کمپانی سامسونگ یکی از گوشی های جدید خود موسوم به Nori را معرفی کرد که برای بازار آسیا در نظر گرفته شده و مخصوص خانم ها طراحی شده است و با قیمت 511 دلار در کره جنوبی موجود خواهد شد. این مدل جزء گوشی های رده متوسط می باشد که قابلیتهایی نظیر صفحه نمایش لمسی 3 اینچ با وضوح 240 x 400 پیکسل ، دوربین 3.2 مگاپیکسل با یک دوربین 1.3 مگاپیکسل برای مکالمات تصویری ، اتصال Wi-Fi ، 3G ، بلوتوث نسخه 2.1 ، GPS ، تیونر برای دریافت شبکه های تلویزیون موسوم به T-DMB ، ورودی کارت حافظه MicroSD با پشتیبانی از کارت حافظه تا 16GB را داراست.
منبع
و GsmAriaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جواب بصورت نقل قول
.gif)

چند صفحه قبل هم راجع بهش پست داده بودم. نه آخه میدونی چیه اونایی که میگن slcd از آمولد بهتره و اکثراً هم طرفدارای سونی اریکسون هستند چه در ایران و چه در خارج ادعاشون میشه که slcd یه چیزه دیگه ست (چون یه پای slcd سونی هست). من به همین خاطر اینو گفتم که شما اشاره کردی بهش. توی فروم های خارجی یه سری شاخ شدن که این slcd خیلی توپ تره از آمولد چون از فناوری سونی استفاده میکنه و حتی خیلی هاشون نمی دونن که slcd محصول مشترک سامی و سونی هست و فکر میکنن که فقط مال سونیه و دوست دارن اینجوری حال کنن...