آها!فقط تو Opera mini بر عکس می نویسه...این هم حل نمیشه؟
یه سوال دیگه، گوشی من چند وقته یه علامت اسمس خونده نشده توشه، که نمیره، در حالی که هیچ اسمسی ندارم که نخونده باشم...مشکل از چیه؟
در ضمن، مشکل کیبورد هم حل شد!عجله کردم یه کم!
آها!فقط تو Opera mini بر عکس می نویسه...این هم حل نمیشه؟
یه سوال دیگه، گوشی من چند وقته یه علامت اسمس خونده نشده توشه، که نمیره، در حالی که هیچ اسمسی ندارم که نخونده باشم...مشکل از چیه؟
در ضمن، مشکل کیبورد هم حل شد!عجله کردم یه کم!
از عمر این تاپیک 623 صفحه می گذره ! بنابراین بیش از 90% سوالات دوستان قبلا پاسخ داده شده . کافیه کمی وقت بذارید جستجو کنید.
چرا از Opera mini استفاده می کنید ؟! اپرا رو واسه ویندوز موبایل بگیرید ، بهتر . برای فارسی ساز هم از فارسی ساز علیرضا استفاده کنید . بسیار سازگار هست .آها!فقط تو Opera mini بر عکس می نویسه...این هم حل نمیشه؟
متوجه نشدم ، برنامه Radio رو ؟ لینک لطفا.دوستان من رادیو 7 را دانلود کردم اپ دیت میشه اما همون وژن قبل نمایش داده میشه مشکلش چیه؟
1- اپرای مینی فیلتر نداره!
2-فارسی ساز علیرضا کجاست؟
1 - خب دلیل قانع کننده ای هست !نوشته شده توسط Gangster_Benington [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- تویه همین تاپیک چندین باره معرفی شده . پست های من رو سرچ کنید تویه همین تاپیک به همراه کیبورد معرفی کردم .
آقا من پیدا نکردم، بس که شما پست داری اینجا ماشالا!!5 صفحه از جستجو رو نگاه کردم!!!
اون مشکل Unread Message های من حل میشه؟تو چند تا پست قبل توضیح دادم.
آپلود کردم مجدد . پسوند رو به cab تغییر بدین .
اون مشکل هم مشکل عجیبیه ! Inbox و حتی ایمیل رو چک کنید چون ممکنه دلیوری چیزی باشه ... حل شدنی هست . نهایتا یه هارد ریست !
ممنون آقا محمد!
حالا دنبالش میگردم...ولی هرد ریست که خیلی دردسر داره...
بازم ممنون!
![]()
خواهش می کنم
برای اون مشکلتون هم یه راه حل پیدا کردم ! فایل پیوست شده رو دانلود و نصب کنید و یه بار سافت ریست کنید . ببینید حل میشه یا نه .
مشکل چپ به راست که حل نشد، فک کنم خود اپرا مشکل داره!
اون مشکل هم حل نشد، باید همون هرد ریست کنم فک کنم...
تازه یه مشکل جدید هم پیدا کرده، به وایرلس وصل میشه، اما اینترنتش کار نمیکنه!!!
عجب گوشی عجیبیه!!!
سلام
پنلهای x1 روی x2 اجرا میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)