خوبه , فقط همه چي در آن جا آماده است . در واقع شما بازي نميسازي .
خوبه , فقط همه چي در آن جا آماده است . در واقع شما بازي نميسازي .
کار باهشاش سخته؟
باهاش بازیه خیلی خوب میشه ساخت؟
سلام
عزيز وقت ارزشمندت رو به پاي FPSC هدر نده
اين يك انجين نيست بلكه يك نرم افزار هست كه باهاش يه مپ بسازي و خودت توش بازي كني
قابليت برنامه نويسي نداره ( فقط در حد تغيير متغير هاست مثلا Health كاراكتر رو از 100 ببري روي 1000 ! ) + هزار تا دردسر و افت فريم
كلا اصلا بازي خوب نميشه باهاش ساخت
بردن اسم این برنامه کفاره داره. مرده خوری به تمام معنا. دوست داری مردم هی بهت بگن علی دایی؟![]()
نه دوست ندارم.
من که دارم میرم تو کار 3dgs ولس گفتم اگه موتور خوبیه بعداً یه سری بهش بزنم ولی کسی از این موتور تعریف نمی کنه.
كاملا از فكرش بيا بيرون ...
خوب ببینید ما سه موتور خوب در حال حاضر داریم :من که دارم میرم تو کار 3dgs ولس گفتم اگه موتور خوبیه بعداً یه سری بهش بزنم ولی کسی از این موتور تعریف نمی کنه.
1. گیم استدیو : راحتی ، تنوع ، سرعت خوب ، آموزش بالا و..........
2. یونیتی : امکانات بالا ، سخت تر ، برنامه نویسی مشکل ، رندر خوب ، آموزش کم و...........
3. یو دی کی : امکانات بالا ، سخت تر از دو تای قبلی ، برنامه نویسی مشکل تر از دو تا ی قبل ، رندر بهتر از دو تای قبل ، آموزش فارسی موجود نیست ، افکت زیاد ، پردازش بالا ، ادیتورهای قدرتمند و...........
انتخاب با خودتون هست..................
+ رندر كم كيفيت تر از بقيه1. گیم استدیو : راحتی ، تنوع ، سرعت خوب ، آموزش بالا و..........
2. یونیتی : امکانات بالا ، سخت تر ، برنامه نویسی مشکل ، رندر خوب ، آموزش کم و...........
forum.p30world.com/showpost.php?p=5184978&postcount=96
آموزش فارسي هم داره ... به صورت PDF هست3. یو دی کی : امکانات بالا ، سخت تر از دو تای قبلی ، برنامه نویسی مشکل تر از دو تا ی قبل ، رندر بهتر از دو تای قبل ، آموزش فارسی موجود نیست ، افکت زیاد ، پردازش بالا ، ادیتورهای قدرتمند و...........
راستي تورگ رو هم نگفتي
Last edited by saeed_cpu_full; 09-09-2010 at 12:13.
کی گفت اموزش نداره
من خودم دارم 150 تا اموزش درست می کنم چون الان دارم به پی دی اف تبدیلشون می کنم توی هیچ جا نگذاشتمشون
همین روزهاست که بریزمشون توی اینترنت . اگه می خوای می تونی اول توی Hiro-Game بگیریشون
گیم میکر
زپرتی، ساده، ضعیف، بهترین برای دوبعدی
فقط برای کامل کردن فرمایشات بقیه گفتم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)