از اسم شما میشه فهمید که به چه رشته ایی علاقه دارین..
ولی از دید من کمی این رشته ها اشباع شدن.. یعنی طرف مدرک میگیره اما نمی دونه کارش چیه..!
هر چند از دید من اکثر رشته ها تو کشور به این حالته ؛ اما تو بعضی از رشته ها کمی بیشتر خودش رو نشون
میده..
مهندسی مکانیک
مهندسی برق
مهندسی صنایع
مهندسی عمران
مهندسی معماری
مهندسی هوا فضا
مهندسی الکترونیک
مهندسی کامپیوتر (سخت افزار و نرم افزار)
مهندسی شیمی(پلیمر و ....)
مهندسی نساجی
مهندسی کشاورزی
مهندسی معدن
مهندسی پزشکی
مهندسی نفت
از اسم شما میشه فهمید که به چه رشته ایی علاقه دارین..
ولی از دید من کمی این رشته ها اشباع شدن.. یعنی طرف مدرک میگیره اما نمی دونه کارش چیه..!
هر چند از دید من اکثر رشته ها تو کشور به این حالته ؛ اما تو بعضی از رشته ها کمی بیشتر خودش رو نشون
میده..
من اگه بخوام مهندسی پزشکی رو انتخاب کنم باید کدومو بزنم؟؟
جواب همه معلومه اکثرا افرادی که اینجا میان عاشقه مهندسی کامپیوترن
من هرگز این رشته رو مسخره نکردم..لطفا به رشته های هم دیگه توهین نکنید..اتفاقا مهندسی صنایع بازار کار مدیریتی خوبی داره..
ادای بابابزرگا رو در نیارید لطفا.!!
صنایع واقعا یکی از بهترینهاست .. حیف که دانشگاه گیلان نداشت وگرنه حتما میرفتم.. هم آسونه(بر نخوره) و هم بازار کارش رو خیلی تعریف میکنن.بد نیست . بخور و نمیره .
حدود یک میلیون تا یک و نیم میلیون متغییره .
---------- Post added 28-07-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 27-07-2010 at 11:57 PM ----------
مهندسی پزشکی که اخیرا خیلی آپدیته..من اگه بخوام مهندسی پزشکی رو انتخاب کنم باید کدومو بزنم؟؟
شما یا بای بری مهندسی پزشکی یا باید بری مهندسی مواد چون ارشد ایندو به هم مشابه هستش.
مهندسی پزشکی جون میده واسه اختراع و مقاله چون جدیده و کسی اطلاع خاصی از بخشهای اختصاصیش نداره ...
اشتباهی الکترونیک رو زدم جای برق
من خودم میرم تجربی ولی از بین مهندسی ها بین مکانیک و برق باید یکی رو انتخاب میکردم.که برق رو انتخاب کردم.نیاز به برق هیچ وقت تموم شدنی نیست.تمام شرکت ها به مهندس برق نیاز دارن از خودرو سازش بگیر تا لوازم خانگی سازی و هزار تا چیز دیگه.
البته کامپیوتر هم خوبه اما خیلی تو جامعه زیادن.به نظرم IT بهتره.
اما در کل پزشکی![]()
مهندسی برق آدمو کچل میکنه .
ولی اگر کار برات گیر بیاد نونت تو روغنه.
در ضمن الکترونیک شدیدا اشبع شده و به توصیه من اصلا الکترونیک نرید.
الا برق قدرت و توزیع بازار کا ربهتری دارند.
(البته اگه بخاین برق برینا)
مهندسی پزشکی هم رشته خوبیه وآپدیت هست.
هیچی دکترای بیوسته ی فیزیک نمیشه.اگه دنبال علمید.
شما یه عکس از فیش حقوقیت میزاری اینجا ؟
یادمه یکی گفت تخصصی ترین رشته و بهترین کامپویتره ! میشه بگیم از چه لحاظ مهندس کامپیوتر چی سرش میشه؟
برنامه نویسی ؟ خیلی از مهندسا در حد کار خودشون بلدند
سخت افزار ؟ این روزا اغلب مهندسا سرش میشه
مباحث IT ؟ کی بلد نیست
من خودم به نوبه یه مهندس کامپیوتر رو میزارم تو جیبم با اطلاعاتم ... اون چی ؟ چیزی از مهندسی مکانیک حالیشه ؟
به نظر من مهندسی کامپیوتر ابدا تخصصی نیست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)