فعلا من هارد رو تجربه ای امتحان نکردم اما از زبون کسانی که استفاده کردند و همچنین ریویو هایی که خوندم گفته شده که مثل کش استفاده میکنه.
به این صورت که هارد قدرت یادگیری داره و فایل هایی رو که قراره اجرا بشند بعد از اجرای اولین بارشون از طریق SSD اجرا میکنه. هر چند که خودش 32 مگ کش هم داره اما کش اصلی رو برای اجرا دوباره ویندوز و یا برنامه ها از 4 گیگ SSD تهیه میکنه. به همین دلیل سرعت باز کردن برنامه ها و لود ویندوز در دفعات بعد از اجرای اولیه تقریبا با یک هارد SSD برابری میکنه.
اگر فیلمی رو که در اولین پستم گذاشتم نگاه کنید متوجه میشید که سرعت لود ویندوز 7 در این هارد فقط 5 ثانیه با یک هارد SSD فرق میکنه در حالی که هارد آزمایش شده دسکتاپ با سرعت 10000rpm پانزده ثانیه با هارد SSD تفاوت داشته.
هارد معمولی با سرعت 7200rpm هم 36 ثانیه در مقابل هارد Seagate Momentus XT تاخیر داشته.
این 4 هارد دقیقا بر روی یک سیستم با مشخصات زیر آزمایش شدند...
ASUS G51J
Windows 7 Home Premium 64bit
Intel Core i7 1.6 GHz up to 2.8 GHz
6GB DDR3 RAM
Nvidia Geforce GTS 360M 1GB GDDR5
مسلما اگر کسی بخواد همچین هاردی رو روی سیستمی نصب کنه که پردازنده اون سیستم توان و کشش همچین سرعتی رو نداشته باشه نمیتونه نتیجه خوبی رو بدست بیاره. مثلا یک سی پی یوی Cleleron پرفورمنس خوبی رو با این هارد نسبت به سیستم آزمایش شده بالا نخواهد داشت.
لپ تاپ خودم تقریبا مشخصاتش با سیستم آزمایش شده بالا یکیه و فکر کنم نتیجه خوبی داشته باشه. به همین دلیل به فکر عوض کردن یکی از هاردهاش افتادم تا ویندوز و برنامه ها رو در هارد جدید نصب کنم و از اون یکی هارد بعنوان آرشیو استفاده کنم.
لپ تاپ من مشخصاتش اینه..
Intel Core i7 720qm
4GB DDR3 1333 MHz
Geforce GT240M 1 GB DDR3
2*500GB HDD 5400rpm

جواب بصورت نقل قول