ای بابا،تاپیک پوکیده
انقد جواب ندادین تا منم یه اخطار گرفتم
بدویین دیگه
ای بابا،تاپیک پوکیده
انقد جواب ندادین تا منم یه اخطار گرفتم
بدویین دیگه
اخطار دیگه چه داستانیه؟؟
برای چی اخطار گرفتی؟؟ اولین باره می بینم!!
...............................................
اگر تایپ فارسی می خوای، فکر کنم باید همین ورژن F رو نگه داری. چون من به جز ورژن F ,J هیچ کدوم رو ندیدم که تایپ فارسی داشته باشه. بین این دو تا هم هیچ فرقی وچود نداره... پس بهتره بذاری همین F بمونه
ولی اگه تایپ فارسی مهم نیست برات و فقط اینکه بتونی SMS فارسی رو بخونی برات کفایت می کنه، می تونی ورژن G رو نصب کنی که از نظر ظاهری کمی فرق داره
اگر ورژن دیگه ای هم مد نظر داری، لینک بده ببینیم
کاشکی یه ورژن عربی خوب بود اون رو مینصبیدیم که دیگه راحت باشه
پ ن : اخطارو عشقی دادن،خدا ازشون نگذره![]()
ورژن v10i که گفتید عربیه......دقیق خاطرت نیست چه ورژنی رو نصب کردی؟؟
چون اونی که من نصب کردم و فارسی هم داشت، ورژن J بودش و مشکلی هم نداشت
با خوده برنامه Lg update و از اینترنت می تونی ورژن گوشی رو به F تغییر بدی ... ولی فایل جداش رو من جایی پیدا نکردم
خوب آخه با همین ورژن F که روی خود گوشی هست، فرقی نداره!!!
حتی جدیدتر هم نیست... هر دو برای سال 2008 هستن
تنها ورژنی که فرق می کرد، ورژن G بودش که برای سال 2009 هم هست و تم متفاوت داره
به جز این اگه دنبال ورژن ها متفاوت هستید، باید برید سراغ اون دستکاری شده ها
11و 12 و 13 و 14 و اینا..... که وقتی باهاش کار می کنی، کاملا معلومه دستکاری شده و شاید احساس خوبی نده بهتون. اما سرعت خیلی بالاتری دارن
من میگم اگر مشکل دانلود ندارید، ورژن ها ی مختلف رو یه تستی بکنید... تنها چیزی که از دست می دید، SMS هاتونه! بقیه تنظیمات و اطلاعات سره جاش می مونه
ضمن اینکه، من خودم بعد از تست کردن، ورژن G رو نگه داشتم
تصمیم با خودتونه دیگه.....
این ورژن مشکل فارسی داره یا نه؟!ضمن اینکه، من خودم بعد از تست کردن، ورژن G رو نگه داشتم
یه چیز دیگه من وقتی با برنامه آپدیت الجی میخوام آپدیت کنم نمیزاره هی میگه به روز هستش و از این حرف ها!!!
ورژن G تایپ فارسی نداره.... ولی SMS و متن های فارسی رو نشون میده. برای سال 2009 هستش. تم هاش هم یه ذره فرق داره.
برنامه LG update فقط و فقط ورژن F رو می ریزه. اگر فریمور گوشی هر چی غیر از اون باشه(چه جدیدتر چه قدیمی تر) اون رو به F تغییر میده. همه اطلاعات گوشی هم پاک می شه.
اگر الان روی خود گوشی F داشته باشی، همون پیغامی که گفتی رو میده و دیگه آپدیت نمی کنه
خوب من الان ورژن i رو دارم (که خود برنامه هم مینویسه ورژن i هستش) بد میگه برای شما به روز هستش و آپدیت نمی کنه! چه کنم؟!؟!اگر الان روی خود گوشی F داشته باشی، همون پیغامی که گفتی رو میده و دیگه آپدیت نمی کنه![]()
به خاطر اینه که ورژن فارسی جدیدتر از اون نیومده
اگه مشکل دانلود نداری...
یکی از این ورژن های دستکاری شده رو دانلود کن ( 12 و 13 و 14 و ...)
نصب کن
بعد با LG update بزن گوشی رو آپدیت کن
اینجوری صد در صد ورژن F رو نصب می کنه
.................................................. ..........
پوریا تو چیکار می کنی؟؟ نصب کردی؟؟ ورژن جدیدی پیدا نکردی تست کنیم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)