاغذ کش پرینتر عیب کرده.
کاغذ هایی که استفاده میکنم سایز B5
که کاغذ نمیکشه دیگه...
البته اگه وقتی میخواد کاغذو بکشه من هل بدم میتونه کاغذ رو بکشه تو و چاپ کنه ولی وای به حالم اگه بخوام مثلا 100 صفحه رو چاپ کنم.
از دوستان کسی میتونه کمکم کنه که چه بلایی سر این پرینتر نو اومده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)