ایکس باکس شما جاسپره
خ.و هست یا از این 3 چراغه هاست ؟
میشه لیک آپدیت رو بدین2-باید اپدیت کامل همرا با اواتار بکنید
ممنونم انجام شد3-برو توی هارد یا مموری یه فولدر داره به نام profile توی اونه از اونجا میتونی delete کنی
ایکس باکس شما جاسپره
خ.و هست یا از این 3 چراغه هاست ؟
میشه لیک آپدیت رو بدین2-باید اپدیت کامل همرا با اواتار بکنید
ممنونم انجام شد3-برو توی هارد یا مموری یه فولدر داره به نام profile توی اونه از اونجا میتونی delete کنی
falcon هم e74 نمیده چه برسه jasper
اینم لینک :
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate_9199.zip
نگفتیحالا خطار جمع باشم ازش ؟
مرغوبه ؟
نمیدونم این سوال رو کجا بپرسم قسمت wii یا x360
به نظر شما wii بگیرم یا صبر کنم تا kinect بیاد و اونو بخرم؟؟
100000000000000000000% خاطر جمع باشین و در خریدش شک نکنید!
Kinect تکنولوژی جدیدی هست و خریدش ار اولویت قرار داره اما موضوع اینجاست که حالا حالا عرضه نمیشه و وقتی هم عرضه بشه و بیاد ایران قیمت نجومی خواهد داشت!
البته ازین هم نباید بگذیریم که Wii یه کنسول تک و بی نظیر توی این نسل هست و خریدش حتی تا 2-1 سال دیگه هم دیر نیست!
یه سئوال دیگه هم داشتم
من قبلا XBOX دوستمو آپدیت کردم اما الان نمی دونم چر وتی با لش 8 GB خودم اینکار م کنم اصلا اون پیغام مبنی بر پیدا کردن آپدت جدید نماش داده نمیشه
اگر کنسول من به آخرن ورژن آپدیت مجهزه پس چرا من نمی تونم avater رو عوض کنم و پیغام میدهخ باید پدیت همراه با avater رو انجام بدید؟
گیمهای wii معمولا کارتونی هستش بنظر من ایکس باکس بگیر منتظر بمون برا کینکت و یا پی اس 3 بگیر منظر move بمون.
سلام.براي شارژر توصيه من يه سري از اين شارژر ها هستند كه وقتي باتري كامل شارژ شد خاموش ميشه و كلا دكمه خاموش,روشن داره.(فكر كنم يكي از مار ك هاش هم ENERGIZER بود)
سلام خدمت همه دوستان
آقا ما اين تاپيك Xbox Live رو خونديم . هيچي ازش سر درنياورديم . از بس كه اصطلاحات خفن داشت .![]()
بابا ما كه سواد درست و حسابي نداريم . يكي به ما بگه براي اين كه بشه وارد live شد با ذكر اين موارد كه براي اينكه هيچ مشكلي برات پيش نياد بايد چي كار كرد ؟ ( مثلا چه ميدونم بن نشي يا مشكل خاص ديگه ) .
من اين اصطلاحات مربوط به فرم وير و ديسك استيلت و .... رو نفهميدم . :14
چه فرقي بين اكانت Gold و بقيه اكانت ها هست ؟ چه طوري بايد اكانت بگيرم ؟ من نميخوام آنلاين بازي كنم فقط ميخوام بازي هاي آركيد رو دانلود كنم بايد چي كار كنم ؟
بازم از راهنماييتون ممنون هستم :43:![]()
راستی آخرش ما نفهمیدیم طرز صحیح گذاشتن xbox چه جوریه ؟
عمودی یا افقی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)