سلام دوستان
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
منبع:
سلام دوستان
ویدئو:
سلامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویدئو:
سلام دوستانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما در ویدئوی زیر میتونید همه گوشیهای خانواده گالاکسی اس رو مشاهده نمایید:
سلام دوستان
سامسونگ گالاكسي اس با گارانتي پارس مايكروتل با قيمت 730 تومان وارد بازار شد![]()
به نظر من که این گوشی بیشتر از 600 ارزش واقعیش نیست.سلام دوستان
سامسونگ گالاكسي اس با گارانتي پارس مايكروتل با قيمت 730 تومان وارد بازار شد![]()
![]()
جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فكر كنم شما نظر ندي بهتره . چطور ايفون 4 ارزش 2.500 تومن را داره يا ايفون 3G ارزش 800 تومن را داره اما نوبت به سامسونگ ميرسه ارزش 700 تومن را نداره . بعدشم حالا اول هاشه پائين تر هم مياد
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
اره چرا ؟ خودم رفتم پرسيدم
حالا مگه این دوستمون گفته که آیفون هم به این قیمت می ارزه
که شما اینجوری میگی ؟
به نظر من هر کی 2100(نه 2500) واسه آیفون بده یا پولشو از سر راه آورده یا موقع خرید عقلش رو خونه جا گذاشته!!
720 گرونه
دلیل گرونی اش همین بس که خود کمپانی سامسونگ تو بازارهای دیگه با گارانتی بیشتر گالاکسی رو 600 تومن میفروشه
شما یه سرچ برنی تو فروشگاه های موبایل بدک نیست !
تازه اولشه.
ویو هم اولش 540 بود الان با 440 گارانتی میکنه.
در کل به میزان درامد بستگی داره.اگه یکی دو هفته زودتر این گوشی رو داشتن واست ارزش 50-90 تومن رو داره واقعا ارزش داره
من منظورم كلي بود داداش و بازم در رابطه با دفاع شما از اون طرف بگم كه : اخه هركي از راه ميرسه و هيچي سرش نميشه همينجوري مياد نظر ميده خب عزيز من شما كه اطلاع نداري حرف نزن اگه حرف نزني نميگن لالي .....
بعدشم عزيزم من خودم همه قيمت هارو دارم چه تو ايران چه توي خارج از كشور قيمت اين گوشي همينه روي 680 تومن به خاطر گارانتي رسمي تا 730 امده قيمتش خيلي معقولانه تر از گوشي هاي ديگه اي هست كه تازه وارد بازار ايران ميشن . منم يكي مثل شما هام و اين قيمت برام گرون اما خب وقتي قيمتش همينه چيكار ميشه كرد اره اين گوشي هم مثل ويو قيمتش مياد پائين
سلام
من همین الان از الاعدین اومدم
8 گیگ رو میگفتن 710 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)