سلام بچه ها واسه من دوباره E74 داد.
پارسال هم داده بود ولی دادم درستش کردن. الان فکر میکنید دیگه امیدی باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها واسه من دوباره E74 داد.
پارسال هم داده بود ولی دادم درستش کردن. الان فکر میکنید دیگه امیدی باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون ولی ببین پس چرا هر 2-3 روز که بازی میکنم باش نمیره...وقتی میزارمش برای هفته ای یه بار میپره..بازم تاکیید میکنم نه از برق در میاد نه برق میره
گفتم به من بدهکاره.یکیش همون بازیه.ازش میگیریم
دسته 100% اصلو چند بهت داد؟45 تومن؟
خلاصه اینکه از کنسولت نهایت لذتو ببر رفیق![]()
سلام ...
آقایون من همین روزا میخوام برم از آقا میثم یه الایت بگیرم
فقط یه شکی دارم تو رو خدا کمک کنید ...
من میترسم ایکس باکسو بگیرم بعد به تلویزونم نخوره
من تلویزیونم اینه:
SONY BRAVIA 32" S sries
KLV - 32s400a
2 سال پیشم خریدیم
لطفا یکی خیاله مارو راحت کنه...
ممنون
فکر میکنم تو اون یه هفته کسی پریز برق اصلی رو میکشه تو خونه (مثلا مامان برای گردگیری و...).یا برق میره به فاصله کوتاهی مثلا نصف شب 5 دقیقه.
---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
اولا من خودم از آقا میثم xbox360 elite خریدم و کارش خیلی خیلی درسته.
ثانیا اگه تلویزیونت محل اتصال کابل HDMI داشته باشه به احتمال زیاد مشکلی نخواهی داشت
موفق باشی
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
من که شهرستان هستم (زنجان) هم از آقا میثم خریدم و با تیپاکس برام فرستاد.انصافا کارش درسته و من هم توصیه می کنم هرکی می خواد بخره از ایشون بخره.
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
نه فکر نکنم اون میثم همین میثم خودمون باشه. ایشون تا جایی که یادمه "توپخونه پاساژ شیرازی فروشگاه حقیقت" مغازه شون هست.
داداش خیالت جمع می خوره
رفیق تلویزیونت دقیقا مثل منه.منم اواخر سال 85 خریدمش .من دارم باهاش بازی میکم
خیالت راحت.کابل htmi هم داره و بهش میخوره
چیز دیگه ای هم باید با ایکس باکس بخرم؟
کابل HDMI و دسته دوم (پول دسته دوم از داداشم خفت کردم 45 تومن)
همین اینا؟ دیگه چیزی نیست؟
شارژر و باتری که مهم نیست نه؟
ممنون
می خواستم بدونم نصب اجرای بازی روی فلش با عث خرابی و کاهش شدید عمر فلش میشه تا حالا کسی روی فلش بازی اجرا کرده مدت طولانی ....؟
سلام.
من برای کنسولم یه کابل Xbox 360 Component HD AV Cable خریدم . از اینا :
اما درست کار نمیکنه . تلویزیونم هم سامسونگ 29 اینچ crt هست و جای کابل component rgb داره . اما وقتی وصل میکنم تصویر خراب میاد . یعنی رنگ ها بهم ریختس و تصویر از وسط دو تا شده و می پره .
مشکل چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
Last edited by hosiyar; 02-08-2010 at 18:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)