تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 130 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 1295

نام تاپيک: سرويس ADSL صبانت

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام دوستان
    دیروز وقتی سرویسم رو سفارش دادم فقط یه فیش بهم داد که همون قبض پرداخت پول بود!وگفت یک هفته تا 10روز دیگه میایم وصل میکنیم !کسی از صبانتی ها میدونه که میان خونه وصل میکنن یا تلفنی؟؟
    یه سوال دیگه 128 down strem و up strem رو چنده؟
    احتمالا زنگ میزنن و پسورد بهتون میدن.وصلش کاری نداره.
    اینم سرعتش:

اگه نباشه جاش خالی می مونه David Jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Corner of the room

پيش فرض

متوسط بین 3 تا یه هفته طول میکشه
    یوزر و پس هم تلفنی بهت میدن
    من از صبا سرویس ندارم دوستان صبانتی بهتر میدونن داون استرم و آپ استرم چقدره
    من صبح سفارش دادم و قبض رو پرداختم , عصری وصل بود و با یه تماس تلفونی یوزر پسوورد رو تحویل گرفتم . راستی این استرم چیه ؟

---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------

سلام دوستان
    دیروز وقتی سرویسم رو سفارش دادم فقط یه فیش بهم داد که همون قبض پرداخت پول بود!وگفت یک هفته تا 10روز دیگه میایم وصل میکنیم !کسی از صبانتی ها میدونه که میان خونه وصل میکنن یا تلفنی؟؟
    قرار نیست بیان تو خونه وصل کنن , سیم تلفن که یه سرش تو خونه ی شما وصله و اون سرش رو هم که تو مرکز مخابراته وصلش میکنن به هاب سوئیچ صبانت , به همین راحتی یعنی اینکار فقط چند دقیقه ی کوچولو وقت میبره

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما دوستان

فعلا که وصل نشده منتظرم

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

6

سرعت دانلود روزانه صبانت اهواز مرکز آزادی شده از سرعت 230 شده 2 تا 4 و با شرکت تماس میگیرم میگه مشکل شماست و یوزر و پسورد رو بده ما چک کنیم 3 روزه صبح و عصر یادداشت میکنن چک کنن ولی بی فایدس و تهران هم محل نمیزاره لعنت بر صبانت
    و عالیه سرعت بالاترینه به گفته اون ها روزانه 4 و شارژ 2 برابر کم میشه شرکت میگه عادیه به خدا و در وب گردی نرمال هست شارژ کم شدن 1 ساعت 400 مگابایت لعنت بر صبانت

---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------

سلام دوستان

بدبخت شدی

سرعت دانلود روزانه صبانت اهواز مرکز آزادی شده از سرعت 230 شده 2 تا 4 و با شرکت تماس میگیرم میگه مشکل شماست و یوزر و پسورد رو بده ما چک کنیم 3 روزه صبح و عصر یادداشت میکنن چک کنن ولی بی فایدس و تهران هم محل نمیزاره لعنت بر صبانت
    و عالیه سرعت بالاترینه به گفته اون ها روزانه 4 و شارژ 2 برابر کم میشه شرکت میگه عادیه به خدا و در وب گردی نرمال هست شارژ کم شدن 1 ساعت 400 مگابایت لعنت بر صبانت

---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

حاجی بی خیال شو دیگه
    خودت هم تا قبل از اینکه این رو اطلاع رسانی کنن ازش بی خبر بودی
    حالا که ارواح امواتشون اومدن و گفتن دیگه...

ماهی 300 مگ رو خیرات کنن بیشتر ثواب داره
    من که صبا شارژم رو میدزدی 400 مگابایت رو 1 ساعته و تا الان 8 گیگ خورده شکایت کردم و دنبالشم اون صبانتی های بدبخت میگن ویروسه

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------

بدبخت شدی

---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

من که صبا شارژم رو میدزدی 400 مگابایت رو 1 ساعته و تا الان 8 گیگ خورده شکایت کردم و دنبالشم اون صبانتی های بدبخت میگن ویروسه
    8 گیگ؟
    یا حسین....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

بدبخت شدی

شما که رفته بودی شاتل یا پارس آنلاین .
    جالبه تا دیروز می گفتی شبانه بده. حالا روزانه هم بد شد؟ یه تست بذار اینجا هم شب ساعت 3 هم توی روز

این مال همین لحظه است.

تادیروز میگفتی 400 مگ دزدین حالا چی شد 8 گیگ شد؟

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

12 من

شما که رفته بودی شاتل یا پارس آنلاین .
    جالبه تا دیروز می گفتی شبانه بده. حالا روزانه هم بد شد؟ یه تست بذار اینجا هم شب ساعت 3 هم توی روز

این مال همین لحظه است.

تادیروز میگفتی 400 مگ دزدین حالا چی شد 8 گیگ شد؟

رفتم شاتل اما 1 ماهه میده بدون شبانه شبانه به 3 ماهه میده و آره 400 مگابایت رو 1 ساعته تمام میشه و یک 3 گیگ و یک 5 گیگ داشتم با 600 مگ دانلود کمتر پست های قبلی رو صفحات قبل رو بخون بعد حرف بزنید و آره سرعتش روزانه 280 هم دانلود میکرد اما الان 3 هفته هست شده 2 تا 4 روزانه

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

رفتم شاتل اما 1 ماهه میده بدون شبانه شبانه به 3 ماهه میده و آره 400 مگابایت رو 1 ساعته تمام میشه و یک 3 گیگ و یک 5 گیگ داشتم با 600 مگ دانلود کمتر پست های قبلی رو صفحات قبل رو بخون بعد حرف بزنید و آره سرعتش روزانه 280 هم دانلود میکرد اما الان 3 هفته هست شده 2 تا 4 روزانه
    خوب چرا تست نمی ذاری اینجا؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

[B][COLOR="#ff0000"]

جناب shayan999 این اصلا کار درستی نیست که هر دفعه میای و کلی داغ بچه هایی که شبانشون ضعیفه رو تازه میکنیا. خیلی ها مثل شما هستند ولی حرفی نمیزنند. این بندگان خدا کاری جز حسرت از دستشون بر نمیاد.

راستی این که میگی 2 تا سیستم، هر کدوم از یه ADSL استفاده می کنند یا یکی ؟؟؟
    شرمنده پست شما رو ندیده بودم.

والا نمی خوام داغ دل کسیو تازه کنم فقط محض اطلاع رسانی گفتم که بعضی ها نگن صبا شبانه اش بده.

2 کامپیوتر به وسلیه ی 1 مودم وایرلس (TP-Link- W8901G).
    تازه بعضی شبا که خیلی احتیاج سریع دارم لپ تاپ هم استفاده می کنم.

2 تا PC به وسیله ی کابل LAN و لپ تاپ به وسیله ی لن وایرلس.

سرعت هم فرقی نمی کنه. توی همه سیستم ها یکی هست.
    مدل کانکشن هم مهم نیست. چه Bridge باشه جه PPPoE کیفیت سرعت یکیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه David Jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Corner of the room

پيش فرض

کسی نمخواد بگه استرم چیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •