تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: اشعه گير لپ تاپ

داره خودمونی میشه حسين 1966's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    پايتخت انرژي ايران-اهواز

پيش فرض

سلام مرسي بابت نظراتون
    قبول دارم در اين مورد يه مقدار وسواس به خرج دادم البته علتش اينه که از 8-9 سال پيش که کامپيوتر خريده بوديم يه 3-4 سالي از صبح تا شب خصوصاً تابستونها جلو کامپيوتر بازي مي کردم و خستگي چشم رو هم زياد اهميت نمي دادم تا اينکه بعدش که دکتر رفتم فهميدم چشمهام يه نيم درجه اي ضعيف شده و تازه از اون موقع براي کامپيوتر اشعه گير خريديم و البته بازي رو هم کم کرديم و ديگه مشکل خستگي چشم هم خيلي کم شد ولي الان که 2 هفته ايه لپ تاپ گرفتم دوباره همون مشکل قديم رو پيدا کرده بودم و لذا پرسيدم "اصلاً تو بازار اشعه گیر برای ال سی دی لپتاپ پیدا می شه؟" که هنوز کسي جواب درستي نداده . البته راه بهترش اينه که فردا که تعطيل نيست برم از فروشنده ها بپرسم ولي ديروز گفتم بذار از دوستان با تجربه کسب نظر کنيم .
    راستي يه توصيه کاملاً مطمئن براي کسايي که عينک استفاده مي کنند "هيچ وقت با عينک جلوي مانيتور نشينيد چون نور رو متمرکز مي کنه رو عدسي چشم و نمره عينکتون رو بالا مي بره " البته من اينو هميشه رعايت مي کردم ولي يکي از دوستهام که اين مشکل افزايش نمره عينک براش پيش اومده بود از دکتر اين توصيه رو شنيده بود.
    براي همگي آرزوي موفقيت دارم

2. این کاربر از حسين 1966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4ve30n4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کهکشان NGC 6397

پيش فرض

سلامم..
    اصلاً تو بازار اشعه گیر برای ال سی دی لپتاپ پیدا می شه؟" که هنوز کسي جواب درستي نداده .
    البته راه بهترش اينه که فردا که تعطيل نيست برم از فروشنده ها بپرسم ولي ديروز گفتم بذار از دوستان با تجربه کسب نظر کنيم .
    عزیزدل که میگی کسی جواب درستی نداده؟؟!! ما که گفتیم چنین چیزی اصلن ساخته نشده.. چونکه اشعه گیر مال گرفتن اشعه ی X هستش وقتی لپتاپ اشعه X نداره کی میاد واسش صفحه محافظ بسازه؟؟!! یه نوع محافظها وجود داد که مخصوص سرقت نشدن اطلاعات هستش ینی یکی از بغل نگاه کنه نوشته های صفحه را نمیبینه و فقط باید مستقیمن جلوی نمایشگر نشسته باشه تا ببینه.. غیر این هیچ چیز دیگری وجود نداره خودت را هم بزحمت نیانداز..
    راستي يه توصيه کاملاً مطمئن براي کسايي که عينک استفاده مي کنند "هيچ وقت با عينک جلوي مانيتور نشينيد چون نور رو متمرکز مي کنه رو عدسي چشم و نمره عينکتون رو بالا مي بره "
    این حرف دو تا اشتباه بزرگ توشه>> یک>عینک یه جور عدسی واگرا یا همگرا هستش که نور را رووی شبکیه متمرکز میکنه نه رووی عدسی چشم!!!!
    دو>نمره ی عینک بالا رفتن هیچ ربطی به کار با کامپیوتر چه LCD چه CRT نداره.. میتونی از چشم پزشک حاذق هم بپرسی.. شاید نمایشگرهای لامپی 15 سال قبل که TCO نبودن اشعه ی X زیادی میدادن و رووی چشم اثر منفی در طولانی مدت میذاشتش ولی حالا اصلن این حرفا نیسش و تنبلی چشم ممکنه ایجاد شه نه ضیعیفی که میگی.. ضعیف شدن چشم هم یه اصطلاح عوامانه و غلطیه چونکه ما ضعیف شدن چشم نداریم>> نزدیک بین و دوربین بودن چشم داریم که معنیش اصلن ضعیف بودن چشم نیستش..
    Last edited by 4ve30n4; 21-07-2009 at 15:54.

4. این کاربر از 4ve30n4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من اشكال از تابش نيست
    ال سي دي نور مضر نداره كه!!!
    به نظر من شما نياز دارين كه رزولوشن ذاتي نوت بوك را تنظيم كنين
    بر خلاف مانيتورهاي سي ار تي يا لامپي كه در چند رزولوشن خوب كار مي كنن
    ال سي دي ها در ماكزيمم رزولوشن طراحي شده فقط خوب كار مي كنن
    رزولوشن را ببر روي حداكثر و بعد نتيجه را ببين

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

سلام
    این نور مانیتور رو کجا تنظیم میکنن؟ توی منوی خود مانیتور که نبود. در ضمن این 6500K و 9300K چی هستن و چه فایده ای دارن؟
    این اشعه گیر سی آر تی چه شکلی است و قیمتش چجوریه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

من یجا فیلتر ال سی دی رو دیدم اینم آدرسش:
    rayaneh.com/cat-1014.aspx

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

به خاطر یکم نور و اشعه مضر!!! میخواهید اینو بندازید رو LCD از تمام کیفیت رنگ ها و تفکیک پذیری بزنه که چی ؟

9. این کاربر از REGISTERED-USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

احتمالا چون ال سی دی شما برایت(براق) هست این مشکل رو دارید به خاطر این که این ال سی دی ها نور پشت سر رو منعکس میکنند
    منم وقتی با این ال سی دی ها کار میکنم چشم اذیت میشه ولی با ال سی دی های تی اف تی (مات) نه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •