سلام امير رضا جان
اولا شما به زبان #C برنامه بنويس ... اشتباهي كه من كردم رو تكرار نكن من جاوا رو انتخاب كردم ولي سی شارپ از همه نظر سر تر از جاوا هست :
- موقع تعريف متغير و تعريف مقدار ها ازت نوع اون مقدار رو نميخواد ... مثلا نميپرسه ايني كه به من دادي Float هست يا Game Object ... اين كار يه ضرر خيلي بزرگ داره => موقع اجراي كد به ارور هاي زيادي سر همين قضيه برخورد ميكني كه اعصابت رو خورد ميكنه و Debug كردنش هم كار وقت گيري هست و حوصلت رو سر ميبره
- #C توي آرايه ، ماتريس ، تعريف متغير و ... خيلي بهتر از جاوا هست ( مراجعه بشه به Help يونيتي )
- منابع آموزشي براي يادگيري كليت اين زبان خيلي زياد تر از جاوا هست
- براي كد نويسي #C ميتوني از Visual Studio استفاده كني ... توي اين برنامه 40 % مواقع تايپ نميكني + ديباگ كردن اتوماتيك هست + ارور هارو توي همون برنامه بهت ميگه و لازم نيست توي يونيتي Run كني كه ارور هارو ببيني ...
من هم الان دارم به زبان #C برنامه مينويسم و جاوا رو كنار گذاشتم
Example Project ها ، 80 % بازي هاي ساخته شده توسط يونيتي كه توي قسمت ShowCase هم هست و Unity Package ها همه به زبان سی شارپ برنامه نويسي شدن
در مورد ايمپورت ( حالا ايمپورت هر چي كه ميخواد باشه ) از منوي Assets روي Import New Assets كليك كن
در مورد سؤالات واسه برنامه نويسي ... يونيتي تابع ها و كلاس هاي خيلي خيلي زيادي داره . اينطوري كه از يه شاخه ميري شاخه ي ديگه گيج ميشي... از بحث گرفتن يك دستور به بحث كامپوننت ها رفتي و بعدش هم متغير . در مورد سؤالت هم بايد بگم تا حالا به اين نوع متغير برخورد نكردم ! ... اگه ميخواي توابع يونيتي رو بلد بشي بايد از همين اول شروع كني به بازي ساختن ! بازي دو بعدي بساز . طبق پست 96 جلو برو.
پيشنهاد : يه پروژه بساز توش فقط بشين كد هارو تست كن ... تابع هاي جديد ياد بگير ، از Scripting Manual كلاس ها و توابع جديد رو همراه با مثال و توضيح كامل ميبيني . تابع هارو امتحان كن خودت نتيجش رو ببين اينطوري توابع مورد نيازت رو كامل ياد ميگيري
مـــوفــق بــــاشــيــد![]()

.gif)
جواب بصورت نقل قول.gif)