خندیدیم اگه راست میگی چه سرعتی داره و کدام شهر هست و یک تست بزاره بینیم بی مدرک قابل قبول نیست![]()
خندیدیم اگه راست میگی چه سرعتی داره و کدام شهر هست و یک تست بزاره بینیم بی مدرک قابل قبول نیست![]()
من خودم 3 بار این کارو کردم آخرم رفتم مک رو برداشتم
خوشبختانه پشتیبانیم رو عوض کردم.هر موقع زنگ زدم بودن حتی روز تعطیل ولی تاحالا 11 شب به بعد زنگ نزدم
شرکت پشتیبانی فنی قبلیم مسئولش یه خانمی بود که هر موقع زنگ میزدی هر چی می پرسیدی بلد نبود.
اطلاعات شخصی من ازش بیشتر بود![]()
صبانت پشتیبانیش خوبه و 24 ساعت هستن و حتی نصفه شبم ساعت 3 و 5 و غیره هر وقت زنگ بزنی بالاخره یکی پیدا میشه معمولاً که جواب بده و کمک کنه...
البته همانند شرکتای دیگه، وقتی مشکلات کلی که مربوط به همه یوزرا (یا تعداد زیادیشون) هست و یا مشکلاتی که در ایام خاصی توسط مخابرات ایجاد میشه، پیش میان، همه ـشون میرن تو سوراخ موش قایم میشن و هر چی زنگ میزنی یه مگس پر نمیزنه جواب بده...
عجیب نیست... بعضی از نقاط مشهد و تبریز رو میدونم سرعتشون انقدره...
البته تهران همه تقریباً 120 ـه سرعتشون ولی واسه مراکز بعضی استانا سرعتشون 230 ـیه...
شما واسه مشکلت بهتره بگردی دنبال دلایل اساسی... (اگه روزانه مشکل سرعت داری)...
Downstream/Upstream و Noise Margin یا SNR Margin تو مودمتون چقدره...؟
امشب هم که باز سرعت افتضاحه !
سرعت 4.2 K/sec![]()
اولا شما یکم عصبی تشریف داری
در مورد حجم که گفتین نمیدونم شما در جریان هستی یا نه که چجوری محاسبه میشه !
نحوه محاسبه جمع دانلود و اپلوده شما به راحتی میتونی بری ریز مصرف بگیری ببینی چیکار کردی
در حالت عادی اپلود باید یک سوم تا یک چهارم دانلود باشه
اما اگه بیشتر شد شما باید مشکل رو روی سیستم خودت جستجو کنی که چرا اپلودت بالاس که میتونه ویروس باشه یا ه.ک شده باشی یا داری از تورنت استفاده میکنی !
اگر هم مشکلی داری میتونی شمارتو پیام خصوصی برنی تا واست چک کنم اما یک چیزی رو میخوام بدونی سرور هیچ وقت در محاسبه یکنفر اشتباه نمیکنه اگر قرار بر اشتباه باشه یا همه رو اشتباه میکنه یا هیچکس رو
در مورد سرعت باید ببینم کدوم شهر و کدوم منطقه مخابراتی هستی تا بشه پیگیری کرد!!
اما زمانی که همه دارن میگن سرعت عالی که نه در حد قابل قبوله پس همه دروغگو نیستن
![]()
Last edited by AM 241; 25-07-2010 at 06:42.
اوني كه پشت مودم نوشتهASUS 602هستش اوني كه تويproperties/configنوشته كه realtekبود توي تنظيمات مودم هم هيچconfigي نبود من خيلي از ADSLسر در نميارم فقط اگه اين شبانش ميومد خيلي خوب بود
تشكر رفيق بابت كمكات![]()
سلام
من چندین شبه که دانلودم کلا یک گیگ میشه و بیشتر از اون نتونستم دانلود کنم میخواستم بدونم آیا صبانت کاری کرده که نشه بیشتر دانلود کرد یا چیز دیگه ایه؟ (منظورم دانلود رایگانه شبانه اس)
سلام دوستان الان یک هفته هست که سفارش adsl دادم به دفتر مرکزی صبانت از 3 روز پیش چراغ link مودمم روشن شده و توی تنظیماتش up stream و down stream دارم ولی وقتی به صبانت زنگ زدم گفتن اینا دلیل بر رانژه شدن خط شما نیست!شما چند روز طول کشید تا براتون وصل کنن؟من تهران مرکز نبوت هستیم[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
Last edited by mahdi-001; 25-07-2010 at 14:58.
درجا چرت میگن یوزر وپسورد رو بده و استفاده کن.
اي بابا اين كه چيزي نيست.
من خودم صبانت روزانه سرعت به 300 هم ميرسه ولي معمولا بين 230 تا 260 هست.
مشكل اصلي اينه كه شبانش افتضاحه.
آخه 8k/s به كجا آدم ميرسه. تازه اگه خيلي زحمت بكشه شايد شبانه به 14k/s برسه.
بچه ها من 1 ماه ديگه بايد تمديد كنم و اگه تا اون موقع صبانت همينطوري پيش بره من ميرم شاتل.
آخه روز و شبش 60k/s هست.
شاد باشيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)