تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: پسورد جی میلم -- شده چیکار کنم؟

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز آیا با کامپیوتر یا مرور گر دیگری تست کردی

من دقیقا با این مشکل بعضی مواقع روبرو شدم در فایرفاکس همون موقع با اکسپلوره وارد شدم

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

هر چی ایمیل تو جی میل میسازم پسوردش -- میشه میگه پسورد اشتباهه caps lock در کیبورد هم غیر فعاله

چیکار کنم؟ برام خیلی ممهه باید بی خیالش بشم یا راهی هست؟ چطوری هکم کرده؟ من از نود32 به روز شده استفاده میکنم سیستمو اسکن کردم ویروس نداشت فایروال ویندوز هم فعاله ولی پیغامی نداد

چه طوری -- شدم؟ یعنی هر چی ایمیل برام بیاد اون هکر نامرد میشینه میخونه؟

سلام
    شما ميتونيد پسوردتون رو عوض كنيد, can't access your mail رو كه زدين بعد forget password ,تازه جي ميل سوال نمي پرسه,ايميلي كه موقع عضو شدن رو داديد بدونيد كافيه!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست عزیز آیا با کامپیوتر یا مرور گر دیگری تست کردی

من دقیقا با این مشکل بعضی مواقع روبرو شدم در فایرفاکس همون موقع با اکسپلوره وارد شدم
    سلام با اکسپلورر هم نمیاد اما در سیستم دیگه اجرا نکردم یکی دیگه هم گفته بود برو در جای دیگه امتحان کن

سلام
    شما ميتونيد پسوردتون رو عوض كنيد, can't access your mail رو كه زدين بعد forget password ,تازه جي ميل سوال نمي پرسه,ايميلي كه موقع عضو شدن رو داديد بدونيد كافيه!!!
    اینکار رو کردم اما سوالها خیلی خیلی زیاد هست و بی خیالش شدم

مورد دشمنی هم درسته این کار از قصد بوده که ایمیلم ه.........ک بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

در یک سیستم دیگه هم امتحان کردم نشد

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

تنها راه همونی هست که گفتم .... مگر اینکه با ه.ک هم بتونید پسورد را پیدا کنید که کمی بعید به نظر میرسه مگه اینکه شخص واردی را تو این زمینه بشناسی...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

امروز وقتی خواستم برم تو جی میل اینو دیدم

معنیش چیه؟ یعنی اکانتم کلا برداشته شده؟ اگه اینجوری باشه خیلی عالیه بهتر از اینه که دست کسی بیفته

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

امروز وقتی خواستم برم تو جی میل اینو دیدم

معنیش چیه؟ یعنی اکانتم کلا برداشته شده؟ اگه اینجوری باشه خیلی عالیه بهتر از اینه که دست کسی بیفته
    ایمیلتون به دلیل رعایت نکردن قوانین سرویس جیمیل (توسط کاربر)از کار افتاده ...

اشاره ای هم به امکان دوباره فعال کردن اکانت میلتون نکرده ... به نظر میرسه باید این اکانت را ببوسین بذارین کنار برا همیشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ایمیلتون به دلیل رعایت نکردن قوانین سرویس جیمیل (توسط کاربر)از کار افتاده ...

اشاره ای هم به امکان دوباره فعال کردن اکانت میلتون نکرده ... به نظر میرسه باید این اکانت را ببوسین بذارین کنار برا همیشه
    میشه بفرمایید کدوم قانون رو مثلا بنده رعایت نکردم؟ میشه مثال بزنید؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

دوست عزیز من بی تقصیرم من تنها از روی عکس جوابتون را دادم... نوشته شده : accounts are disabled because of a perceived violation in Terms of Service or Products Terms of service .... که این در واقع به این معنی است که معمولا اکانتها به دلیل رعایت نشدن حقوق و قوانین تعیین شده توسط جیمیل غیرفعال میشن ... مطمئنا به خاطر دارین، وقتی شما اکانت جدید میسازین برا تائید قوانین تعیین شده قسمتی را تیک میزنید و در واقع ملزم به رعایت ان قوانین هستین... و در صورت رعایت نکردن ممکنه اکانت غیر فعال بشه (حالا این قوانین چی هستند ، من خودم نمیدونم!!)....

متاسفانه این مشکل برای شما پیش اومده که البته در این محدودیتهایی که جدیدا در دسترسی به جیمیل گذاشتن کمی طبیعی است.....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام بالاخره فهمیدم چرا اینجوری شده؟ من ایمیلهای زیادی رو به آدرسهای مختلف میفرستادم اینکار رو پشت سرهم انجام دادم زیاد ! بعد جی میل من رو به عنوان یک فرد یا یک ماشین که ایجاد اسپم میکنه تشخیص داده و اکانتمو مسدود کرده پس در نتیجه ایمیل من -- نشده ! گرفتید چی شد؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •