تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 634 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    پشت این گوشی ها چرا با هم فرق دارن؟
    یه بار گوگل رو پایینه نوشته سامسونگ بالا ،توی اون یکی برعکسه؟
    توی یکی هم زیر دوربین 5مگا پیکسل نوشته ولی توی اون یکی ها نیست؟
    به نظر شما مشکل از برادران دینی چینیمون نیست؟
    این سامسونگ هم شورش رو در اورده یه گوشی میزنه با صد مدل شکل و قر و فر

2. این کاربر از ahoora f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه webcopernic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان

راستش این روزها در تاپیک های مختلف مطالب زیادی در مورد مقایسه گوشی های iphone 4 و سامسونگ galaxy s دیده میشه و همینطورمشکل آنتن دهی iphone 4. خیلی از علاقه مندان iphone تحت تاثیر این فضا ا زخرید iphone4 ناامید شده و قصد خرید 3gs یا galaxy s دارند.راستش خود من هم تا حدودی قصد خرید 3GS را بجای 4 کرده بودم ولی با توصیه دوستانم دراین انجمن و همینطور توصیه هائی مثل اینکه میگن اگر در ناحیه آنتن پائین چسب کوچیکی بچسیانید طوری که با دست تماس نداشته باشد مشکل حل است که اگر اینطو رباشه خیلی خوب است.

به نظر من باید به این مسئله اینطور نگاه کرد که هیچ چیزی در دنیا بدون اشکال نیست و در مورد apple هم همینطور است . کمپانی اپل با تولید iphone انقلاب بزرگی در گوشی های تلفن همراه ایجاد کرد و از آن زمان شرکتهای بزرگی بدنبال تقلید و ساخت گوشی های مشابه رفتند. طبیعتا در دنیای تجارت از دست دادن سهم بازار موضوع ساده ای برای بسیاری از شرکتهای صاحب نام مثل نوکیا و سامسونگ و بلک بری نیست. بهمین دلیل درمورد کوچیکترین اشکالات گوشی آیفون به نظرم بیش از اندازه بزرگنمائی صورت میگیره و این میتونه ناشی از تبلیغات شرکتهای رغیب برای از دست ندادن بازار باشه. مثلا اگر شما الان برید گوشی iphone 4 بخرید آیا حاضر هستید که ماه آینده گوشی N8 نوکیا یا ..... را بخرید؟ قطعا خیر.

در ضمن باید قبول کنیم که شرکت اپل همیشه محصولاتی را که ارائه کرده از نظر کیفیت ساخت فوق العاده بودند . شما به عنوان مثال فقط به جنس بدنه iphone 4 و galaxy دقت کنید. در مورد سیستم عامل هم طبیعی هستش که اپل با این همه سال تجربه از آندروید جلوتر باشه. ممکن آست آندروید در چند سال آینده خیلی پیشرفت کنه ولی در حال حاضر از ios عقبتر است. و دلیل اصلی من هم توقف فروش گوشی google است.

راستش من از طرفداران اپل نیستم ولی نمیتونم با این مسئله مقرضانه برخورد کنم.

موفق و پیروز باشید
    Last edited by webcopernic; 25-07-2010 at 09:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hateftotti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان راستش این روزها در تاپیک های مختلف مطالب زیادی در مورد مقایسه گوشی های iphone 4 و سامسونگ galaxy s دیده میشه و همینطو رمشکل آنتن دهی iphone 4. خیلی از علاقه مندان iphone تحت تاثیر این فضا ا زخرید iphone4 ناامید شده و قصد خرید 3gs یا galaxy s دارند.راستش خود من هم تا حدودی قصد خرید 3GS را بجای 4 کرده بودم ولی با توصیه دوستانم دراین انجمن و همینطور توصیه هائی مثل اینکه میگن اگر در ناحیه آنتن پائین چسب کوچیکی بچسیانید طوری که با دست تماس نداشته باشد مشکل حل است که اگر اینطو رباشه خیلی خوب است. به نظر من باید به این مسئله اینطور نگاه کرد که هیچ چیزی در دنیا بدون اشکال نیست و در مورد apple هم همینطور است . کمپانی اپل با تولید iphone انقلاب بزرگی در گوشی های تلفن همراه ایجاد کرد و از آن زمان شرکتهای بزرگی بدنبال تقلید و ساخت گوشی های مشابه رفتند. طبیعتا در دنیای تجارت از دست دادن سهم بازار موضوع ساده ای برای بسیاری از شرکتهای صاحب نام مثل نوکیا و سامسونگ و بلک بری نیست. بهمین دلیل درمورد کوچیکترین اشکالات گوشی آیفون به نظرم بیش از اندازه بزرگنمائی صورت میگیره و این میتونه ناشی از تبلیغات شرکتهای رغیب برای از دست ندادن بازار باشه. مثلا اگر شما الان برید گوشی iphone 4 بخرید آیا حاضر هستید که ماه آینده گوشی N8 نوکیا یا ..... را بخرید؟ قطعا خیر. در ضمن باید قبول کنیم که شرکت اپل همیشه محصولاتی را که ارائه کرده از نظر کیفیت ساخت فوق العاده بودند . شما به عنوان مثال فقط به جنس بدنه iphone 4 و galaxy دقت کنید. در مورد سیستم عامل هم طبیعی هستش که اپل با این همه سال تجربه از آندروید جلوتر باشه. ممکن آست آندروید در چند سال آینده خیلی پیشرفت کنه ولی در حال حاضر از ios عقبتر است. و دلیل اصلی من هم توقف فروش گوشی google است. راستش من از طرفداران اپل نیستم ولی نمیتونم با این مسئله مقرضانه برخورد کنم. یک خواهشی هم که داشتم این است که از دوستانی که iphone 4 دارند لطفا صادقانه تجربیاتشون را در مورد مسئله آنتن دهی آن بفرمایند . که آیا مشکل دارند و اگر هست آیا با چسباندن چسب برطرف میشه یا نه؟ موفق و پیروز باشید
    دوست عزیز
    اولا که شرکنهای دیگه از مشکل آنتن دهی اپل مساله گنده ای نساختن و در واقع این خود اپل بود که قصد داشت بگه که شرکت های دیگه هم این مشکل رو دارن
    بعدش هم اپل الزاما هر چی تولید میکنه که بهترین نیست
    باید اینو قبول کنی که کمپانی بزرگی مثل سامسونگ قصد داره با ایجاد تنوع و کاربری های مختلف برای گوشی هاش مصرف کننده ها رو به سمت خودش بیاره و این حق طبیعی این شرکته که وقتی اپل بهش اتهام میزنه از خودش دفاع کنه
    و در نهایت اپل الان سعیش در اینه که خودشو با application های گوگل سازگار کنه وگرنه خیلی از مشتری هاش رو از دست میده.پس اندروید رو کمتر از سیستم عامل اپل آیفون ندونین

5. 4 کاربر از hateftotti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

و در نهایت اپل الان سعیش در اینه که خودشو با application های گوگل سازگار کنه وگرنه خیلی از مشتری هاش رو از دست میده.پس اندروید رو کمتر از سیستم عامل اپل آیفون ندونین

7. 2 کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب گوشییه حرف نداره نمرش19عالیه من530تومن خریدم خوبه؟عالیه با یه خورده خرج ومرجو خرسیدن وسایل جانبی شد550تومن خداییش جیگره!
    دوربینش بزرگترین نقصشه ولی بچسب به بلوتوث3!
    ایول ایول حاج سامسونگ رو ایول که این تایپیکو زد!
    موفق باشید.
    از کجا خریدی اووونوقت ؟
    اینکه از قیمت جهانی هم پایین تره
    من میخوامممممممممممم !

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از کجا خریدی اووونوقت ؟
    اینکه از قیمت جهانی هم پایین تره
    من میخوامممممممممممم !
    امین جون فکر کنم این رفیقمون خالی بسته در حد تیم ملی!
    چون الان یک هفتس همه ازش میپرسن از کجا خریدی و هیچ اثری ازش نیست!

10. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امین جون فکر کنم این رفیقمون خالی بسته در حد تیم ملی!
    چون الان یک هفتس همه ازش میپرسن از کجا خریدی و هیچ اثری ازش نیست!
    بعید نیست!
    تو --------- هم یکی گفته بود 16 گیگ رو 530 گرفتم!!!
    یه ذره زیادی گنده است
    +
    دوستان
    من اگه بگم برام از دبی بیارن ارزون تر درنمیاد ؟

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض اپراتور کانادایی Bell تا روز 6 اگوست , هر روز یک گوشی Samsung Vibrant میبخشد

سلام دوستان
    اگر شما در کانادا زندگی میکنید این شانس را دارید که با ثبت نام در سایت زیر برنده یک دستگاه گوشی Samsung Vibrant شوید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اپراتور بل از روز 23 جولای تا 6 اگوست به مدت 15 روز هر روز یک گوشی Samsung Vibrant به یکی از ثبت نام کنندگان در سایت فوق مدهد:

منبع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 3 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه webcopernic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نکته جالب اینه که وقتی این برچسب 4 دلاری رو بزنیم به اون نقطه دیگه از برخورد دست جلوگیری می کنه و تماس ها قطع نمیشن [
    شما این رو مطمئن هستید؟

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

بعید نیست!
    تو --------- هم یکی گفته بود 16 گیگ رو 530 گرفتم!!!
    یه ذره زیادی گنده است
    +
    دوستان
    من اگه بگم برام از دبی بیارن ارزون تر درنمیاد ؟
    توي --------- نگفته گرفتم ...گفته كسي خريده اين قيمت ...
    كه از همين ايشون اينجا نقل قول كردن ...
    من با همين اقا علي كه گفته 530 صحبت كردم ...
    اقا خريده ...ولي نگفت از كجا ...
    يكي از دوستان ديروز 8 گيگ رو 590 خريد ...

16. 2 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •