من چیکار کنم؟3ماهه 15 گیگ گرفتم الان دقیقا یک هفته هست سرویسم وصل شده الان 13 گیگ دیگه دارم !چیکار کنم خیلی پشیمونم
من چیکار کنم؟3ماهه 15 گیگ گرفتم الان دقیقا یک هفته هست سرویسم وصل شده الان 13 گیگ دیگه دارم !چیکار کنم خیلی پشیمونم
منم دو سه هفته ديگه دارم و با حول و حوش 5 گيگ
موندم چطوري تمومش كنم
تمامي سرورهايي كه ميشه دانلود كرد بجز رپيد شير فيل تره.
جالبه كه ديگه الان هم لينك جديد تو رپيدشير نيست
Last edited by armin321; 01-08-2010 at 12:49.
با سلام به همه شما عزیزان......میخواستم بدونم که شما ها اکانتتون 128 هست دیگه؟؟؟؟؟؟؟
دوستانی که اکانتاشون 512 یا 1 مگابایت هست وضیعت اونها به چه ترتیبیه؟؟؟؟؟؟؟؟
من کرج هستم و این افت سرعتم از روز نیمه شعبان شروع شد مال شما دوستان از کی شروع شده؟؟؟؟؟؟
ممنون
منم 3 هفته دیگه تمومه ولی 10 گیگ حجم دارم.احتمالاا با این سرعت حجمه رو دستم باد میکنه!!
فکر عالی هست ...اگه همه متحد باشن و همه برعلیه صبا باشیم در خطر نابودی قرار میگیره ...الان کاری که میشه کرد نباید اجازه داد کسی دیگه صبا بگیره و خودمون باید در تمام سایت ها افشاگری کنیم و نهایت تهدید جدی به بیرون اومدن از صبا کنبم تا حساب کار دستشون بیاد
یه سیستم دارن که در دانلود سنگین از اکانت شما محترمانه حسابی کم میکنه ...نگران نباشید چنان واستون تموم میکنن که خودتون نفهمید
من متاسفم واقعا !!!
حالا ببنید اگه این تاپیک نبستن (اگه بستن بدونید چقدر نفوذی دارن اینا )
دیشب رویایی ترین شبی بود که با صبانت داشتم
واقعا باید تو تاریخ بنویسن
از 3 صبح تا 7.40 فقط 48 مگ دانلود داشتم
اگه لینک را بسته بودن لااقل کامپیوترم خاموش میشد و پول برق تلف نمیشد
موندم سرعت را چقدر اورده بودن پایین که همچین حجم زیادی دانلود داشتم
ماکس نت تبریز .
منم صبا دارم سرعت دانلودم خیلی کم شده
ولی انگار از مخابرات محدود میکنن چون وقتی یک فایلی رو شروع به دانلود میکنم با IDM اول سرعت تا 300 تا بالا میره بعد توی 4 ثانیه میرسه به 14 کیلوبایت
دیگه گند زدن به همه چیز اینترنت
فقط صبا اینطوری اومده پایین یا اونیکی ها هم سرعتشون 1/20 سرعت اولیه شده؟
یک راه کشف کردم توی دانلود با IDM اونم اینه که لینک رو میزنم و شروع به دانلود میکنه بعد از 3 مگ که دانولود شد در عرض 3-4 ثانیه و بعد سرعت میاد پایین از اینترنت میام بیرون دوباره وصل میشم و start رو میزنم و دوباره سرعت میره بالا و ....
Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 01-08-2010 at 13:14.
روش خوبیه منم از روش تو دارم استفاده میکنم
آره روش خوبیه منم این کارو میکردم اما برای دانلود یه فایل گاهی مجبور میشیم 10 تا 100 بار DC کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)