تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 2365 اولاول ... 2242743143203213223233243253263273283343744248241324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

سلام ، یه آمپی دیدم از سونی نوشته بود 2.1 کانال ،
    این یعنی اینکه میتونیم یه جفت باند و یه ساب ببندیم ؟ یا برای ساب حتما" باید 4 کاناله باشه یا آمپ ساب ؟

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام ، یه آمپی دیدم از سونی نوشته بود 2.1 کانال ،
    این یعنی اینکه میتونیم یه جفت باند و یه ساب ببندیم ؟ یا برای ساب حتما" باید 4 کاناله باشه یا آمپ ساب ؟
    این به این معنی هست که این آمپ در اصل 2 کانال هست
    و میشه به صورت بریج و 1 کانل هم ازش استفاده کرد
    4,3,2 ها رو میشه برای ساب و یه جفت باند استفاده کرد
    یا یه جفت ساب
    یه یه جفت باند حتی که بریج وصل بشه به آمپ

3. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

توضیحات بیشتر در مورد آمپ های 2,1 و 4,3,2
    خوب گروه اول آمپ هایی هستن که ماهیتشون آمپی 2 کانال هست
    برای مثال میشه به کنوود 5203 اشاره کرد که تا جایی که میدونم 2 تا 55 وات در اختیار میذاره
    ولی این آمپ حالت دیگه ای هم داره که به اون بریج گفته میشه
    یعنی 2 کانال به یک کانال تبدیل میشه
    فقط کافیه طریقه بستن سیم ها رو عوض کنیم تا یه آمپ یک کانال مونو داشته باشیم و برای ساب یا هر اسپیکر دیگه ای که نیاز به وات بیشتر داریم استفاده کنیم
    در حالت بریج قدرت آمپ بسته به نوع کاربریش معمولا دوبرابر میشه
    به عکس زیر نگاه کنین :
    اگه دقت کنین مثبت از کانال اول گرفته شده و به جای اینکه منفی از همون کانال اول گرفته بشه از کانال دوم گرفته میشه
    به این حالت بریج یا همون پل میگن
    پس این آمپ توانایی 1 کانال و یا 2 کانال بودن رو داره و اون اعداد هم همین رو نشون میدن

برای اطلاعات بیشتر میتونین به لینک آمپ 5203 مراجعه کنین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    روی حالت بریج 1 کانال به قدرت 155 وات میده

حالا ما مثلا یه آمپ 4 کانال داریم
    همین استفاده بالا رو میتونیم ازش ببریم
    حالت اول میشه از هر 4 کانالش به صورت معمولی استفاده کرد
    یعنی 4 تا کانال رو به 4 تا اسپیکر بدیم
    حالت بعدی اینه که 2 کانالش رو بریج کنیم و به یک کانال تبدیل کنیم مثل عکس و توضیحات بالا و 2 کانال بعدی رو به صورت عادی و معمولی استفاده کنیم
    این یعنی که ما 2 کانال از 4 کانال رو برای اسپکیر هامون استفاده کردیم و 2 کانال دیگه رو بریج و به یک کانال تبدیل کردیم و مثلا به یه ساب دادیم که جمعا میشه 3 کانال
    حالت سوم اینه که ما هر 4 کانال رو به صورت بریج ببندیم
    یعنی 2 کانال رو بریج کنیم و به یک کانال تبدیل کنیم و 2 کانال دیگه رو هم باز بریج کنیم و به یک کانال تبدیل کنیم
    پس یه آمپ 4 کانال رو با بریج کردن کانال هاش به یه آمپ 2 کانال تبدیل کردیم مثل کاری که رضا صادقی عزیز انجام داده :

پس در این صورت از یه آمپ 4 کانال میتونیم به صورت های 4 کانال و 3 کانال و 2 کانال استفاده کنیم
    اون اعداد هم همینو نشون میدن

5. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

امير من خودمم نفهميدم اين يارو نصاب چي كرده مگه 8401 مونو نيست؟ با توجه به اون عكسها كه گذاشتم سابها به كننود وصلن يا اون يكيه؟؟؟؟ نميشه دوتا ساب رو به 8401 وصل كرد؟؟؟ چند آرام اس هستش كنوود؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امير من خودمم نفهميدم اين يارو نصاب چي كرده مگه 8401 مونو نيست؟ با توجه به اون عكسها كه گذاشتم سابها به كننود وصلن يا اون يكيه؟؟؟؟ نميشه دوتا ساب رو به 8401 وصل كرد؟؟؟ چند آرام اس هستش كنوود؟
    8104 منون هست
    8401 آمپ 4 کانال هست
    ساب ها خوب به اون یکی وصلن(کنوود نه!)
    8401 فکر کنم روی حالت بریج 2 تا 180 وات میده که به نظر میاد اون یکی آمپه قوی تر باشه

8. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بدلیل عدم دریافت جواب مناسب حذف شد
    Last edited by sasoolee; 31-07-2010 at 15:08.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان تقريبن 3 سال پيش يك سيستم معمولي متشكل از پخش و جفت باند و آمپ بستم حالا باند و آمپم خراب شده مي خوام دوباره بخرم البته هنوز تصميم نگرفتم كه فقط باند بگيرم يا آمپ هم بگيرم ميشه راهنمايي كنيد و چند تا گزينه روبروم بذاريد در ضمن پخشم پايونير مدل DEH - P6900IB و ماشينم 206 هستش ممنونم

داره خودمونی میشه omran88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    من یه جفت باند پایونیر 6975 دارم می خوام یه ضبط و آمپلی بگیرم نظر خودم رو ایناست
    ضبط pioneer DVH-4150
    آمپلی kewood KAC-M845 یا Kenwood KAC 8404
    می خواستم نظر شما رو هم بدونم اگه مدلها و مارکهای بهتری تو همین رنج هست لطفا معرفی کنید. باتشکر

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

سلام روزتون بخیر
    سایتی واسه خرید باند infinity kappa 693.9i میخوام ایا وجود داره ؟ اگه نه منو تو خریدش راهنمایی کنید چون شاید یکی از دوستام بیاد تهران بگم اوم واسم بگیره
    یه سوال دیگه بین infiniry kappa 693.9i و الپاین sps 609 کدومو پیشنهاد میدین ؟
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 01-08-2010 at 11:58.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    بوي كوئل بياد بده؟؟؟ چه ضرري داره؟؟؟ اون قسمتي رو كه قرمز كردم خوب نفهميدم
    مگنت چيه؟ گپ چيه؟
    اتفاقا بعد از اينكه اون بو اومد صدا رو فوري كم كردم و چند دقيقه اي يكبار يه تقه از پشت ميومد اون چيه؟
    سلام رضا جان
    ببخشيد در تاخير پاسخها،منظورم اين بود كه اگه زياد صداي تق تق ميده ولوم رو بالا نبر.بعضي وقتها كه جريان بيشتر از تحمل ساب بهش وارد ميشه (خصوصا تو حالت فري اير) كه شما داري استفاده ميكني،به خاطر بازي بيش از اندازه ووفر Xmax كوئل از گپ خارج ميشه(من اشتباه گفتم مگنت)وتوضيحش مفصله و از بحث خارج.
    براي همين يه صداي تق تق شنيده ميشه.يعني ووفر ديگه جاي بازي نداره و به حد اكثر حد بالا /پائين رسيده،متوجه شدي.اگر زياد رو اين حالت فشار به ساب بياد دچار اسيب جدي ميشه.حتي ممكنه به خاطر حرارت بالائي كه ايجاد شده كوئل بسوزه.

سلام و عیدتون مبارک
    اقا این باند الپاین SPS-609 چطوره ؟ تو همین popstereo دیدمش قیمتش که خوبه زده 85 قدرت و کیفیتش چطوره ؟ایا یه باند سطح پایینه یا میشه روش حساب کرد ؟

85وات RMS
    260وات PEAK
    6/3 اهم -65هرتز-23 کیلو هرتز - 23*15 سانتی متر
    اسپيكر خوبيه.تو قيمت خودش عاليه.

سلام دوستا بلاخره وقت كردم يه چند تايي عكس از سيستم بذارم راستي اساتيد جواب اون سوالمو نداديد از ديروز تا حالا وقتي حدودا رو ولوم 15 يا 20 آهنگ گوش ميدم يه تقه اي از فك كنم سابها مياد جريان چيه؟؟؟ نكنه خراب شدن

اينم عكسها

رضا من تنظيمات امپت رو ديدم. چرا Bass Boost رو روي 12dB گذاشته.اين كار يعني هلاكت سابهاي بدبخت.سريع برو بزارشون روي 0
    بقيه تنظيمات خوبه ظاهرا.خدا كنه سابها آسيب نديده باشن.
    سلام دوستان تقريبن 3 سال پيش يك سيستم معمولي متشكل از پخش و جفت باند و آمپ بستم حالا باند و آمپم خراب شده مي خوام دوباره بخرم البته هنوز تصميم نگرفتم كه فقط باند بگيرم يا آمپ هم بگيرم ميشه راهنمايي كنيد و چند تا گزينه روبروم بذاريد در ضمن پخشم پايونير مدل DEH - P6900IB و ماشينم 206 هستش ممنونم
    دوست عزيز شما چه ميزان ميتوني هزينه كني؟
    سلام
    من یه جفت باند پایونیر 6975 دارم می خوام یه ضبط و آمپلی بگیرم نظر خودم رو ایناست
    ضبط pioneer DVH-4150
    آمپلی kewood KAC-M845 یا Kenwood KAC 8404
    می خواستم نظر شما رو هم بدونم اگه مدلها و مارکهای بهتری تو همین رنج هست لطفا معرفی کنید. باتشکر
    M845براي 6975 بد نيست،البته كمه براش ولي اگه بودجتون جوابگو نيست همين مناسبه. راستي 6975 قديميها يا جديدها هستند؟
    سلام روزتون بخیر
    سایتی واسه خرید باند infinity kappa 693.9i میخوام ایا وجود داره ؟ اگه نه منو تو خریدش راهنمایی کنید چون شاید یکی از دوستام بیاد تهران بگم اوم واسم بگیره
    یه سوال دیگه بین infiniry kappa 693.9i و الپاین sps 609 کدومو پیشنهاد میدین ؟
    نمايندگي اينفي شركت عكاض كيش هستش.
    مسلما كاپا بهتره
    Last edited by hamidR15; 01-08-2010 at 15:57.

14. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •