حرف c رو رو كيبورد گوشيت نگه دار همون كار رو ميكنه
1- آپدیت کنی درست میشه. منظورم زبان فارسی هست. تم و والپیپر و ... رو هم میتونی دانلود کنی دیگه همه جا هست.
2- پی سی سوئیت فقط رو ویندوز ایکس پی جواب میده. رو ویندوز سون جواب نمیده
3- نفهمیدم. واضح تر بگو
موفق باشی.
سلام. من p990 دارم دوستان.
opera mini 5 رو نصب کردم، دانلود نمیتونه کنه! از هیچ سایتی! چه کنم؟؟؟؟؟؟
خب من هم این نرم افزار رو دارم دانلود میکنه مشکلی هم نداره نسخه اصلیش رو از خود سایت سونی اریکسون بگیر روش دانود: وقتی که روی یه لینک دانلود کلیک میکنی opera خودش تورو میبره به یک صفحه جدید و پسوند فایلی که میخوایی دانلود کنی رو بهت میگه و یک دکمه save هم زیرش داره وقتی که روی سیو کلیک کنی اجازه میگیره که مسیر ذخیره سازی رو انتخاب کنه بعد مسیر رو مشخص میکنی شما یه چند ثانیه صبر میکنی دیگه فایل دانلود میشه حجم دانلود و دانلود شده و... هم زیرش در حال نمایش و تغیره
من از خود سایت opera دانلود کردم.
وقتی لینکه دانلودی رو میزنم از من میپرسه کجا سیو کنم! بد که محل رو تعیین میکنم میگه بارگیری انجام نشد! میگه این پروتوکل رو ساپورت نمیکنه!!!!! حالا باید چه کنم؟
به احتمال زیاد شما از سایتی که فیلتر شده میخوای دانلود کنی,سعی کن از سایتهای معتبر که فیلتر نشدن امتحان کنی ببین دانلود میشه یا نه.
موفق باشی
در اینجا میتونین چیزی که میخواین رو پیدا کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من گوشیمو یه بار مستر ریست کردم بعدش دیگه نتونستم با کی بورد فارسی بنویسم فقط با قلم میتونم فارسی بنویسم اونم با 1000 زحمت ! ممنون میشم کمک کنید.
در ضمن تو قسمت انتخاب زبان فقط uk English وجود داره.![]()
شما یک بار گوشیتون رو آپدیت یا فلش کنین حل میشه مشکلتون ( آپدیت بهتره )
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)