تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: مشکل با 4850X2

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خيلي دوست داشتم بدونم كه شما اين كارت 4850X2 را كي خريدين؟!!
    چون از همون اول هم خريد اين كارت ارزشي نداشت
    به نظر شخص بنده كراس فاير دو تا 4850 چه از لحاظ كارايي و چه از لحاظ حرارت بهتر هست
    ضمن اينكه حدود 400 تومن كراس فاير دو تا 5770 هم هم به لحاظ حرارت و هم به لحاظ كارايي به صرفه تر هست!!!
    البته مادربرد و سيستم شما هم براي كراس فاير محدوديتي نداره
    احتمال ميدم كه كارت شما قابل تعمير نباشه و شايد با مدلي ديگه براي شما عوض كنند و اگر خواستند چنين كاري انجام بدن راحت دو تا 5770 بگيريد و خلاص
    اون موقع که من خریدم 4850 معمولی زیره 230 نبود و سری 5xxx هم وجود خارجی نداشت.
    حدود 1 سال و خوردی !
    فردا میرم گارانتی خبر می دم !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

ای بابا این دوستمون یه سعال پرسید شما ها به کجاها رسوندین بحث رو
    این کارت رو اسفند 87 ایشون خریدن. ضمنن همچین اشتباهی هم نکردن هنوز 295 به صورت فراوان تو بازار نبوده و از 280 هم کارایی بالاتری داشته. پس یعنی بهترین کارت بعد 4870X2 رو خریدن. خودم به شخصه از این انتخاب شما دفاع میکنم.

اما راجع به مشکلتون: رد سایت فونیران آدرس رو : تهران - خیابان وزرا - خیابان ششم - ساختمان شماره 24. درج کرده.
    شماره تماس خود شرکت 83745 و قسمت پشتیبانی 4482 8374 ذکر کرده.
    به احتمال هم یه کارت همرده میدن یا زودتر باید هماهنگ کنین اگه کارت دیگه ای رو میخاین ما به تفاوتش رو بدید و کارت جدید بگیرید.

3. این کاربر از harrypotter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ای بابا این دوستمون یه سعال پرسید شما ها به کجاها رسوندین بحث رو
    این کارت رو اسفند 87 ایشون خریدن. ضمنن همچین اشتباهی هم نکردن هنوز 295 به صورت فراوان تو بازار نبوده و از 280 هم کارایی بالاتری داشته. پس یعنی بهترین کارت بعد 4870X2 رو خریدن. خودم به شخصه از این انتخاب شما دفاع میکنم.

اما راجع به مشکلتون: رد سایت فونیران آدرس رو : تهران - خیابان وزرا - خیابان ششم - ساختمان شماره 24. درج کرده.
    شماره تماس خود شرکت 83745 و قسمت پشتیبانی 4482 8374 ذکر کرده.
    به احتمال هم یه کارت همرده میدن یا زودتر باید هماهنگ کنین اگه کارت دیگه ای رو میخاین ما به تفاوتش رو بدید و کارت جدید بگیرید.
    بله. همونطور که حدس میزدم گارانتی پیچوند ما رو !!!
    یه لکه قهوه ای روش پیدا کردن ! گفتن سوختگی ظاهری داره ! بعد یه متنی به من نشون دادن که طبق اون سوختگی ظاهری شامل گارانتی نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!! و یه سری جفنگیات دیگه که خودم هم متوجه نشدم ! اینگار که من از قصد کارت رو گذاشتم رو اجاق گاز سرخ بشه.
    کارتی که یه بار اورکلاک نشده رو اینجوری پیچوندن !!!
    آخرش گفتن یه سری محصولات جدید هست می تونی بخری ! مشکل حرارتی هم ندارن !!!! گفتم حتما (همینطوری تو دلم فحش خواهر مادر نثارشون می کردم )
    اشتباه کردم . گول تست ها و بنچمارک ها رو خوردم این کارت رو خریدم.
    نکته جالب تو این گیر و دار مانیتور من هم ترکید !!! مثلا LG W2284f جز بهترین ها بود ! سه نفر با هم این مانیتور رو خریدیم . مال اون دو تای دیگه قبل من خراب شد من چون بیشتر حواسم بهش بود یه ذره دیرتر خراب شد ! جالب اینکه با 3 تا مشکل متفاوت خراب و بی مصرف شدن ! یعنی رسما این مانیتور تعطیل هست.
    اعصابم خورده دارم می رم خودکشی کنم ! خداحافظ

5. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

كارت گرافيك را ميشه عوضش كرد راه داره
    اول با زبون خوش بعد هم با تحديدو ...
    سعي كن دو تا 5770 ازشون بگيري

اگه نباشه جاش خالی می مونه kane32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بله. همونطور که حدس میزدم گارانتی پیچوند ما رو !!!
    یه لکه قهوه ای روش پیدا کردن ! گفتن سوختگی ظاهری داره ! بعد یه متنی به من نشون دادن که طبق اون سوختگی ظاهری شامل گارانتی نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!! و یه سری جفنگیات دیگه که خودم هم متوجه نشدم ! اینگار که من از قصد کارت رو گذاشتم رو اجاق گاز سرخ بشه.
    کارتی که یه بار اورکلاک نشده رو اینجوری پیچوندن !!!
    آخرش گفتن یه سری محصولات جدید هست می تونی بخری ! مشکل حرارتی هم ندارن !!!! گفتم حتما (همینطوری تو دلم فحش خواهر مادر نثارشون می کردم )
    اشتباه کردم . گول تست ها و بنچمارک ها رو خوردم این کارت رو خریدم.
    نکته جالب تو این گیر و دار مانیتور من هم ترکید !!! مثلا LG W2284f جز بهترین ها بود ! سه نفر با هم این مانیتور رو خریدیم . مال اون دو تای دیگه قبل من خراب شد من چون بیشتر حواسم بهش بود یه ذره دیرتر خراب شد ! جالب اینکه با 3 تا مشکل متفاوت خراب و بی مصرف شدن ! یعنی رسما این مانیتور تعطیل هست.
    اعصابم خورده دارم می رم خودکشی کنم ! خداحافظ
    داداشی حق با توئهار محکم وایسی کم میارن اصلا نترس حق با توئه دلیلو حرفاشونم مزخرفه واسه اینکه میدونن مشکل از اوناست هیچ نترس فقط حرکت کن برو جلو فدات شم

پروفشنال jack426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

پيش فرض

کارت sopphire 4850X2 استفاده می کنم ! حدود 400 تومنی برام اب خورده بود مثلا sopphire جز برندهای خوب ati هست ! کارت دو تا فن داره که یکیش خراب شده خیلی هم جالب خراب شده ! پرره ها گیر می کنن به بغل قاب ! انگار فن مال یه کارت دیگه هست !!!
    حرارت موقع بازی بالا میره ولی نه در حد خطرناک !
    کسی آدرس گارانتی این برند رو می دونه تو تهران (گرانتی فونیران)؟!
    اگه در اثر حرارت بسوزه قبول می کنن ؟!!
    ممنون QQ
    -----
    پ . ن : هیچ وقت کارت گرافیک high end ati نخرین ! (نظر شخصی)
    بله !!!!
    من هم با شما موافقم
    من دو تا کارت گرافیک ati از دو برند گرفتم یکیش سوخت و دومی تو تصویر مشکل پیدا کرد و دو رو به گارانتی پس فرستادم سازگار ارقام با دردسری پول رو پس داد ولی انفورماتیک گستر هنوز معلوم نیست ولی گفته پول رو پس میده
    مدل کارت ها : XFX HD 5850 و HIS HD 5850 بود
    ATI داره پشت سره هم گند میزنه ( در حقیقت AMD) این تنها چیزیه که میشه گفت
    من هم نمی دونم باید برای بار سوم برم کارت ATI بگیرم
    کارتهای جدید رقیبش خیلی گرونه !!!!!
    شما هم سعی کن پول رو پس بگیری ویه کارت جدید از یه گارانتی دیگه بگیری و این تاپیک هم شد برای من درس عبرت که سراغ گارانتی که شما ازش خرید کردی نرم

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بله !!!!
    من هم با شما موافقم
    من دو تا کارت گرافیک ati از دو برند گرفتم یکیش سوخت و دومی تو تصویر مشکل پیدا کرد و دو رو به گارانتی پس فرستادم سازگار ارقام با دردسری پول رو پس داد ولی انفورماتیک گستر هنوز معلوم نیست ولی گفته پول رو پس میده
    مدل کارت ها : XFX HD 5850 و HIS HD 5850 بود
    ATI داره پشت سره هم گند میزنه ( در حقیقت AMD) این تنها چیزیه که میشه گفت
    من هم نمی دونم باید برای بار سوم برم کارت ATI بگیرم
    کارتهای جدید رقیبش خیلی گرونه !!!!!
    شما هم سعی کن پول رو پس بگیری ویه کارت جدید از یه گارانتی دیگه بگیری و این تاپیک هم شد برای من درس عبرت که سراغ گارانتی که شما ازش خرید کردی نرم
    من زیاد تو زمینه بحث با این نمایندگی ها تبحر ندارم . اینا صبح تا شب کارشون این هست که مردم رو بپیچونن ولی من هر 2 سال یه بار مجبور شم برم دنبال این کار ها .
    اینا کلا رو سیستم Auto Reject هستن . من تلفن زدم برای آدرس پرسیدن و مدت گارانتی یارو همونجا از پشت تلفن کارت رو ندیده reject کرد ! گفتم پره فن به قاب خودش گیر کرده گفت امکان نداره کارت های ما اینطوری بشه ! خودت صدمه فیزیکی زدی و فن این شکلی شده !!! بعد که کارت رو بردم لکه قهوه ای پیدا کردن که سوختگی ظاهری رو هم اضافه کردن !
    خیلی بعید می دونم بتونم از اینا پولی بگیرم. با سایت خود sapphire احتمالا تماس برقرار کنم بگم. احتمالا پشتیبانی اونا سیستم چت آنلاین داره. برم ببینم چی میشه.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

اگر پس نگرفت شما بگو ميرم به سازمان بازرسي كل كشور شكايت مي كنم اونوقت با دلسردي كامل براي شما تعويض مي كنند
    اگر خواستن تعويض كنند دو تا 5770 بگير و بعد از نصب هر دو را تحت فشار قرار بده تا مطمئن بشي مشكلي نداشته باشند

پروفشنال jack426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

پيش فرض

لینک شکایت

سايت سازمان بازرسي کل کشور

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب مطالب رو تو لینک اول بخونید و بعد اقدام کنید

خودم تا بحال همچین تجربه ای نداشتم

12. این کاربر از jack426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام..
    شما یک بار قاب روی کارت رو باز کن تمیز کن + فن ها دوباره ببند اگر مشکلش حل شد یک جوری سوختی روش رو برطرف کن بسوزونش یک کارت بهتر از سری 5 بگیر....شاید H5870 ....چون یکی از دوستان تعریف میکرد که HD4870X2 رو داد و 60 تومن هم داد یک کارت HD5970 گرفت...

اگر به سوختن کشید بیا من بهت بگم چیکار کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •