سلام دوستان
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب .. بعد از چند روز کار کردن با Galaxy S این نکاتیه که به ذهنم رسیده:
- کیفیت صفحه نمایش واقعا عالیه .. رنگ های زیبا و جذاب و رنگ های تیره واقعا تاریک هستند. زاویه دید خیلی خوبه و به نظر من برای دیدن فیلم بهترین صفحه ای موبایلی است که من تا به حال دیدم. درسته اصلا Sharpness آیفون رو توی تکست ها و اینترنت نداره ولی باز هم از این نظر کاملا قابل قبوله (به خصوص اگه تجربه آیفون رو نداشته باشید!)
- سرعت گوشی و Responsiveness گوشی خیلی خوبه. خیلی روون و راحت با انگشت ها کار می کنه. بین منوها خیلی خوب حرکت می کنه و همیشه به موقع جواب میده. در لود صفحه های اینترنت خیلی خوبه و کلا هیچ اشکال خاصی نداره.
- بنچمارک مرورگر PeaceKeeper رو نتونست تمام کنه. البته هنوز هیچ Android 2.1 ای نتونسته این بنچمارک رو تموم کنه که خب بیشتر یک ضعف نرم افزاری به حساب میاد.
- دوربین گوشی کاملا معمولیه .. چیزی نیست که بشه برای یه Smart Phone ضعف به حسابش آورد ولی نکته قوتی هم در مقایسه با بقیه Smart Phone ها به حساب نمیاد.
- آنتن دهی گوشی در سطح کاملا معمولیه مثل تقریبا همه Smart Phone ها. به خوبی آیفون 4 نیست (جدای اون مسئله) ، ولی تقریبا با آیفون 3GS و Nexus One هم سطحه.
- App های اندروید روش خیلی خوب اجرا میشن .. البته کماکان به خوبی خدا بیامرز Nexus One نیست (که البته دلیلش واضحه) ولی باز هم خیلی خوبه و تقریبا همه App ها خیلی راحت و Natural بدون هیچ مشکلی کار می کنن.
- عمر باتری هم تقریبا مثل همه Android هاست .. دیگه استاندارد همه Smart Phone ها اینه که اگه با گوشی زیاد کار می کنید باید هر روز گوشی رو شارژ کنید، Galaxy S هم استثنا نیست.
- Touch Wiz با اینکه واقعا زیبا و جذابه، ولی به نظر من خیلی کارآمد و بهینه طراحی نشده و در مقایسه با Interface خود Android به نظر من با اینکه زیباتره، ولی کارآمد تر نیست. البته شخصا Touch Wiz رو به UI ـِ Android های Motorola ترجیح میدم، ولی به نظر من به خوبی Sense UI یا UI پیش فرض Android نیست. خوشبختانه میشه گوشی رو روت کرد و برگردوند به همون UI پیش فرض آندروید.
- طراحی گوشی به نظر من متوسطه.. البته این یک چیز کاملا سلیقه ایه و خب به نظر من برای چنین محصولی می شد طراحی زیباتری داشت .. البته من از طراحی AT&T Captivate بیشتر خوشم اومد و به نظرم اون طراحی شایسته تری برای این محصول بود تا طراحی پیش فرض.
- کیفیت ساخت بدنه گوشی به نظر من ناامید کننده است. وقتی گوشی رو توی دستتون می گیرید کاملا احساس Cheap بودن و بی کیفیت بودن بهتون دست میده.
این نکات مربوط به خود گوشی در مقایسه با بقیه Android هایی بود که باهاشون کار کرده بودم. وارد نکات مربوط به خود Android نشدم چون نیازی نیست. اگه نکته جدیدی به ذهنم رسید اضافه می کنم.
در کل ، با قیمتی که دوستان میگن در بازار هست به نظر من بدون شک بهترین Smart Phone ممکن در بازار همین Galaxy S هست. اگه بین این گوشی و گوشی دیگه ای در همین رده قیمت برای خرید دو دل هستید شک نکنید Galaxy S انتخاب مناسب خواهد بود. Galaxy S به نظر من یک محصول عالی از سامسونگ است.
دوست عزیز مثل اینکه خیلی اخبار رو دنبال نمی کردید.
اون Press Conference جنجالی سه هفته بعد از عرضه آیفون انجام شد، و طی این سه هفته چه از طریق رسانه ها و چه از طریق بقیه کمپانی ها تخریب عجیبی سر این قضیه صورت گرفت .. تقریبا همه کمپانی هایی که گوشیهاشون توی اون صفحه سایت Apple اومده، قبلا به نوعی این قضیه رو مسخره کرده بودند. البته نقش سامسونگ توی این قضیه از بقیه خیلی کمتر بود!
Apple هم بیشتر هدفش از اونکار این بود که بگه، ای شمایی که سه هفته ما رو به خاطر این قضیه مسخره کردین، خودتون هم این مشکل رو دارید! بیشترین هدف هم به RIM بود.
صد درصد.. ولی باید بدونیم چی رو با چی و چجوری مقایسه کنیمبعدش هم اپل الزاما هر چی تولید میکنه که بهترین نیست
نحوه دید Apple و Samsung (و در اصل Google) به بازار فرق می کنه.باید اینو قبول کنی که کمپانی بزرگی مثل سامسونگ قصد داره با ایجاد تنوع و کاربری های مختلف برای گوشی هاش مصرف کننده ها رو به سمت خودش بیاره و این حق طبیعی این شرکته که وقتی اپل بهش اتهام میزنه از خودش دفاع کنه
این قضیه آنتن یک جنگ رسانه ای و تبلیغاتیه بین کمپانی ها .. اگه واقعا قصد هر کدومشون دفاع از خودشون بود می تونستند خیلی راحت از Apple به خاطر دروغ نسبت دادن به محصولاتشون شکایت رسمی کنن و Apple رو بکشونن به دادگاه .
در کل اینطوری نیست که مثلا Apple راست بگه و همه کمپانی های دیگه دروغ بگن ، یا Apple دروغ بگه و همه کمپانی های دیگه راست بگن. این وسط یک واقعیتی هست و همه دارن به نفع خودشون یک رنگ بهش می زنند و وارد تبلیغات و رسانه می کنند. کلا این قضیه برای من حکم پیام بازرگانی رو داره.جدی نگیرید این عکس و پوستر و صفحه سایت و پیام تلویزیونی و ... اینها دفاع از خود نیست، اینها تبلیغاته !
و در نهایت اپل الان سعیش در اینه که خودشو با application های گوگل سازگار کنه وگرنه خیلی از مشتری هاش رو از دست میده.پس اندروید رو کمتر از سیستم عامل اپل آیفون ندونین
برای بار چندم ، بله کاملا مطمئن هستم. شما که ویدیو در این باره زیاد دیده بودید دیگه باید دقیق بدونید.به علاوه اینکه اصلا این مشکل مربوط به سیگنال های 3G هست، نه 2G . در ایران هم نتورک 3G نداریم یعنی برای شما هیچ مشکلی وجود نداره.. اینقدر وسواس به خرج ندید!
![]()
ماکروتل Galaxy s را همراه با منوی فارسی گارانتی می کند
امروز از طرف شرکت ماکروتل جایی دعوت بودم بعد در این بحث و گفتوگو ها آقای سلطانی مدیر بخش نرم افزاری سامسونگ آشنا شدم از قضا گوشی که دست خوده آقای سلطانی بود Galaxy s بود و رفتم چند تا سوال از ایشون پرسیدم
1- از کی قصد فروش این گوشی رو با گارانتی ماکروتل دارید ؟
از 2 هفته آینده
2- گارانتی شامل چه چیز هایی میشه ؟
همه چیز از ال سی دی گرفته تا از لحاظ برنامه ای
3- گوگل که ایران رو تحریم کرده از لحاظ برنامه ای یعنی چی ؟
یعنی اگه گوشی خاموش شد یا ویروس گرفت ما درستش می کنیم
4- آنروید مارکت کار میکنه ؟
نه اما خوب samsung apps هست و یه برنامه دیگه به اسم sllim که برنامه گوگل مارکت رو می تویند از اون بگیرید
5- راستی فارسی هست ؟
بله تمام منو ها فارسی هست از sms گرفته تا اینترنت و ...
6- آندروید 2.1 قابل ارتقا به 2.2 هست ؟
بله شرکت اعلام نموده از 2 ماه دیگه این کار شدنی
7- فارسی سازش خراب نمی شه ؟
نه
8- میتونم گوشی شما رو ببینم ؟
بله
9- منو رو فارسی می کنید من ببینم ؟
بله ( گوشی رو فارسی کرد داد به من گوشی کاملا منو فارسی داشت )
10 - قیمت گوشی یا گارانتی چنده ؟
حدوده 740 تومان
منبع : -------------
شما ظاهرا آیفون هم دارید . به نظر من کسی که آیفون نداشته باشه ولی دیده باشه حتما منصف تر مقایسه می کنه . ( این را از باب تعصب آیفون دار ها روی گوشیشون می گم )
گران است!
این کدوم ورژنیشه یعنی؟ 8 یا 16
گرون میفروشه.
می گم کیبورد فارسی رو که میشه خودمونم رو گوشی بزاریم؟
راستی این اندروید مارکت رو با وی پی ان نمیشه رفت؟
برنامه های پولی اندروید رو چه جوری میشه کرک کرد؟
به هر حال همونطور که توی همون پست هم گفته شده من نظر خودم رو گفتم.. شما مطلب رو بخونید اگه فکر می کنید منصفانه نیست یا از روی تعصب گفته شده خب اجباری در قبول (یا حتی مطالعه) مطالب موجود در اون پست نیست.
به علاوه اینکه در اون پست هیچ مقایسه ای بین این گوشی و آیفون نشده به جز چند مورد خاص (که اونجا هم مقایسه پلتفرم نبوده، صرفا مقایسه دو فاکتور خاص بوده که کاملا مستقل از پلتفرم هستند) ، اگه جایی مقایسه ای صحبت شده در مقایسه با بقیه Android ها بوده و نه آیفون (مقایسه مستقیم آیفون با Galaxy S مثل جک می مونه ... آیفون رو میشه با اندروید مقایسه کرد، و بین اندروید ها میشه گوشیها رو با هم مقایسه کرد... مقایسه یک دفعه ای یک گوشی از یک پلتفرم با یک گوشی از پلتفرم دیگه به هیچ وجه جنبه علمی نداره)
به هر حال اونها نظرات من بود، قبول کردن یا نکردنشون و قضاوت با کسی است که مطلب رو می خونه.
موفق باشید.
آقا یه کم بیشتر توضیح میدی اینو؟؟؟قضیه چیه ؟؟راستی اونی که گفتی گالاکسی رایگان میدن چیه؟؟؟![]()
دیجی کالا 665000 تومان از امروز با گارانتی 18 ماهه پارسه | همراه با کیف مخصوص رایگان (مارک Golla اورجینال)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)