تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1692 از 3195 اولاول ... 692119215921642168216881689169016911692169316941695169617021742179221922692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,911 به 16,920 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

XBOX360 سه چراغ شدم مثلا تعمیر شد! یارو می گفت مشکل از Chipset شه. جایی که سیستم عامل سیستم ریخته شده. این قسمت رو عوض کرد و به قول خودش Xbox درست شد.
    متاسفانه به محض اینکه در خونه روشنش کردم، Error 71 داد. هارد رو دراوردم. مشکل حل شد. ولی مشکلی عجیب تر جایگزینش شد!
    وقتی یک بازی رو اجرا می کنم، بعد از نمایش منو و Cutscense ها، به محض آغاز گیم پلی بازی، صفحه فریز میشه و قفل می کنه و هیچ اتفاقی نمی افته. امیدوارم مشکل از فریمور باشه.

به نظر شما مشکل از کجاست؟
    اگه مشکل از فریمور باشه، بگم چی بریزند؟
    اگه مشکل از Update های مایکروسافت باشه، آیا خارج از محیط Live و توسط USB میشه این Update ها رو به سیستم ریخت؟
    دقیقا Consol زمانی Freez میشه که باید کار پردازش رو آغاز کنه !!

این چه ربطی به Bios دستگاه داره !؟ اصلا چرا اونو عوض کرده ؟!

2. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

دسته ای که تو خودِ کنسول هم بود اینجوریه.
    اما بُردشون با هم فرق میکنه.
    یکیشون یکم خلوتتره. نمیدونمم کدوم تو کنسول بود کدوم جدا بود.
    از فتحی خریدم.
    دسته ای که تو کنسول هست همون عکسی هست که من گذاشتم. و اینکه یادته تو اون دسته ارجینالی که بهت داده باتری دوراسل بود یا انیژایزر؟ چون اگه انیژایزر بوده دسته J بوده و بازم اصل هست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دقیقا Consol زمانی Freez میشه که باید کار پردازش رو آغاز کنه !!

این چه ربطی به Bios دستگاه داره !؟ اصلا چرا اونو عوض کرده ؟!
    نه! اشتباه نکنید!
    کنسولم دو-سه هفته پیش 3 چراغ شد. بردمش پیش تعمیرکار و گفتش که مشکل از GPU یا CPU نیست. بلکه مشکل از جای دیگری که ممکنه حل بشه ممکنه حل نشه. بعد اون قطعه ی مشکل دار رو به قول خودش عوض کرد. و مشکل 3 چراغ الان حل شده و من به راحتی وارد داشبورد و منوی بازی ها می شم. اما مشکل جدید اینه که به محض آغاز بازی، تصویر Freez میشه.

در ضمن دوباره هارد رو وصل کردم. اینبار پیغام میاد که کنسول شما برای اجرای این بازی نیاز به Update داره. آیا مایلید Update رو نصب کنم. من هم میگم نصب کن! بعد از مدتی دستگاه ReStart میشه و بعد دوباره همین پیغام رو میده که باید Update رو نصب کنی. به همین ترتیب بعد از نصب هر Update و بعد از Restart دوباره و دوباره همین پیغام تکراری میاد. انگار نه انگار که Update رو نصب کرده. مشکل از کجاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeenn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تو همین یکی دو روزه

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

نه! اشتباه نکنید!
    کنسولم دو-سه هفته پیش 3 چراغ شد. بردمش پیش تعمیرکار و گفتش که مشکل از GPU یا CPU نیست. بلکه مشکل از جای دیگری که ممکنه حل بشه ممکنه حل نشه. بعد اون قطعه ی مشکل دار رو به قول خودش عوض کرد. و مشکل 3 چراغ الان حل شده و من به راحتی وارد داشبورد و منوی بازی ها می شم. اما مشکل جدید اینه که به محض آغاز بازی، تصویر Freez میشه.

در ضمن دوباره هارد رو وصل کردم. اینبار پیغام میاد که کنسول شما برای اجرای این بازی نیاز به Update داره. آیا مایلید Update رو نصب کنم. من هم میگم نصب کن! بعد از مدتی دستگاه ReStart میشه و بعد دوباره همین پیغام رو میده که باید Update رو نصب کنی. به همین ترتیب بعد از نصب هر Update و بعد از Restart دوباره و دوباره همین پیغام تکراری میاد. انگار نه انگار که Update رو نصب کرده. مشکل از کجاست؟
    شما آپدیت رو با فلش نصب میکنید و وقتی که نصب می کنید حجم نصب رو در هارد داخلی کنسول رویت می کنید ؟

پروفشنال anf-b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    R@sht

پيش فرض

دوستان من بعد از 6 ماه به کنسولم دست زدم و بردم واسم آپدیتش کنند
    چند تا بازی گرفتم که بهم حال ندادند!
    لطف کنید اسم چند تا بازی خفن و توپ رو بگید تا بگیرم
    ممنون از همه دوستان

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

دوستان من بعد از 6 ماه به کنسولم دست زدم و بردم واسم آپدیتش کنند
    چند تا بازی گرفتم که بهم حال ندادند!
    لطف کنید اسم چند تا بازی خفن و توپ رو بگید تا بگیرم
    ممنون از همه دوستان
    red dead redemption و حتما بگیر اگه نگیری نصف عمرت بر فناست
    alan wake
    dead to rights
    singularity
    splinter cell conviction
    gta EFLC
    pop tfs
    .
    .
    .
    .
    .

9. 3 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

ببخیشد چند تم زیبا برای مدل xbox 360 arcade می خواستم. بی زحمت اگر لطف کنید.

هیچ کس نیست جواب منو بده.

داره خودمونی میشه hassanmirabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها
    قیمت x360 slim تو کشورهایی مثل ترکیه چقدره؟
    به صرفه که یه دونه اسلیم از ترکیه بخرم بیام ایران کپی خور کنم؟
    قیمت کپی خور کردن اسلیم چقدره؟
    داداشي بايد صبر كني ببيني اصلا كپي خور ميشن يا نه 100% مايكروسافت روي اين مدل هاي جديد يه كاراي كرده كه ديگه مثل قبليا راحت كرك نشن
    ببخیشد چند تم زیبا برای مدل xbox 360 arcade می خواستم. بی زحمت اگر لطف کنید.
    اين لينك چند تا پرميوم تم.ميتوني مجاني دانلود كني دعاشو به جون هكر هاي محترم كن.بلدي تزريق كني تو هارد يا usb flash؟ من از تم آلن ويك استفاده ميكنم خيلي قشنگه بذار چند تا عكس بذارم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سه چراغه شدن تا اونجایی که میدونم یعنی یک ارور ناشناخته(یا سخت افزاری) واسه دستگاه و فقط دلیلش گرم شدن و بازی بیش از حد نیست.

من خودم یک بار دستگاه خودم رو باز کردم و بستم و وقتی که روشن کردم ، سه چراغ قرمز اومد و دوباره که باز و بسته کردم ، درست شد
    اينو گه ميدونم ايكس باكس قبليم رو وقتي سيم آداپتورشو كامل فرو نميكردم تو سه چراغ ميداد.فالكون بود از ترس كپ كردم.ولي منظورم سه چراغ شدن كمر شكنه جوري كه كنسول از پا در بياد
    Last edited by hassanmirabi; 04-08-2010 at 11:13.

12. این کاربر از hassanmirabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

داداشي بايد صبر كني ببيني اصلا كپي خور ميشن يا نه 100% مايكروسافت روي اين مدل هاي جديد يه كاراي كرده كه ديگه مثل قبليا راحت كرك نشن

اين لينك چند تا پرميوم تم.ميتوني مجاني دانلود كني دعاشو به جون هكر هاي محترم كن.بلدي تزريق كني تو هارد يا usb flash؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اينو گه ميدونم ايكس باكس قبليم رو وقتي سيم آداپتورشو كامل فرو نميكردم تو سه چراغ ميداد.فالكون بود از ترس كپ كردم.ولي منظورم سه چراغ شدن كمر شكنه جوري كه كنسول از پا در بياد
    میتونی یادم بدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •