تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 840 از 1759 اولاول ... 3407407908308368378388398408418428438448508909401340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,391 به 8,400 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نمیدونم ، بازش نکردم . پس این به تنهایی کار کارت شبکه وایرلس رو انجام میده ؟؟
    آره دوست عزیز. این آداپتور وایرلس به usb هستش. به تنهایی نه تنها کار کارت شبکه رو انجام میده بلکه نسبت به کارت شبکه مزایایی هم داره.
    اگه کارت شبکه داشته باشی در صورتی که کامپیوتر اصلی که مودم بهش متصله رو خاموش کنی با اون یکی کامپیوتر نمیتونی به اینترنت وصل بشی ولی اگه آداپتور وایرلس به usb داشته باشی در صورتی که کامپیوتر اول خاموش باشه بازم کامپیوتر دوم میتونه کانکت بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یعنی هیچ تنظیماتی به گوشیت ندادی؟؟؟ اقا دمت گرم..برو تو تنظییمات وایرلس گوشیت ببین هرچی هست بگو شاید بتونم یکاریش کنم...ممنون

---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

من از پارس گرفتم..از همون اول Bridge بود ولی بعد گذاشتم رو pppoe افاقه نکرد..حالا اگه شما چیزی فهمیدی به ماها هم بگو...دمت گرم

آقا من کل اینترنت را گشتم ... تمام راه های موجود را هم چک کردم ....کم کم 30 تا راه را تست کردم ..
    آخر سر به نرم افزار خود مودم رسیدم .. رفتم تو سایتش دیدم ورژن نرم افزار جدیدش اومده و دیدم تو این ورژنش اینو نوشته ... من هم دانلود کردم و ورژن مودم روتر Asus G31 را آپدیت کردم .. اینم متنی که نوشته بود :

Add function MAC-IP binding for connected PC in the DHCP server of router

حدس بزنید چی شد ... درست شد ... الان دارم زندگی می کنم

3. این کاربر از rafiee18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

3 ASUS G31

سلام دوستان..یکی از دوستام مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفته که دارای 4تا لن هس+وایرلس هم داره..من کانفینگش کردم و با لن مشکلی واسه کانکت نداریم..اما وقتی میخواد با لپتاپ کانکت شه NO INTERNET ACCESS میشه.(مثلث زرد رنگ) لپتاپ سورس و میشناسه یعنی من میتونم از لپ تاپ و بی لن به مسیر198.168 برم.security هم روی personal 2 هستش با پسورد13رقمی و اسم sdd رو MASTER گذاشتیم..اا همچنان مشکل دارم..میشه کمک کنید؟vpi/cpi هم همون مقداری هس که با لن وارد کردم..ویندوز7هم رو هر دو تا دستگاه نصبه
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان..یکی از دوستام مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفته که دارای 4تا لن هس+وایرلس هم داره..من کانفینگش کردم و با لن مشکلی واسه کانکت نداریم..اما وقتی میخواد با لپتاپ کانکت شه NO INTERNET ACCESS میشه.(مثلث زرد رنگ) لپتاپ سورس و میشناسه یعنی من میتونم از لپ تاپ و بی لن به مسیر198.168 برم.security هم روی personal 2 هستش با پسورد13رقمی و اسم sdd رو MASTER گذاشتیم..اا همچنان مشکل دارم..میشه کمک کنید؟vpi/cpi هم همون مقداری هس که با لن وارد کردم..ویندوز7هم رو هر دو تا دستگاه نصبه
    ممنون

من یادمه به یه همچین مشکلی روی ویندوز سون برادرم برخوردم ... فکر کنم که شما هم لازمه همین کار را انجام دهید ... چک کنید برای وایرلس مقادیر IP , Subnet , gateway , DNS وارد شده یا نه .... شاید فقط برای لن شما وارد شده باشد ... کلا سون همیشه سعی میکنه یه جوری با مشکلات کنار بیاد برای همین ممکنه هیچ پیغامی نده اگه مشکلتان برطرف نشد خودش یک گزینه برای پیدا کردن مشکل دارد ...
    موفق باشید

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

آره دوست عزیز. این آداپتور وایرلس به usb هستش. به تنهایی نه تنها کار کارت شبکه رو انجام میده بلکه نسبت به کارت شبکه مزایایی هم داره.
    اگه کارت شبکه داشته باشی در صورتی که کامپیوتر اصلی که مودم بهش متصله رو خاموش کنی با اون یکی کامپیوتر نمیتونی به اینترنت وصل بشی ولی اگه آداپتور وایرلس به usb داشته باشی در صورتی که کامپیوتر اول خاموش باشه بازم کامپیوتر دوم میتونه کانکت بشه.
    غلطه چون ربطی نداره به روشن یا خاموش بودن کامپیوتر HOST - تنظیمات کانکشن روی مودم تنظیم میشه و فقط به برق احتیاج داره نیازی به روشن بودن کامپیوتر اول نداره!

7. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض مشکل وایرلس

Amin.Da
    من یادمه به یه همچین مشکلی روی ویندوز سون برادرم برخوردم ... فکر کنم که شما هم لازمه همین کار را انجام دهید ... چک کنید برای وایرلس مقادیر IP , Subnet , gateway , DNS وارد شده یا نه .... شاید فقط برای لن شما وارد شده باشد ... کلا سون همیشه سعی میکنه یه جوری با مشکلات کنار بیاد برای همین ممکنه هیچ پیغامی نده اگه مشکلتان برطرف نشد خودش یک گزینه برای پیدا کردن مشکل دارد ...
    موفق باشید
    saeid6441
    سلام
    من مودم 2640U دارم با لپ تاپ با کابل میتونم به اینترنت وصل بشم ولی با وایرلس مودم مشکل دارم طوری که میتونم وایرلسو پیدا کنم ولی وقتی کانکت میشم اینترنت ندارم و میزنه no internet access !!!!!! کابل رو جدا کردم و توی ستینگش هم رفتم ولی بازم نشد :(
    لطفا راهنمایی کنید
    ممنون
    balaban25
    دوستان ممنون از کمکتون ولی یه کامپیوتر با وایرلس وصل میشه اما اون یکی وصل میشه اما یه مثلث زرد روی کانکشن میاد که نوشته limited or no connectivity توی توضیحش نوشته:
    you might not be able to access the internet or some network resoursec.this program occurred becuase the network did not assign a network adrees to the computer.
    حالا چیکار کنم؟
    fmps
    اونو زدم وقتی وایرلس رو روشن کردم خودش پیدا کرد و کانکت شد ولی باز هم NO Internet Accsess
    و اما راه حل این دوستان :
    1- اگه از ویستا یا 7 استفاده میکنید کافیه این فایل رو بگیرید نصب کنید و دستگاه رو ریست کنید :

Fix this problem
    Microsoft Fix it 50357
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2- اگه ویندوز XP SP 2 یا قدیمی تر استفاده میکنید بهتره , IP , SubNet Mask , Gateway رو بصورت دستی بدن !
    Last edited by FerineFast; 17-07-2010 at 19:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام

من میخواستم سرویس eco256 بگیرم ولی اینطور که از بحثها متوجه شدم مشتریانی که 128 میگیرن هم سرعتشون مثل 512 هستش. حالا به نظزتون eco256 بگیرم یا eco128? مودم هم میخوام بیسیم بگیرم...از شاتل بگیرم بهتره یا خودم بخرم؟

در ضمن دوستانی که کارت طلایی دارند لطفا پ.خ بفرستند.

ممنون

10. این کاربر از flash@p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Crawling In MySkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

به نظر من Symphony از همشون بهتره
    نظر شما چیه؟

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اسپلیتر برای تلفن هست و مودم احتیاجی به اسپلیتر نداره .
    با یه اسپلیتر خوب امتحان کنید
    سلام--من اسپلیتر را امتحان کردم مشکلی نداشت دوباره وصل کردم فایده نداشت-- واین که مشکل جدیدی که پیش امده که وقتی تلفن خانه زنگ می خورد ارتباط من با اینترنت قطع می شود----واقعا دیگر کلافه شدم از وقتی اینترنت پرسرعت گرفتم----------------

داره خودمونی میشه bardiya_em's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    TeHRaN JeLes

پيش فرض

سلام دوستان من یه مودم symphoni دارم که از طریق ویندوز کانکت میشه و به --- هم میتونم کانکت بشم ولی با مودم Asus G-31 که 4 پرت هست و وایرلس و کانکشن تو خوده مودم انجام میشه نمیتونم به --- کانکت بشم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •