بله چاکر شما در خدمتتم ایشالا سال نود![]()
بچه ها اوناییمون که میخوایم سال نود دوباره کنکور بدیم یه تاپیک باز کنیم دور هم به همدیگه کمک کنیم بشینیم بخونیم یه رتبه اساسی بیاریم حالشو ببریم
اصلا من از بچه گی به این عدد 90 و برنامه 90 علاقه داشتم![]()
بله چاکر شما در خدمتتم ایشالا سال نود![]()
بچه ها اوناییمون که میخوایم سال نود دوباره کنکور بدیم یه تاپیک باز کنیم دور هم به همدیگه کمک کنیم بشینیم بخونیم یه رتبه اساسی بیاریم حالشو ببریم
اصلا من از بچه گی به این عدد 90 و برنامه 90 علاقه داشتم![]()
آره حالا که فکرش رو میکنم بهمون بگن ورودی 90 قشنگتره تا بگن ورودی 89![]()
تایید میشه!!
فکر کنم کنکور 90 تاپیک داره...
من 76000 اوردم
ولی اگه ازاد قبول شم میرم![]()
منم سال 90 دوباره کنکور میدم ، یکی از دوستام تا عید تراز و رتبه هامون عین هم بود ولی از عید به بعد من کتاب باز نکردم ولی اون بازم ادامه داد حالا اون شده 2100 و من به زور مجاز شدم
من از یه هفته پیش شروع کردم به درس خوندن با یه برنامه قوی و خوب ...
ایشالا سال 90 زیر 1000 میاریم ....
اصلاً نمیخواد ناراحت باشین ، به قول دوستمون سال 90 قشنگتره![]()
یه پیشنهاد
خر نشین بزارین واسه سال دوم ! مگر اینکه واقعآ هیچ رشته/شهر درست و حسابی نیارین ...
از ما گفتن بود ...
یه تجربه ی من!
م نخودم کنکور 86 رتبم 4500 شد البته کلی ام ناراحت بودم چون خیلی درس خونده بودمو دوترم نفر اول مدرسه شدمو معلما کلی روم حساب می کردن ولی آخرش تو کنکور نمی دونم چرا 5-6 ام مدرسه شدم رتبه 100 و 300 ام داشتیم!
تصمیم گرفتم دوباره بخونم هر کی ام میگفت گوشم بدهکار نبود چون می خواستم سراسری تهران رشته ی کامپیوتر نرم افزار بخونم
نمی دونم چی شد یهو یه دفه نظرم عوض شد رفتم دانشگاه آزاد تهران شمال کامپیوتر! البته اونم به لطف مامانم چون من اصلا نمیخواستم حتی کنکور آزادو بدم اما مامانم گیر داد منم فقط مهندسی کامپیوتر تهران شمالو زده بودنم خدارو شکر قبول شدم البته ترازم خیلی بیشتر از مقدار لازم بود ولی ...
الان که رفتم سال آخر خیلی خوشالم که دوباره نخوندم 1 سال عقب نیفتادم اونم یه سال وحشنتناک کنکور الانم دارم برای ارشد میخونم و این فرصتو دارم که جبران کنکور بشه
اگر می تونین برین دانشگاه دوباره نخونین!!!!
خدایی ماها همینطوریم ضیعف الاراده هستیم دیگه این چیزا هم که بگید که نمیشینیم بخونیم![]()
دیگه من چی بگم که همیشه رتبه دو رقمی کشوری میشدم ! اصلا کلا لعنت به این تیزهوشان لعنتی که همه بچه هامونو یجوری نابود کرد .... واقعا دبیرامون مسخره و پیرمرد هافهافو بودن ، کسایی رو که مطمئن بودیم تک رقمی میشن 3 رقمی شدن ....
يكي از بستگان ما 50000 آورد..رشته رياضي فيزك..
رياضي يك درصد..!
شيمي 25 درصد..
فيزيك 5 درصد..!
دوستان رتبه ما که تقریبا 100000هستش...به نظرتون اگر برای کنکور 90 قلمچی برم...خوبه؟؟امسال نخوندم ..برای کنکور90 میخوام بخونم..ولی چون برنامه ریزی ندارم..دوست دارم برم کانون..کسی میدونه هزینه ثبت نام در کانون چقدره؟
من که کلا هرجا میرسم میگم قلمچیولی اطلاعات بیشتر میخوای این رو بخون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)