تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 466 از 503 اولاول ... 366416456462463464465466467468469470476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,651 به 4,660 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اینجا مساله ث-/کص چون برای جوان ها حل نشده ست +18 یعنی بالغ شدن رو حول این چیزا می بینن در صورتی که یکی از شاخص های اصلی بلوغ کامل توانایی مسولیت پذیریه .
    این دلایلی که گفتی قشنگ ! تایید می کنه که چرا ما بچه ! ها هنوز بچه ایم و اینکه چرا جای کار بیشتر و گرفتن مسولیتها ی بیشتر خودمون رو با بازی و ... اینچیزا سرگرم می کنیم
    این که سن و سالت بالا باشه مهم نیست که حاجی مساله اینه که متناسب با سن و سالت رفتار و زندگی کنی
    Last edited by erf45; 04-08-2010 at 11:05.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يعني نظر شما اينه كه تو اين سن و سال بازي كردن اشتباه يا بازي مال بچه هاس؟
    اتفاقا من تو اروپا هم ديدم مثلا طرف با زنش يا حتي خونوادش ميشينه بازي ميكنه و تعدادشون هم كم نيست.
    من خودم ترجيح ميدم به جاي اينكه بشينم برنامه هاي مزخرف و شر و ور رسانه ملي رو نگاه كنم(مثل سريالهاي جديد و بيخودي كه جديدا گذاشته زير هشت-فاصله ها و...) يا كار ديگه اي بكنم خودم رو با بازي انلاين سرگرم كنم.هر كس به يه تفريحي علاقه داره و اين هم يه تفريحه.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بازی >> اسمش با خودشه . شما با یه روانشناس صحبت کنی مخت رو تیلیت می کنه ! ما چون یکیش رو تو خونه داریم دیگه ...

مساله اینه که شما چند ساعت باید تفریح و بازی کنی در هفته که بشود نرمال >> در مورد من که نرمال نیست . بعد اینهمه ساعت شایا بازی کردن برای خودم حداقل روشن شده که نرمال نیست .

دلیل اصلی شما برای بازی دقیقا تفریحه یا فرار از یه سری چیزای دیگه ؟

هر کس خودش می دونه ! نیاز به بحث و جدل نیست . چون بحث و جدل برنده و بازنده می خواد و همه دوستدارن برنده باشن ... به هر حال ...

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بازی >> اسمش با خودشه . شما با یه روانشناس صحبت کنی مخت رو تیلیت می کنه ! ما چون یکیش رو تو خونه داریم دیگه ...

مساله اینه که شما چند ساعت باید تفریح و بازی کنی در هفته که بشود نرمال >> در مورد من که نرمال نیست . بعد اینهمه ساعت شایا بازی کردن برای خودم حداقل روشن شده که نرمال نیست .

دلیل اصلی شما برای بازی دقیقا تفریحه یا فرار از یه سری چیزای دیگه ؟

هر کس خودش می دونه ! نیاز به بحث و جدل نیست . چون بحث و جدل برنده و بازنده می خواد و همه دوستدارن برنده باشن ... به هر حال ...
    من اصلا بحثم در مورد بازی نبود. بحثم در مورد ازدواج بود.
    یکی از شاخص های اصلی بلوغ کامل توانایی مسولیت پذیریه
    چرا جای کار بیشتر و گرفتن مسولیتها ی بیشتر خودمون رو با بازی و ... اینچیزا سرگرم می کنیم
    شما مثل اینکه خونه خوب روی شما کار شده ! اینا که حرف های اجتماعی سوم راهنمایی هست.
    اصلا می دونی کار کردن تو این جامعه یعنی چی؟ زن گرفتن یعنی چی ؟ این مسئولیت هایی که دلت می خواد داشته باشی یعنی چی ؟ من چون این چیزا رو خوب شناختم ازشون فراریم. کدوم پرفسوری گفته کسی زن ، کار و بچه نداشته باشه به بلوغ کامل نرسیده ؟! اینا حرف های 100 من 1 غاز ایرانی هاست که تو مخ جوون هاشون می کنن.
    اینجا مساله ث-/کص چون برای جوان ها حل نشده ست +18 یعنی بالغ شدن رو حول این چیزا می بینن
    و یکی از دلالیل بدبختی ایرانی ها همینه.
    این دلایلی که گفتی قشنگ ! تایید می کنه که چرا ما بچه ! ها هنوز بچه ایم
    کدوم دلایل ؟ من که فقط در مورد پوچ بودن ازدواج تو ایران گفتم.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اینا که حرف های اجتماعی سوم راهنمایی هست.
    هاها ... چه ربطي داره چون مال اول دبستان غلطه ؟
    دلايل رو فرموديد :
    بعد 2 یا 3 سال اولین سری مشکلاتت با زنت شروع میشه ! بعدش زنت برای محکم شدن پایه های ازدواج و بستن دهن مردم برات بچه Drop می کنه! بعد این که بچه 4 یا 5 سالش شد سری دوم مشکلات شروع میشه ! (تو هر 2 سری اول و دوم امکان طلاق هست) اگه سری دوم مشکلات به خیر بگذره زندگی مشترک تقریبا دائمی میشه (امکان داره یه Loop هم تشکیل بشه و Drop بچه و مشکلات تکرار بشه ) و یکنواختی شروع میشه ! بعد بچت بزرگ میشه و مشکلاتت با بچه شروع میشه ! در همین حین باید در آن واحد چند تا کار همزمان انجام بدی تا دهن خانواده رو در مورد مسائل مادی ببندی
    پسر اين چيزي که گفتي فقط تو کل ايران به مغز شما خطور نکرده که ! همه از مشکلات مي ترسن به خاطر همين سن ازدواج رفته بالا . ابتدايي ترين اقدام در مواجه با مشکل توسط يه آدم "..." فرار از مشکل هست !

اینا حرف های 100 من 1 غاز ایرانی هاست که تو مخ جوون هاشون می کنن.
    اين حرفا خيلي بيسيک هست .. . فکر نکنم مختص به ايران باشه

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا شما چي ميگيد؟ يعني آدم براي فرار از مشكل به بازي پناه ميبره؟اين يك نظر خيلي مسخره هست.حداقل براي من كه اينطور نيست.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بابا شما چي ميگيد؟ يعني آدم براي فرار از مشكل به بازي پناه ميبره؟اين يك نظر خيلي مسخره هست.حداقل براي من كه اينطور نيست.
    من که شما نيستم بدونم اين چيزا رو >> شخصيه ! براي من اينطوريه . ممکنه شما بگي براي تفريح سيگار مي کشي ولي من وقتي اعصابم خورده سيگار مي کشم . هر روز هم اعصابم خورده

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ين حرفا خيلي بيسيک هست .. . فکر نکنم مختص به ايران باشه
    هاها ... چه ربطي داره چون مال اول دبستان غلطه ؟
    بله غلطه .
    پسر اين چيزي که گفتي فقط تو کل ايران به مغز شما خطور نکرده که ! همه از مشکلات مي ترسن به خاطر همين سن ازدواج رفته بالا . ابتدايي ترين اقدام در مواجه با مشکل توسط يه آدم "..." فرار از مشکل هست !
    من نگفتم فقط به مغز من خطور کرده . من فقط گفتم اینجوریه.
    فکر می کنی وقتی کسی سمت یه مشکلی نمیره اون شخص داره اشتباه می کنه ؟؟!!
    فکر می کنی اگه با سن پایین ازدواج کرد آخر عاقبتش چی میشه ؟
    20_30 سال پیش دقیقا همه عین شما فکر می کردن و مشکلات رو در آغوش می گرفتن و مسئولیت می پذیرفتن و زود به بلوغ می رسیدن ( به قول شما)کورکورانه ازدواج می کردن و حاصلشون 2 برابر شدن جمعیت ایران تو 15 سال و بدبخت بیچاره هایی مثل من و شما و جوون های دیگه و یه جامعه داغون .
    من هم هی دارم میگم بی خودی نباید سمت این مشکلات رفت شما هی میگی ترسو ترسو بپر تو چاه ترسو lol

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یه وقت هست شما در خودت نیاز به ازدواج (تشکیل خانواده) رو حس می کنی یا نیاز به استقلال رو حس می کنی نیاز به کار کردن رو حس می کنی ولی برای مواجه نشدن با مشکلاتش اقدامی نمی کنی ! می ری بازی کامپیوتری می کنی

خیلی ساده ست نمی دونم چجوری توضیح بدم که بفهمی ^^

(همش تقصیر این CT فلان فلان شده ست نمی ذاره من برم گریند کنم میام اینجا روده درازی می کنم)

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

شماها همتون برین با این ازدواج و اینا کشکتون رو بسابین.من 60 شدم.دیگه PVP رو پاره می کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •