من سیستمم پکید،دارم فردا مینم رو میبرم گارانتی![]()
من سیستمم پکید،دارم فردا مینم رو میبرم گارانتی![]()
یه سوال
چه جوری می شه از اینترنت GPRS گوشی، برای کامپیوتر استفاده کرد؟؟؟
با برنامه PC Suite و قسمت Internet Kit.....چه جوری می شه از اینترنت GPRS گوشی، برای کامپیوتر استفاده کرد؟؟؟
اگه قبلا تست کردی، می شه یه ذره توضیح بدی؟؟؟
تنظیمات پروفایل رو چی باید بزنیم؟؟
اون قسمت APN و Call number و user name و password رو چی باید بزنیم؟؟؟
ببین اگه GPRS تو گوشیت فعاله و کار میکنه، چیزی نمی خواد پر کنی.....فقط یه کانکشن بساز با همون تنظیماتی که میده و بعدش کانکت شو....همین....اون قسمت APN و Call number و user name و password رو چی باید بزنیم؟؟؟
سلام
به همه مديرا تبريك ميگم كه بالاخره تونستن اين سايت رو از محدوديت در بيارن![]()
سلام به همگيييييييييييييييييي. امان از دستت داريوش جان. خوب من همينو گفته بودم ديگه. ببخشيد كه الان دارم ادامه ميدم اون موضوع رو. اخه يه مدت زيادي فقط فروم اين سابت واسم ----- شده بود.
سلام به همه
یه مدت سایت فیلتر بود هرکاری کردم باز نشد . اگه کسی لینک دانلود یه ف ی ل ت ر شکن خوب رو بده واقعا ً ممنون میشم . واسه اینجور مواقع که اشتباهی فیلتر میشه به درد می خوره .
بچه ها این همه بحث و تاپیک و ... اما بالاخره کسی این مشکل مارو حل نکرد . مشکل اینجاست که من این گوشی رو واسه دوربینش خریدم ، اما با کابل خروجی تلوزیون ، عکس ها رو از تلوزیون نشون نمیده .
یه کمکی کنید این مشکل حل بشه ، من دیگه نه تم می خوام ، نه سیمبیان نه هیچ چیز دیگه .
راستی یه پیشنهاد ! شما که دارید تلاش می کنید روش سیمبیان نصب کنید ، خب یه ذره بیشتر تلاش کنید یه آندرویدی ، ویندوز موبایلی چیزی روش نصب کنید . اگه قطعاتش هم ضعیف هستند ، خب کاری نداره ... با کمی تحقیق و تلاش ، سی پی یو و رم قوی تری به گوشیامون مندازیم !!!!!!اصلا ً چطوره کاریش کنیم که مثل این ربات ها ، خونمونم واسمون جارو کنه یا غذا بپزه یا خیلی کارای دیگه . ما می تونیم ...
همين پستهاست كه مشكل ايجاد ميكنه ديگه.
آخه مي خواي هنوز باز نشده دوباره سايتو ببندند
تو گوگل سرچ كني گيرش مي آري![]()
عزیز شما چرا گیر دادی به به اینکه با کابل وصل کنی حتما ؟؟؟
من الان با COOLDISK عکساش رو تو dvd میبینم،کیفیت عاااالی
به نظرم شما هم همینکارو کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)