تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: شارژرم کلافه ام کرده لطفا کمک کنید

داره خودمونی میشه يک دوست's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

7 شارژرم کلافه ام کرده لطفا کمک کنید

سلام من یه لب تاپ dell inspiron 6400 دارم که حدود سه ساله که خریدم پارسال شارژرش از کار افتاد یعنی پیغام می داد که نمی تونه باطری رو شارژ کنه و کلا ولتاژش پائینه که پرسیدم گفتن تو دمای بالا یکی از قطعاتش سوخته خلاصه یک شارژر نو مخصوص خودش رو خریدم حالا این شارژر جدیدم از محل اتصال کابلی که می خوره به پریز با شارژر گاهی اوقات یه صدای وز می ده انگار مثلا یه سیم لخته بعد از یه مدت هم این سیم که عرض کردم می خوره به پریز از کار می افته دفعه اول که کاملا جرقه زد و سیم پاره شد و دفعه دوم هم هر کار کردم دیدم شارژر روشن نمی شه بعد که دقت کردم این سیم روکش اش از بین رفته بود و الان هم دوباره داره بازی در می یاره و نمی دانم کجاش اتصالی داره که تکون می دم قطع می شه تقریبا هر دو سه ماه یه بار دارم یه سیم می خرم درسته قیمتی نداره ولی اینجوری که نمی شه من اصلا بهش اعتماد ندارم و هرآن می ترسم که من رو قال بذاره لطفا یه راهنمایی بفرمائید که ببینیم مشکل از این سیم که خوب نیست یا از شارژرم است
    عکس قسمتی که می گم مشکل داره رو هم براتون گذاشتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by يک دوست; 06-08-2010 at 15:17. دليل: بزرگی عکس

اگه نباشه جاش خالی می مونه kian-sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    یه جای خوب!

پيش فرض

من جای شما بودم لپ تاپم رو می فروختم می رفتم یه لپ تاپی مثل سونی وایو می خریدم تا این قدر لپ تاپم بازی در نیاره.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من 6400 داشتم شارژرش این شکلی نبود ( Slim ) .
    شما با یه شارژر دیگه هم امتحان کردید ببینید مشکل اون صدا رو دارید یا نه ؟

من جای شما بودم لپ تاپم رو می فروختم می رفتم یه لپ تاپی مثل سونی وایو می خریدم تا این قدر لپ تاپم بازی در نیاره.
    این هم یه راه حل هست !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

احتمالا مشکل شما در سیم متصل به برق یا تبدیل دو شاخه اون هستش. جنس بنجل و نا مرغوب بلای جان ایرانی ها شده .اگه این دو تا رو عوض کنید مشکل حل میشه به امید خدا

داره خودمونی میشه يک دوست's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما همیشه مسائل رو همین جوری حل می کنید؟ این که می شه پاک کردن صورت مسئله
    شکر خدا لب تاپم سالمه فقط شارژرش داره بازی درمی یاره به خاطر یه شارژر بفروشمش چی بشه

من 6400 داشتم شارژرش این شکلی نبود ( Slim ) .
    شما با یه شارژر دیگه هم امتحان کردید ببینید مشکل اون صدا رو دارید یا نه ؟

این هم یه راه حل هست !
    ممنون دوست عزیز از پاسخ تون منتها من شارژر قبلیم اینجوری نبود این یکی اینجوری با شارژر دیگه امتحان نکردم ترسیدم یه وقت ولتاژ یا چیزهای دیگه اش با هم همخوانی نداشته باشه یه بلایی سر لب تاپم یا شارژر اون بنده خدا بیاد

احتمالا مشکل شما در سیم متصل به برق یا تبدیل دو شاخه اون هستش. جنس بنجل و نا مرغوب بلای جان ایرانی ها شده .اگه این دو تا رو عوض کنید مشکل حل میشه به امید خدا
    ممنون دوست عزیز به نظر خودم هم مشکل از سیم متصل به برق است و تبدیل نداره چون سر سیم خودش دوشاخه است منتها بیشتر سوال من اینه که چرا اینجوری می شه که خب یه دلیل اش می تونه فرمایش شما باشه به خدا من حاضرم جنس اصل و خوب بخرم ولی کو که من بخرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •