تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567
نمايش نتايج 61 به 64 از 64

نام تاپيک: آی فون 3 جی اس یا اچ دی 2

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

خیلی های دیگه هم این مشکل دارند و اعلام نمی کنند . شاید به خاطر رنج و سختی که برای خریدش کشیدن حوصله چنین کاری را ندارند. شاید می خواهند برای نشان دادن به بقیه افراد ازش استفاده کنند یا شاید به چشم یک کنسول نگاه می کنند.

به نظر من استیو جابز فقط و فقط از اعتبار آیفون و شرکتش کم کرد کارش واقعا زشت بود . ( من نمی گم سهام دارها می گن )

این هم تیر خلاصی به شرکت اپل که استاد تبلیغات الکی هست.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

فکر می کنم منظورت اینه که اپل منکر وجود مشکل نیست....منم همینو میگم...به هر حال مشکلی هست که این قضایا پیش اومده....ولی این دوستمون میگه هیچ مشکلی نیست...از همین تعجب کردم.

در ضمن تعداد کل برگشتی ها چقدره؟

بله منظورم همون بود ..

درصد برگشتی:

iPhone 3GS: 6.0%
    iPhone 4: 1.7%
    (یعنی تقریبا یک سوم !)

واقعیت ها (میزان اعتراض، رکوردهای فروش، درصد رضایت، میزان برگشتی، حتی اختلاف درصد تماس های قطع شده در iPhone 4 و iPhone 3GS) نشانگر همه چیز است.. جالبه که دیگه همه سایت ها و وبلاگ ها با واقعیت کنار اومدن، و دیگه خبری از این قضیه منتشر نمیشه .. نمیشه تا ابد ضد یک محصول جو سازی کرد (منظورم شما نیستید، کلی میگم) ، آیفون ها توی بازار گسترده تر عرضه شده و به دست خیلی ها رسیده و مردم واقعیت ها رو می بینند.

بعضی از دوستان هم که اصلا از چیزی خبر ندارند (یا خبر دارند، ولی چشمشون رو بسته اند) همینطور به جوسازیشون ادامه میدن .. امیداورم موفق باشند.

بهتره بیشتر از این تاپیک رو منحرف نکنیم ..
    ممنون.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خیلی های دیگه هم این مشکل دارند و اعلام نمی کنند . شاید به خاطر رنج و سختی که برای خریدش کشیدن حوصله چنین کاری را ندارند. شاید می خواهند برای نشان دادن به بقیه افراد ازش استفاده کنند یا شاید به چشم یک کنسول نگاه می کنند.

به نظر من استیو جابز فقط و فقط از اعتبار آیفون و شرکتش کم کرد کارش واقعا زشت بود . ( من نمی گم سهام دارها می گن )

این هم تیر خلاصی به شرکت اپل که استاد تبلیغات الکی هست.
    موافقم....به نظر من یک نوع برند زدگی!! تو بعضی ها هست که حاضرن به هر قیمتی فلان برند رو داشته باشن...حتی یکی می گفت اگه آنتن هم نده من می خرمش!

در مورد کار جابز هم که واقعا ضایع بود ...شرکتی با این دک و پز بخواد واسه خودش شریک جرم دست و پا کنه!!!

در مورد برگشتی هم اگه فروش رو حدود 4 میلیون بگیریم(دقیقشو نمی دونم) میشه تقریبا 68000...بازم تقسیم بر 200 بکنیم میشه 340 تا بخاطر آنتن برگشت خوردن...نمی شه گفت زیاده! ولی اگه آدم جزو اون 340 تا باشه
    البته نمی دونم تا چه حد میشه به این آمار ها اعتماد کرد...

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام دوست عزیز هیچکدوم رو نخره بهتره. من پیشنهاد میکنم که SAMSUNG GALAXY X I9000 بخره که کامله کامله.
    من یه کلیب از این گوشی با آندروید 2.2 دیدم واقعا کف کردم . سرعت در حد تیم ملی بود. سیستم عاملش هم اندرویده و برنامه هم براش زیاده .مولتی مدیای این گوشی هم به نظر من یکه یکه !
    البته اچ دی 2 گوشیه خوبیه ولی خوب مال پارساله و تقریبا قدیمی شده و صفحش هم TFT زیاد چنگی به دل نمیزنه

مزایای این گوشی نسبت به آیفون :

صفحه 4 اینچی سوپر AMMOLED کیفیت در حد تیم ملی اسپانیا...وحشتناک بالا
    مصرف باتری کمتر
    فیملبرداری D1
    حافظه داخلی 16 گیگ
    دوربین 5 مگا
    بلوتوث 3
    200 هزار تومن از آیفون3 3gs ارزونتر و 700 هزار تومن از آیفون 4 ارزونتر.

اگه ویندوز موبایل دوست داری:

مولتی مدیا بهتر SAMSUNG OMNIA 2

HTC HD2 قدرت بیشتر

اگه آندروید حال میکنی:

SAMSUNG GALAXY S

5. 2 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •