دوستان با تهران تماس میگیرم میگه برای چک سرعت شما ما کاری نمیتونیم کنیم به نماینده اهواز بگو و اهواز میگه ما اصلآ نمی تونیم با یوزر و پس شما کانکت شیم و سرعت رو چک کنیم با تهران تماس بگیر من چی کنم .![]()
دوستان با تهران تماس میگیرم میگه برای چک سرعت شما ما کاری نمیتونیم کنیم به نماینده اهواز بگو و اهواز میگه ما اصلآ نمی تونیم با یوزر و پس شما کانکت شیم و سرعت رو چک کنیم با تهران تماس بگیر من چی کنم .![]()
ممنون از نظر شما چک میکنم خبرتون میکنم مرسی از راهنماییتون
راستی دیشب هم 2.1 گیگ گرفتم
بله شما درست میگفتید
Last edited by mahdi-001; 28-07-2010 at 13:45.
دوستان محترم من يه بار ديگه سوالمو مطرح ميكنم خواهشا از راهنماييهاتون دريغ نكنيد:
واسه اينترنت شبانه صبانت مودم هايي كه خودكار انلاين ميشن رو چجوري راه بندازيم كه رايگان شه؟يعني با يوزر و پس رايگان دانلود كنيم.مودمASUS AM 602
صبانت باز شل کن صفت کن و شروع کرد!!
سرعت به 10 و 12 رسیده
باز حتما به زمان شارژ برسه میبرن بالا بعد که شارژ شد باز میارن پایین!!!
موندم تو این 3 4سال خسته نشدن از بس بالا پایین کردن!!!؟
ایولللللل پس شما نیز به جمع ما دروغگوها خوش اومدی
چون از نظر بعض افراد معلوم الحال که اینجا پست میدن هر کی بالای 1 گیگ دانلود کنه درغگو و جیره خور هستشو هر کی 10 مگ بزور بتونه دانلود کنه راستگویه!
از این صحبتا گذشته.. تازگیا صبانت نمیذاره تا 7:45 دانلود کنی و بین 7:15 تا 7:20 دیسکانکت میکنه
زرنگ شده ها
Last edited by Contractor; 29-07-2010 at 09:21.
2 روزه که عاشق شده 7:12 قطع میکنه![]()
امروز صبانت دوباره مثل قبل شده و قوق العاده سرعتش اومده پایین
وقتی فایلی رو میذاری برای دانلود تا 4 مگابایت اول رو با سرعت همیشگی خودش میگیره ولی به مخض اینکه چهار مگابایت رو رد میکنه سرعت افتضاح میشه و به کمتر از 20 کیلوبایت بر ثانیه میرسه. تازه اگر دانلودت رو هم کنسل کنی باز هم سرعت همون 15-16 کیلوبایت در ثانیه هست و به زور صفحه ها رو باز میکنه و برای حل مشکل باید اکانتت رو دیسکانکت کنی و دوباره وصل کنی.
اگر باز هم بیشتر از 4 مگابایت دانلود کنی باز هم همون آش و همون کاسه و سرعتت میشه 15-16 کیلوبایت.
سال 87 و تا وسطای سال 88 یادمه یه مدت اینجوری کرده بودن ولی درستش کردن، الان نمیدونم چی شده دوباره سیاست گند زدن به سرویس مشتری رو پیش گرفتن. این مشکل همین امروز شروع شد و تا دیروز مشکلی نداشتم.
برای بقیه هم همینه؟
Last edited by XSS; 29-07-2010 at 12:29.
برای منکه اینجور نیستش
این ترفند را زدن تا فقط دانلود اجزا توو مرورگر بره بالا و بالا اومدن صفحات وب سریع باشه
بدرد دانلود فایل نمیخوره
از دانلودرها مثل IDM استفاده میکنی یا نه؟؟
IDM خیلی باحالتر از بقیه ی دانلودرا مثل IDA , DAP ,... هستش.اینو تازگی فهمیدم
بله از IDM استفاده میکنم
ولی بعد از 4 مگابایت دانلود سرعت میرسه زیر 20 کیلوبایت.
بعد از اینکه این مشکل پیش میاد دیگه همه چی بهم میریزه، پینگ یاهو که همیشه حدود 250 بود میره بالاس 300 میلی ثانیه:
پینگ سایت های دیگه هم به همین ترتیب، پینگ سرور کویت از اسپید تست میرسه به بالا 1200 میلی ثانیه کلا همه چی میشه فاجعه:
تا دیروز سرعت من حداقل 90 کیلوبایت در ثانیه و همه چیز عالی بود. ولی امروز کلا ورق برگشته.
کسی نمیدونه چجوری میشه مشکل رو حل کرد؟
Last edited by XSS; 29-07-2010 at 13:52.
آره از دیشب حدود ساعت 12 یکدفعه سرعت برای من رسیده به 10
فقط تهران اینطوری شده یا بقیه شهرها هم افت سرعت دارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)