تبریک .
من که 10 روزه کارت گرافیک ندارم که بازی رو بتونم ران کنم ! یه 3 تا 4 روز دیگه می رم یه کارت کار راه بنداز می خرم تا بیام.
تبریک .
من که 10 روزه کارت گرافیک ندارم که بازی رو بتونم ران کنم ! یه 3 تا 4 روز دیگه می رم یه کارت کار راه بنداز می خرم تا بیام.
ایول مبارکه کاظم.باید هر روز بیای اینجا گزارش بدی از پی وی پی.![]()
ممنونم حاجی.زود کارت گرافیک بگیر بیا war رو 60 کن.
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
قربونت برم هادی جان.نمی تونن منو بکشن همه eraser می کنن.ele lvl 2 زدم.
لایت ها نمیان بیرون میرم بهشون چرت و پرت میگم همه میریزن سرم ما می کشیمشون.خیلی حال میده.
Last edited by MR.Punisher; 05-08-2010 at 01:02.
این guild CT عجب گیلد nubie هست ! چرا خیلی از لول 60 های اینا هم چیزه زیادی از بازی حالیشون نیست؟!
لیدری که قربونش برم ! Tempt که یه آدم درست حسابی تو این گیلد بود رو kick کرد ! واسه این که گفت orc ش رو بیاره و اون بنده خدا از شدت بی پولی داشت plvl میفروخت با orc نرفت! طرف یه مدت زیادی 60 um هست هنوز بعضی Adamas هاش Dread بود . خوب طرف پیش خودش دو دوتا چهار تا کرده دیده به گیلد کمک کنه که چیزی گیرش نمیاد حداقل اینجوری یه پولی گیرش میاد که kick !!!
امروز باورتون نمیشه 1 ساعت داشتم با یکی از Sin های گیلد بحث می کردم سره ele . اون با قاطعیت می گفت ele تو pvp بی تاثیره !!!!!!! مخم ترکید اخرش به غلط کردن افتادم گفتم آره شما درست می گی ! بدترین پلیر ها اونایی هستن که هیچی بارشون نیست و کاملا نوب و هی ادعا می کنن . که تو این گیلد به خاطره شرایط خوب گریند تو DD2 خیلی اینجور بازیکن ها زیاد شدن.
اوضاع Etain Fury اگه اینقدر داغون نبود سریعا فرار می کردم Etain .
Last edited by mhv_kntu; 05-08-2010 at 03:20.
تو etain ملت یه سال بازی میکنن تا بشن لول 60 تو این مدت هم این قدر میرن و میان گریند و کلین و فلان و غیره میشن تا کم کم میفهمن بازی چیه ولی تو gaia ملت یه ماه بازی رو شروع تازه کردن عضو CT میشن 20 روز بعد بدون هیچ مشکلی و درگیری با روزی 12 ساعت گریند لول 60 میشن سر از ته بازی رو هم تو این مدت نفهمیدن چون مشکلی واسشون پیش نیومده به قول معروف دریای ارام ناخدای شجاع نمیسازه .اگه غلط بود نیدونم
temp نوب رو هم میشناسمش 2 روز قبل من لول 60 شد با هم گریند میکردیم.کلی هم به blade گفته بودم این نوبه چیزی از بازی بارش نیست معلوم نیست با پارتی کی اومده بود گشادالدین temp خان هم که قربونش برم کاری نمیکرد هفته ای 1 روز بازی میکرد اونم میومد CT بعدش میرفت گموگور میشد.DKP هم که اندازه قیمت یه گادس میشد یه گادس میگرفت باز میرفت پیداش نمیشد.
------------------------------------
کربلایی کاظم بالاخره حاجی کامل شدی دیگه.
Temp به نسبت بقیه اعضا CT نمیشه گفت nub بود . خیلی ها هستن که اوضاشون از اون خراب تر هست. تا اونجایی که من خبر داشتم مشکل conti داشت و مجبور بود یه مدتی خر کاری کنه تا conti جور شه بعد بیاد pvp map .
مبارکه آقا
یه sin با 1000 dex بساز بعد خودت متوجه می شی lolاون با قاطعیت می گفت ele تو pvp بی تاثیره !!!!!!! مخم ترکید اخرش به غلط کردن افتادم گفتم آره شما درست می گی ! بدترین پلیر ها اونایی هستن که هیچی بارشون نیست و کاملا نوب و هی ادعا می کنن
اگر اون sin باشه که فکر میکنم راست میگه ele به درد نمی خوره skill debuff روش جواب نمیده .... o.0
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
تبریک میگم ....
زیاد هم زور نزن pvp تعطیله چون وقتی لول 60 نباشه یه لول 50 نمیاد pvp
ممنون از همه.
Last edited by MR.Punisher; 05-08-2010 at 16:17.
بحثمون کلی در مورد ele بود . من کجا گفتم در مورد sin بود ؟! بعلاوه اینکه elliot چنین sin رو ساخت و اونطور که فکر می کنین جواب نمیداد . و دوباره 600 dex کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)