تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 123 اولاول ... 105056575859606162636470110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1228

نام تاپيک: ✔ رفع اشکال سوالات درسی مباحث مقاطع دبیرستان و پیش دانشگاهی و کنکوری ها

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خب بعد کمر با نظر مراعات داره یعنی یا نه؟ آخه نظر یعنی نگاه...معنی چشم نمیده فکر کنم.یا شایدم معنی چشم بده "گشوده نظر" یعنی چشم هاشونو باز کردن؟
    توی این بیت "نظر گشودن" و "کمر بستن" مرکب‌اند. نظر گشودن یعنی نگاه کردن. بررسی کلمه نظر و کمر به تنهایی، فکر نمی‌کنم درست باشه. چون این‌ها در کنار کلمه دیگه‌ای اومدند که باید با هم معنی بشه.
    ارتباط معنایی خاصی هم بین این‌ها برقرار نشده، یکی هم که به صورت کنایی به کار رفته، پس حداقل می‌شه گفت آرایه مشخص و مهم این بیت نمی‌تونه باشه.
    (به نظر من مراعات نداره)
    +لغت‌نامه دهخدا در مورد نظر گشادن گفته مترادف با چشم گشادن؛ یعنی ظاهرا نظر معنی چشم میده.

یعنی اینکه الان ما میگیم:
    رخ کفر:کفر مانند انسانی است که رخ دارد ----> اضافه ی استعاری
    اما باید در اصل گفته بشه :
    رخ کفر ----> رخ مجاز از انسان
    که تو کتابای ما ذکر نشده و ما تو کنکور باید اضافه استعاری در نظر بگیریم.
    درست فهمیدم؟
    اگه من درست یادم مونده باشه، تقریبا آره
    البته اگه خیلی دقیق بررسی کنی، آرایه‌های تشبیه و تشخیص و استعاره و مجاز مفاهیم نزدیک به هم دارند. به خاطر همین گاهی اوقات قاطی می‌شه!
    در ضمن به نظر میاد رخ مجاز از انسان توی این بیت معنی نمیده. بهتره بگیم اینجا رخ مجازا به کار رفته و معنی اصلی خودش را نداره. دقت کنید که این تعریف خیلی کلی هست و به همین دلیل استعاره، مجاز فرض می‌شه.

2. این کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

تخلص معمولا تو ابیات آخر میاد و باید حفظ کرد...اینارو از کلک برات میزارم فکر کنم فقط همینا کافیه دیگه چیز دیگه ای نباشه:
    علی اسفندیاری--->نیما یوشیج
    محمد حسین بهجت--->شهریار
    حسین ممتحنی--->حمید سبزواری
    محمدرضا رحمانی--->مهرداد اوستا
    مهدی اخوان ثالث--->م.امید(ماث)
    رهی معیری--->رهی
    جلال همایی--->سنا
    قائم مقام فراهانی--->ثنا
    زیب النسا--->مخفی
    هوشنگ ابتهاج--->ه.ا.سایه
    مولانا--->خموش
    نورالدین عبدالرحمن جامی--->ابتدا "دشتی" سپس "جامی"
    ===
    در مورد توحیدها هم دوستان میگن کتاب پیش رو بخونید.
    ===
    ممنون.تو كدوم صفحه ي كلك اينارو نوشته ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من يه سئوال از حسابان دارم ،

نميدونم چه كسايي اينجا كتاب تست رمزينه حسابان و رياضيات پايه دارن . اگه كسي داره ،سئوال من مربوط ميشه به سئوال 308 .

سئوال اينه ، يه تابع دو ضابطه اي داده بعد گفته كه يك به يك هستش . يكي از ضابطه ها رو داده . 4X X EN Z , اون يكي رو جا خالي داده , رو به روش نوشته X E Z الان گفته اين جاي خالي چي بايد باشه .

در ضمن X EN Z ، يعني X عضويت ندارد در Z . ( خودم اختراع كردم ، چون اين جا كه نميشه فرمول هاي رياضي نوشت )

اميدوارم سئوال رو خوب رسونده باشم . روي كاغذ بنويسيد معلوم ميشه .

يه سئوال ديگه اين وزن تو ادبيات چيه ؟ من يادم رفته .

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اين مضاف و مضاف اليه رو چجوري بايد تشخيص داد؟

جمله ي وصفيه و اضافي رو چجوري بايد تشخيص داد؟

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مشکل عربی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مگه ثقبا(با تنوین فتحه) سوارخی (نکره)‌معنی نمیشه؟ خود گزینه ۲ جواب ۳ رو زده! یعنی "سوراخ" معنی کرده!(البته احتمال ۶۰ ۷۰ درصد من اشتباه می کنم‌ )
    Last edited by shah abas; 08-08-2010 at 22:09.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من يه سئوال از حسابان دارم ،

نميدونم چه كسايي اينجا كتاب تست رمزينه حسابان و رياضيات پايه دارن . اگه كسي داره ،سئوال من مربوط ميشه به سئوال 308 .

سئوال اينه ، يه تابع دو ضابطه اي داده بعد گفته كه يك به يك هستش . يكي از ضابطه ها رو داده . 4X X EN Z , اون يكي رو جا خالي داده , رو به روش نوشته X E Z الان گفته اين جاي خالي چي بايد باشه .

در ضمن X EN Z ، يعني X عضويت ندارد در Z . ( خودم اختراع كردم ، چون اين جا كه نميشه فرمول هاي رياضي نوشت )

اميدوارم سئوال رو خوب رسونده باشم . روي كاغذ بنويسيد معلوم ميشه .

يه سئوال ديگه اين وزن تو ادبيات چيه ؟ من يادم رفته .
    تابعه چند ضابطه ای زمانی یک به یک هست که اولا دامنه ها اشتراک نداشته باشن . دوما از قاعده ی اصلی یک به یک بودن ، یعنی هر خط موازی محور xها حداکثر در یک نقطه نمودار را قطع کند.

اولی رو که خود مسئله داده . یعنی بازه ها اشتراک ندارن . برای دومی نمودار زیر رو در نظر بگیر :

نمودار خطی که مشخصه همون ضابطه ی اول هست . اما نقاط توخالی جاییه که باید ضابطه دوم باشه . اگه توجه کنی برای یک به یک بودن باید نقاط تو خالی طوری پر بشن که نمودار شرط اصلی رو نقض نکنه . یعنی باید ضابطه همون 4x بمونه تا نمودار یک به یک باشه . وگرنه نقاط توخالی بالاتر یا پائینتر پر میشه و این یعنی نقض قاعده .

اگه میگفت ضابطه اول متغیر های بزرگتر از صفر ، اونوقت ضابطه دوم رو با مقادیر منفی میخواست میشد گفت هر ضابطه ای که یک به یک باشه . ولی اینجا بین نمودار توخالی میشه . راهی نداری جز انتخاب همون ضابطه .

امیدوارم اشتباه نکرده باشم .

8. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

تابعه چند ضابطه ای زمانی یک به یک هست که اولا دامنه ها اشتراک نداشته باشن . دوما از قاعده ی اصلی یک به یک بودن ، یعنی هر خط موازی محور xها حداکثر در یک نقطه نمودار را قطع کند.

اولی رو که خود مسئله داده . یعنی بازه ها اشتراک ندارن . برای دومی نمودار زیر رو در نظر بگیر :

نمودار خطی که مشخصه همون ضابطه ی اول هست . اما نقاط توخالی جاییه که باید ضابطه دوم باشه . اگه توجه کنی برای یک به یک بودن باید نقاط تو خالی طوری پر بشن که نمودار شرط اصلی رو نقض نکنه . یعنی باید ضابطه همون 4x بمونه تا نمودار یک به یک باشه . وگرنه نقاط توخالی بالاتر یا پائینتر پر میشه و این یعنی نقض قاعده .

اگه میگفت ضابطه اول متغیر های بزرگتر از صفر ، اونوقت ضابطه دوم رو با مقادیر منفی میخواست میشد گفت هر ضابطه ای که یک به یک باشه . ولی اینجا بین نمودار توخالی میشه . راهی نداری جز انتخاب همون ضابطه .

امیدوارم اشتباه نکرده باشم .
    فهمیدم ولی کامل کامل نه . نمودار دومی رو که خواسته گفته xez . الان باید کدوم گزینه رو انتخاب کرد .؟
    -4x+2-
    x-4
    4x+2
    4x-4

گزینه ی 1 4x منفی داره .

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

مگه ثقبا(با تنوین فتحه) سوارخی (نکره)‌معنی نمیشه؟ خود گزینه ۲ جواب ۳ رو زده! یعنی "سوراخ" معنی کرده!(البته احتمال ۶۰ ۷۰ درصد من اشتباه می کنم‌ )
    حق با شماست. منم گزینه 4 رو زدم. به خاطر همون ثقبا . البته باید به ادامه جمله هم دقت می کردم. ولی به هر حال تست اشتباهه.

11. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سوال 1 و 3 تون رو نتونستم صورت سوال رو بخونم.
    سوال دومتون. ببینید b^2-4ac جوابت رو می ده. می شه 3^2-4*1*4 = -7 . چون منفی شد ریشه نداره. و چون ضریب x^2 مثبته نقطه مینیمم داره و همون جواب شما.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

مشکل خیلیا از جمله من در درس شیمی .
    سریعترین راه موازنه کردن واکنش های شیمیایی. تو مبتکران گفته کتاب آموزشیش توضیح داده ولی به خاطر یه موازنه برم کتاب آموزشیش رو بگیرم؟؟؟ لطفا اگه کسی سریعترین راه رو می دونه، بگه تا همه استفاده کنن.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •