کسی نبود برای کیف؟
کسی نبود برای کیف؟
دوستان من رادیو 7 را دانلود کردم اپ دیت میشه اما همون وژن قبل نمایش داده میشه مشکلش چیه؟
سلام.
شما با نصب نرم افزار GPS و ریختن نقشه های مربوطه رو گوشیتون میتونید از GPS استفاده کنید و GPS نیازی به فعال سازی نداره و بصورت مستقیم از ماهواره اطلاعاتش رو میگیره.![]()
سلام
میشه بیزحمت یکی توضیح بده چطور میتونم از اینترنت گوشی توی کامپیوتر استفاده کنم؟؟
هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم!
سلام
چطوری میشه بدون کلید power گوشی رو خاموش روشن کرد؟
منظورم همون soft resetه
مرسییی
سلام.
درب باطری رو باز کن قلم رو در بیار همون قسمتی که قلم رو در میاری یه سوراخ هست و یک دکمه قرمز توشه با قلم اون دکمه قرمز رو فشار بده سافت ریست میشه.![]()
اقا خیلی ممنون از راهنماییت . راه دیگه ای از تو ستینگ یا جایه دیگه نداره؟
در ضمن یه مشکل دیگه هم دارم:
من تو hard SPL کردن یه مشکل دارم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:
وقتی گوشی رو به pc وصل میکنم و برنامه ی X1_HardSPL رو اجرا میکنم بعد از دو بار next زدن
اررور زیر رو نشون میده . ویندوزم 7 هست و windows mobile device center رو هم نصب کردم
![]()
جمیعا مرسی خودم حلشکردم
احتمال 90 درصد واسه پوشه ای بود که فایل hard SPL توش بود.( باید اسمش رو انگلیسی میکردم )
کسی نبود چواب ما رو بده؟
یعنی هیچکس این کارو نکرده؟؟!!![]()
آقا سلام!
من اینو نصب کردم، ولی بقیه کیبوردهایی که داشتم دیگه نمیاد (مثل Full QWerty HTC)، حالا باید چی کار کنم که جفتشو داشته باشم؟
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
مشکلی که هست اینه که این تک تک کلمه ها رو چپ به راست نشون میده، یعنی باید برعکس خوندشون تا فهمید...چی کار باید کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)