تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این تاپیک رو تا چه حد مفید ارزیابی کردید؟

راي دهنده
56. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی زیاد

21 37.50%
  • زیاد

6 10.71%
  • متوسط

11 19.64%
  • کم

18 32.14%
صفحه 2 از 23 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 228

نام تاپيک: از مهندس مجیدی بپرس - گام به گام تا کنکور سراسری سال 90

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا اينجا ميتونيم در مورد مباحث درسي فيزيك هم بحث كنيم ؟

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

آقا اينجا ميتونيم در مورد مباحث درسي فيزيك هم بحث كنيم ؟
    اگه من میتونم کمک کنم بله.. چرا که نه.. اما حل سوال نپزسید یا لااقل سوالهای کلی بپزسید .. مثلا تست نذارید جواب بخواهید چون واقعا جاش اینجا نیست اما اگه سوالی راجع به نحوه خوندن یک فصل یا درک شهودی مبحثی داشتید بفرمایید .. در حد توان کمک میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

[QUOTE=Amin.M.1986;5249804]منظورتون از پسرفت رو متوجه نشدم.. شاید پسرفت نکرده باشید .. چون سنجش به این صورت هست مه آزمون های اولش تعداد شرکت کنده ها پایینتره و رتبه ی شما بهتر هست .. واسه ی 2 رقمی شدن هیچ فرمولی جز تلاش خودتون نیست .. اگه وضع مالی خوبی دارید میتونید دبیر خصوصی هم بگیرید .. شما سطح علمیتون و وضع مالیتون رو بگید من دقیق تر میتونم کمک کنم.
    QUOTE]
    نمیدونم شاید شما درست بگید و پسرفت نکرده باشم!
    ولی خوب خودم فکر میکنم چون کم کم ساعت مطالعه ام پایین اومد و در نهایت به صفر رسید , من پسرفت کردم نه اینکه تعداد شرکت کننده ها بیشتر شده بود.
    وضع مالیمون در حدی نیست که معلم خصوصی بگیرم.
    سطح علمیمم , خودم نمی دونم در چه حدی هست.
    سالی که پیش بودم از ریاضی به تجربی تغییر رشته دادم,و واسه زیست هیچ کلاسی نرفتم,خودم با کتابهای کمک آموزشی خوندم و در آخر با زیست 24 رتبه ام تو منطقه 2 شد 4000.

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من میخواستم یه سئوال درباره ی کنکور زبان بپرسم ، من الان برای کنکور ریاضی میخونم ولی میخوام کنکور زبان هم بدم ، به نظر شما چه کتاب تستی برای موفقیت تو کنکور زبان خوبه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

شما کتاب فیزیک 2 یا 3 غلامعلی محمودزاده رو دیدید ؟ می خواستم نظرتون رو درموردشون بدونم .

واینکه برای اموزش فیزیک و به قصد کنکور کافی هستند ؟ شاید بپرسید سطح درسیم : خوبه . می تونم بگم نهایی 19.5 شدم .

اگه هم شد بگید واسه من چیز بهتری سراغ دارید .

و اخر اینکه بهترین کتاب تست فیزیکی که تا الان دیدید رو بفرمایید . ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

من میخواستم یه سئوال درباره ی کنکور زبان بپرسم ، من الان برای کنکور ریاضی میخونم ولی میخوام کنکور زبان هم بدم ، به نظر شما چه کتاب تستی برای موفقیت تو کنکور زبان خوبه ؟
    من ميخواستم يه سئوال درباره ي کنکور زبان بپرسم ، من الان براي کنکور رياضي ميخونم ولي ميخوام کنکور زبان هم بدم ، به نظر شما چه کتاب تستي براي موفقيت تو کنکور زبان خوبه ؟
    فعلا از شانس خوب شما و از بخت بد من کارخونه اين چند روزه نعطيله و من وقت آزاد زيادي واسه جواب دادن به سوالات دارم.
    کتاب زبان فرزام از قديم استفاده ميشد .. تست هاي آقاي اناري هم خوبه. من خودم به شخصه جزوه هايي که درس ميدم اکثرا از کتب مرجعي هست که خود کمبريج و آکسفورد چاپ ميکنن و زياد تو کتب فارسي مانوور نميدم اما اين 2 کتاب ميتونن مفيد باشن راستي يه کتابي هست به نام GENERAL VOCABULARY FOR THE IELTS که انتشارات جنگل چاپ کرده و مولفش آقاي رضا دانشوري هست .. براي افزايش دايره لغاتتئن ميتونيد استفاده کنيد. قيمتش 3500 تومنه که اگه از خود فروشگاه مرکزي بخريد فکر کنم 30% تخفيف ميدن . دقت کنيد سي دي تلفظ رو هم از فروشنده بگيريد

7. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

شما کتاب فیزیک 2 یا 3 غلامعلی محمودزاده رو دیدید ؟ می خواستم نظرتون رو درموردشون بدونم .

واینکه برای اموزش فیزیک و به قصد کنکور کافی هستند ؟ شاید بپرسید سطح درسیم : خوبه . می تونم بگم نهایی 19.5 شدم .

اگه هم شد بگید واسه من چیز بهتری سراغ دارید .

و اخر اینکه بهترین کتاب تست فیزیکی که تا الان دیدید رو بفرمایید . ممنون
    شما خاطرات منو زنده کردید.. من فیزیک نهایی رو 20 شدم البته و البته تنها بیست امتحانات نهاییم بود..
    کتاب محمود زاده رو دوست دارم .. خودم باهاش زندگی کردم و الان هم که درس میدم خیلی ازش استفاده میکنم .. یادش بخیر سال 4 ام دبیرستان رو نیمکت پارک دراز کشیده بودم و محمود زاده میخوندم..
    کتاب یک ایراد بزرگ داره و اونم اینه که خیلی وقت میبره و واسه کسی که داره واسه کنکور درس میخونه وقت خیلی با ارزشه .. متوجه منظورم شدید؟؟ کتاب خوبه ولی بیبش از حد وقت میبره

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

راستی اینجوری گفتی استاد احساس کردم خیلی پیر شدم .. من جوونم هنوز و تازه اول راه هستم.. دلیل تجربه ی نسبتا خوبم اینه که از وقتی که وارد دانشگاه شدم تدریس فیزیک رو شروع کردم و الان که نگاه میکنم تعجب میکنم از اعتماد به نفس اون موقع خودم .. خودم نتیجه کنکورم نیومده بود شاگرد فیزیک 1 گرفته بودم درس میدادم..
    استادی به عقله نه به سن
    تجربه جالبی داشتی، اتفاقا امسال به من پیشنهاد شده بود که برم و اتفاقا فیزیک1 و همچنین ریاضی1 رو باهاش کار کنم، و طبیعیه که قبول نکردم. چون امسال پشت کنکوری هستیم(+ اعتماد بنفس کم ). که شما اعتماد بنفس داشتین و رفتین یادش دادی، ولی من یه خوردش برای این بود که گفتم شاید خوب یاد نگیره و بندازن گردن من و اکثرش به خاطر همین کنکور. البته به صورت پراکنده فیزیک و زبان به سال پایینیا یاد می دادم.
    یه خوبی که داره اینه مطالب برات دوره می شه.
    خب بگذریم. می گم الان من برنامم شروع کردم و تو رتبه های آزمون آزمایشیم پیشرفتی نمی بینم. باید چیکار کنم؟ وقت تست زدن هم کم دارم. بیشتر فقط می رسم کتاب و جزوم رو بخونم. یه راه حل لطفا.

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

راستی کتاب حسابان ، ریاضیات پایه و دیفرانسیل ده استاد رو چطور می بینید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان به نظر من کتاب دیفرانسیل و ریاضیات پایه فقط فقط رمزینه ...

من سال قبل امتحان دادم ولی ... و امسال دوباره امتحان میدم و میخوام رتبه زیر 1000 بیارم و همونطور که استاد گرامی گفتن فقط تست سراسری بزنین و اگه کتاب تستی میخرین سعی کنید همونو تا آخرش بخونید نه اینکه چندین کتاب بردارین

در ضمن به نظر من کانون هم خیلی سوالاش خوبه و اگه یه بار تمام امتحاناشو کامل و دقیق مطالعه کنین تو کنکور خیلی کمکتون میکنه ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •