اگه آنتی ویروس رو Disable کردی و بازم مشکل داشت دوباره یونیتی رو نصب کن ... شاید یه قسمتش نصفه نصب شده باشه
اگه آنتی ویروس رو Disable کردی و بازم مشکل داشت دوباره یونیتی رو نصب کن ... شاید یه قسمتش نصفه نصب شده باشه
خب آنتی ویروسم رو حتی میبندمش فایده نداره
من نسخه Pro استفاده میکنم ( کرک شده )
همین الان پاکش کردم و دوباره نصبش کردم اولش یه لحظه فکر کردم درست شده ولی نه درست نشد![]()
چند صفحه قبل یه کرک بدون مشکل گذاشتم( خودم از این کرک استفاده میکنم ) اونو دانلود کن.
یونیتی کلا باز نمیشه ؟ یا باز میشه و نمیتونی از New Project استفاده کنی ؟
اگه باز میشه از منوی Edit > Preference رو انتخاب کن و و تیک Show Project Wizard رو بزن
اگه باز نمیشه سرچ کن ببین فولدر Island Demo کجا هست ... محتویات داخلش رو Cut کن و یه جای دیگه Paste کن
به احتمال زیاد مشکلت حل میشه
اگه بازم دیدی کار نکرد از یه کرک دیگه استفاده کن
منظورتون اینه :
الان یه نیم ساعت دارم روش کلیک میکنم ولی لینک دانلود نمیده فکر کنم سایت xlpar داغون شده اگه جای دیگه ای آپلود کنی خیلی خیلی خیلی ممنونت میشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه مشکلم از New Project نیست وقتی میزنم که کلا یه پروژه جدید بساز وقت کپی کردن ماژول ها یه دفعه بسته میشه مثل همون عکسی که گذاشتم :
![]()
تازه یه مشکل جدید
وقتی که میزنم پروژه Island Demo رو بازش کنه این ارور رو میده :
ارور ران تایم از چیه ؟
ببین اگه یونیتی باز میشه نمیتونی New Project بزنی یعنی میپره بیرون
Edit > Preference برو و همه ی تیک ها رو بزن
یونیتی رو ببند
موقع باز کردن هم میتونی New Project بزنی و هم Open Project
نه نه اصلا مشکل از اون پنجره ای که میگی نیست اون میاد وقت کپی کردن فایل ها کلا یونیتی بسته میشه و فایلها ناقص کپی میشه
آخه یه مشکل کرک یونیتی این هست که موقع New Project و Open Project میپره بیرون ( موقع کپی کردن Assets )
اگه اون تیک رو که گفتم بزنی موقع باز شدن یونیتی یه پنجره میاد که میتونی از اونجا پروژه رو درست کنی و موقع کپی کردن Assets نمیپره بیرون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)