بله دوست من مسائل و مشکلات بازی تو نسخه 10 زیاد هستش اما من اینجا به چند نکته اشاره میکنم که نباید هیچ موقع از یاد برد ...
شما هیچ وقت شرکت کونامی رو نباید با شرکتی مثل ea مقایسه کنی ، از هیچ نظری که به نظره من مهمترین مسئله اونم تو بازی مثل فوتبال که هرساله باید یک نسخه ازش منتشر بشه و سریعا بعد از ساخت یک نسخه بدون هیچ اتلاف وقتی و استراحتی باید سراغ ساخت نسخه یعدی برن ،
شایدمهمترین مسئله در دنیای امروز پول باشه که البته این پول همیشه تونسته مشکلات رو حل کنه ، شما این دو شرکت (ea و konami ) رو از نظر مالی نمیتونی با هم مقایسه کنی ......
من آماری در این زمینه ندارم اما چیزی که در طی سال میشنوم اینه که Ea هر سال چند استودیو بازی سازی رو میخره و اون رو به مجموعش تزریق میکنه .....پ
به عنوان مثال Ea برای موشن کپچر بازیها
یک استودیو مجزا داره اما همینطور که تو ویدیوها دیدید شاید کونامی
یک سالن کوچک برای این کار داره ...........
شما ببینین این Ea چقدر پول داره که هر سال برای بازیهاش تور های بین المللی میزاره ، همین فیفا 11 که از چند روز پیش تورش به دور دنیا شروع شده اونم فقط برای یک بازی
همیشه زمان مسئله مهم و تعیین کننده هستش خصوصا برای بازیهایی که باید هر سال عرضه بشن
شما حساب کن هنوز pes11 نیومده از حدود 1 ماه پیش ساخت نسخه 12 بازی شروع شده پس معلومه اونا هیچ وقتی ندارن ، همانطور که شنیدید صحبتهای بعضی از کارکنان کونامی که روی بازی کار میکنن گفتن که از صبح که میان شرکت شبها ساعت 11 شب به خونه میرن و این تماما به کمبود نیرو بر میگرده .
افزایش نیروی انسانی میتونه مسئله کمبود وقتی رو جبران کنه و عواقب آن
بعنوان مثال :
(شما مطمئن باشین نیروهایی که در ساخت فیفا کار میکنند 2 برابر pes هست پس سرعت کار اونها بالا میره برای مثال اگه 200 نفر که روی pes کار میکنند بازی رو به زور در مدت این یکسال میرسونن و بازی منتظر میشه اما در عوض در Ea نیروهای ea بازی رو در مدت 8 ماه تکمیل میکنند و تو این مدت که زودتر تکمیلش کردن(4 ماه زودتر از pes و 4 ماه فرصت برای رفع مشکلات بازی ) بارها و بارها بازی تست میشه و مشکلاتش برطرف میشه اما در عوض کونامی که کمبود شدید وقت رو داره اصلا شاید براش هیچ وقتی نمونه که بیاد این کارو بکنه و اینکه تاخیر در بازی مثل فوتبال اصلا جایز نیست .....! )
بارها و بارها seabass و murphy در مصاحبه های خودشون از کمبود شدید وقت حرف زدن و شاید اگر برای نسخه 10 بازی وقت کامل و کافی رو داشتن مشکلات بازی از جمله داوری بسیار ضعیف و دروازه بانها و مشکلات .......حالا اینطور نبود و بازی بارها تست میشد و مشکلاتش حل شده بود .
اما مسوله اصلی مشکلات مالی هستش تا بعنوان مثال تیم سازنده بازی رو از 200 نفر به 300 نفر افزایش بده و این کمبود شدید وقت جبران بشه
البته مسایل دیگه هم در این راه وجود داره که میتونه تاثیر گزار باشه که بعنوان مثال نسل یعد شدن بازی هستش که اینو خود کارگردان بازی بهش اشاره کرده و مسایلی دیگر ......
نظر شخصی من اینه که اگر وقت کافی داشته باشن و بازی بارها و بارها تست بشه و مشکلاتش رفع بشه شاید نسخه های منتشر شده ار بازی دیگه این مشکلاتو نداشته باشه
..................................................