اینم سرعت من
اول با 300 شروع میشه بعد 1 ثانیه میشه 120-110 بعد 55 و بعد از 2 مگ میشه 4-5!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرعت من
اول با 300 شروع میشه بعد 1 ثانیه میشه 120-110 بعد 55 و بعد از 2 مگ میشه 4-5!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشهد
بازه ی سرعت دانلود بین 5 تا15
اینجا بحث روی صبانته نه پارس و یا شرکت دیگه. اگه شما دلخوری داری دلیل نمیشه نامردی کنی
2 گیگ برای 6 ساعت اونهم در وقت اوج مصرف کمه؟ یا خیلی ضعیفه از نظر حضرتعالی؟
من به ایمیل شون ایمیل زدم شاید یه چیزی شد یا جوابی دادن که فکر نمیکنم جوابی بدن شما هم یه ایمیل بزنید شاید یه فرجی شد
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
من وقتی دانلود میکنم صفحه هم دیگه نمیتونم باز کنم باید دانلود رو قطع کنم تا بتونم صفحه باز کنم![]()
صبانت پشتیبانیش در حد باقالیاس!
من جزو اولین مشتری هاش بودم حدود 4 سال پیش همون روز اول که مدارک رو دادم عبد الله ها رفته بودن یه شماره یه خط دیگه رو داده بودن مخابرات رانژه کنند به جای خط من! سر این قضیه دو ماه طول کشید تا خطم رانژه شد. تا 1 سال و خورده ای پیش ازشون سرویس داشتم تا اینکه خط منو از رانژه درآوردن به عمد یا ناخواسته! و بعدشم دیگه پورت خالی نداشتن . پول اشتراک یک جا 3 ماه هم که ازم گرفته بودن دو ماهش مونده بود خوردن یه آبم روش .
این قضیه افت سرعت هم دو سال پیش یادمه پیش اومد و تا 6 7 ماه همینجوری بود بعد از 15 ثانیه سرعت می رسید به 10 15 از 100 120 اون زمان که 1مگ بود سرویس به اسم 128 دلیلش هم سیاست اینا اینطوره برای اینکه سازمان مقررات رادیویی بهشون گیر نده 2 مگ یا 1 مگ رو به اسم 128 میدند. الان یکی راپتشون رو داده که سرعت رو محدودیت قانونی کردن.
اگه الانم سرعت 15 هستش سرعتیه که طبق قرارداد هستش و کاملا هم درسته بنابرین جای هیچ گونه اعتراضی رو نمیزاره.
Last edited by Ami R 940; 01-08-2010 at 13:46.
چرا داره
اعتراض کاملا جا داره
توی مقدمه ی قانون اساسی جمهوری اساسی ایران اونی که من دارم کاملا همچین مثال هایی زده شده
حق کسایی دزدیده شده (در زمان هایی که میگفتن 128 دادن ولی 1 مگ میدادن ) حق اون کسایی که از همین شرکت 1 مگ گرفته بودن از دست رفته
اگه اعتراض بکنیم ممکنه با زور خفمون کنن ولی اگه از طریق اینترنت اقدام کنیم هیچ کاری نمیتونن بکنن
Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 01-08-2010 at 14:11.
شما اگر کاربر حقیقی باشین اعتراض وارد نیست سقف حداکثر سرعت برای کاربران حقیقی طبق منصوبه سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی 128 کیلوبایت ضریب اشتراک 8 هستش کخ برابر میشه با سرعت 16 کیلو بایت در ثانیه حداکثر. اگر کاربر حقوقی باشین و قراردادتون 1مگ ثبت شده باشه و الان سرعت افت کرده بله اعتراض وارد هست در غیر این صورت بی خودی خودتون رو خسته می کنیدا گر شکایت یا دوندگی داشته باشین اعتراضی از نظر علاما و نخبگان وارد نیست.
حداقل 90 درصد یوزرهای صبانت حقیقی هستن.
Last edited by Ami R 940; 01-08-2010 at 14:18.
دوستان همه با پشتیبانی اون تماس بگیرید و تهدید کنید اگه سرعت مثل قبل نشه سرویستون رو عوض میکنید و از یه جای دیگه میگیرید.
من که هرکسیو میشناسم گفته عوض میکنه سرویسشو
شماره : 02188554123
بله خاله ی من از سرویس 1 مگ استفاده میکردن با سرعت متوسط 300 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشتند (نه صبانت)
من از سرویس 128 (صبانت) استفاده میکنم یه موقعی سرعتم 280 بود
الان اون فرد (خاله ی بنده) حق اعتراض نداره؟ باید خیلی وقت پیش اعتراض میکرد به صبانت اما نکرد بهجاش اونم رفت صبانت خرید گفت دیوانه نشدم که 5 برابر بیشتر پول بدم با همون سرعت دانلود کنم
حالا هم که سرعت ها پایین اومده بازم هم ما و هم خونواده ی ایشون رفتیم بپرسیم گفتن پورت خالی ندارن واسه شماره ی خط ما! الان این سیاست خیلی سیاست خوبیه؟ یعنی نباید اعتراض کنیم؟
دوستان به دلیل اینکه ممکنه این تاپیک اشتباهی قفل بشه و کلیدش پیدا نشه یک گروه اجتماعی ساختم.بد نیست سر بزنید و مشترک بشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)