دوست عزیز آیا با کامپیوتر یا مرور گر دیگری تست کردی
من دقیقا با این مشکل بعضی مواقع روبرو شدم در فایرفاکس همون موقع با اکسپلوره وارد شدم
دوست عزیز آیا با کامپیوتر یا مرور گر دیگری تست کردی
من دقیقا با این مشکل بعضی مواقع روبرو شدم در فایرفاکس همون موقع با اکسپلوره وارد شدم
سلام
شما ميتونيد پسوردتون رو عوض كنيد, can't access your mail رو كه زدين بعد forget password ,تازه جي ميل سوال نمي پرسه,ايميلي كه موقع عضو شدن رو داديد بدونيد كافيه!!!
سلام با اکسپلورر هم نمیاد اما در سیستم دیگه اجرا نکردم یکی دیگه هم گفته بود برو در جای دیگه امتحان کن
اینکار رو کردم اما سوالها خیلی خیلی زیاد هست و بی خیالش شدم
مورد دشمنی هم درسته این کار از قصد بوده که ایمیلم ه.........ک بشه
در یک سیستم دیگه هم امتحان کردم نشد
تنها راه همونی هست که گفتم .... مگر اینکه با ه.ک هم بتونید پسورد را پیدا کنید که کمی بعید به نظر میرسه مگه اینکه شخص واردی را تو این زمینه بشناسی...
امروز وقتی خواستم برم تو جی میل اینو دیدم
معنیش چیه؟ یعنی اکانتم کلا برداشته شده؟ اگه اینجوری باشه خیلی عالیه بهتر از اینه که دست کسی بیفته
ایمیلتون به دلیل رعایت نکردن قوانین سرویس جیمیل (توسط کاربر)از کار افتاده ...
اشاره ای هم به امکان دوباره فعال کردن اکانت میلتون نکرده ... به نظر میرسه باید این اکانت را ببوسین بذارین کنار برا همیشه![]()
میشه بفرمایید کدوم قانون رو مثلا بنده رعایت نکردم؟ میشه مثال بزنید؟
دوست عزیز من بی تقصیرممن تنها از روی عکس جوابتون را دادم... نوشته شده : accounts are disabled because of a perceived violation in Terms of Service or Products Terms of service .... که این در واقع به این معنی است که معمولا اکانتها به دلیل رعایت نشدن حقوق و قوانین تعیین شده توسط جیمیل غیرفعال میشن ... مطمئنا به خاطر دارین، وقتی شما اکانت جدید میسازین برا تائید قوانین تعیین شده قسمتی را تیک میزنید و در واقع ملزم به رعایت ان قوانین هستین... و در صورت رعایت نکردن ممکنه اکانت غیر فعال بشه (حالا این قوانین چی هستند ، من خودم نمیدونم!!)....
متاسفانه این مشکل برای شما پیش اومده که البته در این محدودیتهایی که جدیدا در دسترسی به جیمیل گذاشتن کمی طبیعی است.....
سلام بالاخره فهمیدم چرا اینجوری شده؟ من ایمیلهای زیادی رو به آدرسهای مختلف میفرستادم اینکار رو پشت سرهم انجام دادم زیاد ! بعد جی میل من رو به عنوان یک فرد یا یک ماشین که ایجاد اسپم میکنه تشخیص داده و اکانتمو مسدود کرده پس در نتیجه ایمیل من -- نشده ! گرفتید چی شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)