صبانت آخرشه.
سرعت رو كرده افتضاح ، حالا تاپيكش بسته ميشه
واقعا حقمونه . نيم ساعته نميتونم يه ايميل چك كنم . مثلا اينترنت پر سرعت دارم
كاش ميشد همگي از صبانت يكدفعه بكشيم بيرون با پوزه به زمين بخورن
صبانت آخرشه.
سرعت رو كرده افتضاح ، حالا تاپيكش بسته ميشه
واقعا حقمونه . نيم ساعته نميتونم يه ايميل چك كنم . مثلا اينترنت پر سرعت دارم
كاش ميشد همگي از صبانت يكدفعه بكشيم بيرون با پوزه به زمين بخورن
عزیزم من 1 ماهی هست از شاتل اومد بیرون در حال حاضر هم خیلی راضی هستم برای اینکه قبلا فکر میکردم شرکت بهتری وجود نداره ولی حالا می بینم میشه با پول کمتر سرعت بیشتر هم داشت.
Last edited by sei_pm; 31-07-2010 at 17:38.
سلام
شما کجا رفتی؟
من الان صبانت هستم و دیگه تحملشو ندارم
با همین بودجه در ماه(حدود 15 تومان) هم سرعت خوب باشه و هم شبانه رایگان
من اومدم پارس آنلاین. ولی بازم میگم ممکنه شهر شما بد باشه . بهتره برید یک دوستی فامیلی چیزی پیدا کنید سرویس رو قشنگ چک کنید که فردا نیاید بگید تو باعث شدی.
اگر هم میبینی 1 ماه کمتره اینجوری شده زیاد حساسیت نشون نده آخه من 6 ماه شاشتل رو تحمل کردم که 4 ماهش اضافه بود. باید زودتر از این خارج می شدم. ولی من سرویس شبانه صبا که تو تهران مشکلی نداره.
شدیدا موافقم
برو جلو دنبالت میایم![]()
مخلصيم
من 17 روز بيشتر به پايان قرار دادم نمونده.
اگر پارس آنلاين مودم رو گير نده ، اولين نفري هستم كه ميرم . چون خيلي حيفه يك مودم كورسس و يك مودم ايسوس دارم ولي مجبور شم بخاطر پارس بازم پول به مودم بدم
من ديروز زنگ زدم پشتيباني صبانت و يكذره تند با پشتيبانيش حرف زدم .
بنده خدا گفت چرا داري به من ميگي !! برو به اون فروشنده ها و رئيس شركت بگو
من فقط كارم اينه كه به قطعي ها رسيدگي كنم.
در اخر هم گفتم به رئيسات بگو خيلي ها مثل من ناراضيند.
اونم نميدونم به مسخره يا جدي گفت :چشم![]()
اینجا جای بحث این حرفها نیست ولی خوب به من هم همین رو گفتن . ولی شانس آوردم قبول کرد 3 ماهه بده و مودم ازشون نگیرم. الان هم راضی هستم.
من شهراد دارم . عالی هستش و یک سالی می شه ازش سرویس می گیرم تا حالا یکی دو با مشکل چند ساعته داشتم که اون هم می گفتن از مخابرات مرکز هستش. ولی یکمی قیمت هاش بالا هست ولی سرعتش همیشه ثابت هستش
دوستان صبانتی اولین کم فروشی صبانت اینه که بطور مثال شما 15 گیگ شارژ میکنی اما تو ریز مصرفت 15000000 کیلو بایت
نوشته
در صورتی که همه ی ما از جمله خواجه حافظ شیرازی میدونیم که هر مگ 1024 کیلو بایته و هرگیگ 1024 مگ و این حرفا
یعنی این وسط حدود 700 , 800 مگ و داره بالا میکشه![]()
دوست عزیز تا برخورد نکردم راهنمایی الکی نکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)