تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 263 از 755 اولاول ... 163213253259260261262263264265266267273313363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,621 به 2,630 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان ؛ در مورد گریس هادی برق ، اولین باری که راجبش خوندم ، تو یه فایل پیدی اف در مورد شارژ کارتریج لیزری HP P1006 بود . اونجا ذکر کرده بود که برای درام و مگنت استفاده میشه. من تحقیق آنلاین کردم دیدم بله هدف روانسازی در عین تسهیل هدایت الکتریکیه؛ چون تو اون قطعات برق وارد میشه که گویا ولتاژ بالایی هم داره. تو ایران گریس هادی رو تو صنعت برق استفاده میکنن، ولی تو پرینتر تو مشهد حداقل کسی خبر نداره ازش. من از سایت part-tech.com که تهران هستش به همراه حلال مگنت پستی خریدم. اینکه املای روش غلطه درسته copper رو نوشته cooper و grease رو نوشته grace ! علتش اینه که معمولا بصورت فله وارد میشه و بعدا تو پلاستیکهای معمولی بسته بندی میکنن و یه برچسب هم میزنن تنگش. بهر حال اینکه استفاده از گریس هادی برق در متون فنی جدید تاکید شده ، یه حقیقته.

دو سه مورد دیگه مشابه این قضیه وجود داره ، تو این متون فنی اصطلاح PCR cleaner و wiper blade lubricant و پاک کننده مگنت به چشم می خوره ، PCR همون قلطک نازک با روکش پلاستیکیه که با درام در تماسه، معمولا میشه با آب و صابون شستش(عکس) !

ولی اونجا پاک کننده مخصوص استفاده میکنن. در مورد روانساز بلید هم یه عده از پودر بچه استفاده میکنن ( که خیلی جالب هم جواب میده ) یه عده هم یکم تونر میپاشن روش بعنوان روان کننده ! ولی عملا احتیاج به روان کننده مخصوص داره ، این فیلم کوچولوی دو مگی رو ببینید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای مگنت هم بعضا ایزو پروپیل الکل استفاده میکنن ولی حلال مخصوصش هم هست که نمیدونم چی چی هستش.
    Last edited by Masoud.Neshat; 16-07-2010 at 08:44.

2. 2 کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان ؛ در مورد گریس هادی برق ، ...
    با تشکر از دوست عزیز Masoud.Neshat
    جهت اطلاع دوست خوبم جناب mr.slim ، یک مورد کاربرد گریس هادی جریان الکتریسیته در پرینترهای لیزری تک رنگ.

جهت روانسازی همانطور که بیان شد بعضی از پود بچه و بعضی از مقداری تونر استفاده میکنند.
    جهت اطلاع ماده مناسب آن با نامpadding powder میباشد که مثل خیلی چیزها ، اینجا پیدا نمیشه ، احتمالا.
    Last edited by smartee; 17-07-2010 at 09:35.

4. 2 کاربر از smartee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.
    من میخوام کارتریج های شارژی برای mp630 بگیرم. به نظرتون چجوری؟میصرفه؟مشکلی ندارن؟ یا همون اصل بگیرم بهتره؟
    مرسی
    Last edited by omid405; 20-07-2010 at 19:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کارتریجهای اصلی حدود 64 هزار تومن تموم میشه براتون

من خودم کارتزیجهای اصلی رو شارژ میکنم . البته چون چیپ ریست ندارم یکم مشکل دارم ولی راضی هستم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام ببخشید نحوه نصب کارتریج samsung ml-2850d v, ldo,hl gxth vhiklhddl ;kdn

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام دوستان و استاتید
    شرمنده می خواستم بدونم راه انداز پرینتر سه کاره اچ پی مدل 2174 کسی می دونه کجای اینترنت می تونم پیدا کنم اگه لینکش رو بزارید ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

دوست عزيز اگر منظورتون همون درايور دستگاه هست ميتونيد از سايت اچ پي دات كام در قسمت دانلود نرم افزار مدل پرينتر تون رو بدين بعد ويندوز مورد نظر رو انتخاب كنيد و دانلود كنيد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان درایور سامسونگml-1610 رامی خواستم

داره خودمونی میشه yang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

سلام من یه مشکلی با پرینتر p1006 دارم روی سون اونم بیرنگ چاپ شدن صفحاته، بویژه عکسها. کارایی مثل بالا بردن چگالی تونر و نصب درایور جدید رو هم انجام دادم ولی جواب نداد روی دوتا سیستم با سون 64 و سون 32 هم تست کردم بازم نشد.بالاخره امروز روی لینوکس اوبونتو تست کردم پرینت مشکلی نداشت یعنی که مشکل از پرینتر نیست و قاعدتاً از درایور و یا خود ویندوز سونه کسی راه حلی برای این مشکل بلده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده تا بحال مشکلی با شارژ 2025 نداشتم و همه چیز عالی بوده
    اما اینبار علیرغم اینکه قبلا کارتریج ها هم شارژ نشده بوده با کارتریج مشکی به مشکل برخوردم
    اینم یه تصویر از پرینت این دستگاه
    مشکل خطی هست که در سمت چپ تصویر مشاهده میشه و در کل صفحه هم تکرار میشه.
    خوشحال میشم راهنمایی بفرمایید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •