تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 468 از 503 اولاول ... 368418458464465466467468469470471472478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,671 به 4,680 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تبریک میگم ....
    زیاد هم زور نزن pvp تعطیله چون وقتی لول 60 نباشه یه لول 50 نمیاد pvp
    احتمال اینکه منم مثل تو بیخیال بشم هست ! مثلا تو تنها def ی بودی که اینجا داشت لول می کرد ... در نتیجه pvp چند ماه آینده هم هیچ def یا رنجر یا um جدیدی اضافه نمی شه ... همین الان uni برای pvp کردن نیست چه برسه به چند ماه دیگه ...
    از ساعت 6 که لوگین کردم .. (یه گله 60 در هر پرتال نشسته) یه ساعت که مجبور شدم ورزش کنم . بعد مطالعه رمان عشقی !الانم باز تعطیله مجبورم برم pes9 بازی کنم ^^
    Last edited by erf45; 05-08-2010 at 21:19.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

جدیدا بیشتر میرن Linked واسه PvP . حتی موقعی که event نیست. تو etain و teos اوضاع fury خرابه و general pvp نمیان و لایت هاشون میان linked

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

جدیدا بیشتر میرن Linked واسه PvP . حتی موقعی که event نیست. تو etain و teos اوضاع fury خرابه و general pvp نمیان و لایت هاشون میان linked
    نه من نمی خوام پی وی پی کنم . اولویت گریند هست که نمی شه . حتی کسی نبود کمپ رو بشکنیم رد شیم . یعنی کسی بود متنها در حد 50 و اینا که مشغول تغذیه دارکا بودن

اگه نباشه جاش خالی می مونه man war's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

سلام دوستان منم دارم به شما اضافه میشم یه سوال دارم من از اون لینک اول صفحه نتونسیتم دانلود کنم بعد خودم دس به کار شدم و لینکی که الان دارم دالنود میکنم این اسمشه shiya_Install_US_090508.zip این سالمه؟؟

حجمشم 1.135.115 سالمه ؟؟ مشکلی براش پیش نمیاد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان منم دارم به شما اضافه میشم یه سوال دارم من از اون لینک اول صفحه نتونسیتم دانلود کنم بعد خودم دس به کار شدم و لینکی که الان دارم دالنود میکنم این اسمشه shiya_Install_US_090508.zip این سالمه؟؟

حجمشم 1.135.115 سالمه ؟؟ مشکلی براش پیش نمیاد؟
    ای بابا کی Host اینا رو فیلشر کردن >.<
    torrents هست ؟ فقط توصیه من اینه که بدونه Resume و DC یکسره دانلود کنی تا آخر.

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احتمال اینکه منم مثل تو بیخیال بشم هست ! مثلا تو تنها def ی بودی که اینجا داشت لول می کرد ... در نتیجه pvp چند ماه آینده هم هیچ def یا رنجر یا um جدیدی اضافه نمی شه ... همین الان uni برای pvp کردن نیست چه برسه به چند ماه دیگه ...
    من که تا ep5 دیگه بازی نمیکنم شاید ep5 چند تا نقشه اضافه بشه که یکمی یهتر بشه ( البته میدونم ep5 بیاد دیگه باید بازی رو بیخیال شم یه لول 70 بیاد camp jungle .... چی میشه o.0 )
    Last edited by ehsan_rx1; 06-08-2010 at 16:34.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مثلا اگه بیان بگن فقط لول 60 ها می تونن برن توی نقشه های جدید رسما دیگه باید بی خیال شیم .
    ولی اگه بشه +55 هم برن توی نقشه های جدید به خصوص اونی که pvp map نیست دوبار می تونیم فیلر شیم ^^ و 60 ها بکشن ما حال کنیم .
    یا اینکه pvp 30-60 مثل 20-30 و 10-15 محدود بشه و لول های بالای 60 دیگه نتونن بیان توی dd2 . 1 , جنگل ... بعید به نظر میاد ولی باز کمک خوبی به ما هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مثلا اگه بیان بگن فقط لول 60 ها می تونن برن توی نقشه های جدید رسما دیگه باید بی خیال شیم .
    ولی اگه بشه +55 هم برن توی نقشه های جدید به خصوص اونی که pvp map نیست دوبار می تونیم فیلر شیم ^^ و 60 ها بکشن ما حال کنیم .
    یا اینکه pvp 30-60 مثل 20-30 و 10-15 محدود بشه و لول های بالای 60 دیگه نتونن بیان توی dd2 . 1 , جنگل ... بعید به نظر میاد ولی باز کمک خوبی به ما هست
    اگه اینجوری بخواد بشه که دیگه نمیشه رفت CS .OI

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این ها رو جای خاصی گفتن ؟!!
    اصلا امکان نداره.
    اساسا اسم pvp60 الان 1-60 هست. نه 31-60
    31_60 رو فقط برای زمانی که تو Linked هستی به کار می برن و زیره لول 31 نمی تونه وارد Event های اونجا بشه.
    تو home server مطمئن باش لول 1 هم می تونه تو آخرین مپ بازی بره. همه مپ ها به غیره 1-15 و 20-30 محدودیت لول ندارن.
    محدودیت لول فقط به خاطره موب ها هست. مثلا زیره لول 47 بره DD2 که چی ؟!
    اگه منطقی فکر کنیم موب های اول مپ های جدید باید برای لول 60 های الان سبز باشن . پس First Mobs باید لول 60-61 باشن پس باید لول +52 بتونه اونجا exp بگیره (البته فقط first mobs ) . خفن ترین موب ها هم احتمالا 67 68 هستن پس مپ جدید تازه برای +58 قابل exp گرفتن میشه.
    به نظر من اگه HP موب های Oi رو کم کنن و باس هاش رو ببرن یجای دیگه و ورودش رو آزاد کنن جای خوبی واسه گریند برای لول 60 های الان هست.

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

این ها رو جای خاصی گفتن ؟!!
    اصلا امکان نداره.
    اساسا اسم pvp60 الان 1-60 هست. نه 31-60
    31_60 رو فقط برای زمانی که تو Linked هستی به کار می برن و زیره لول 31 نمی تونه وارد Event های اونجا بشه.
    تو home server مطمئن باش لول 1 هم می تونه تو آخرین مپ بازی بره. همه مپ ها به غیره 1-15 و 20-30 محدودیت لول ندارن.
    محدودیت لول فقط به خاطره موب ها هست. مثلا زیره لول 47 بره DD2 که چی ؟!
    اگه منطقی فکر کنیم موب های اول مپ های جدید باید برای لول 60 های الان سبز باشن . پس First Mobs باید لول 60-61 باشن پس باید لول +52 بتونه اونجا exp بگیره (البته فقط first mobs ) . خفن ترین موب ها هم احتمالا 67 68 هستن پس مپ جدید تازه برای +58 قابل exp گرفتن میشه.
    به نظر من اگه HP موب های Oi رو کم کنن و باس هاش رو ببرن یجای دیگه و ورودش رو آزاد کنن جای خوبی واسه گریند برای لول 60 های الان هست.
    با محمد موافقم.به نظرمن هم لول های 58+ می تونن تو مپ جدید گرایند کنن و EXP بگیرن.
    و همجنان DD1 DD2 jungle مپ های PVP باقی می مونن حتی برای لول 70.
    مپ های جدید هم به احتمال 99% مپ های PVP باید باشن.چون اصلا بدون احتمال اینکه یهو 600 نفر بریزن
    بکشنت گرایند کردن اصلا حال نمیده.

راستی عرفان کلی بهت گفتم من کاظم هستم چرا در می رفتی همش؟ lol

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •