تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مگان 1.6 2006 یا پرشیا ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض مگان 1.6 2006 یا پرشیا ؟

سلام
    من 20 تومن دارم
    ماشین رو واسه خانواده میخوام
    به نظرتون پرشیا صفر بگیرم که حدود 17-18 هست یا مگان کارکرده که حدود 20 هست ؟

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

پژو پارس امکانات زیادی نداره به نظرم خیلی هم قدیمی شده
    ولی مگان امکانات بیشتر و فناوری جدیدتری رو داره ولی دست دوم هست که اونم مشکلات خاص خودش رو داره
    ولی اگه من بودم ، مگان رو انتخاب میکردم

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    من 20 تومن دارم
    ماشین رو واسه خانواده میخوام
    به نظرتون پرشیا صفر بگیرم که حدود 17-18 هست یا مگان کارکرده که حدود 20 هست ؟
    خب تا 20 تومن اول گزینه های شما رو بررسی میکنم بعد خودم پیشنهاد دیگه ای میدم.
    پرشیا رو ول کن دیگه خسته شدم اونقدربه همه گفتم که ارزش خرید نداره! مگان در مقابل کیفیت ساخت بالایی داره ولی در عوض کارکردش زیاد شده...
    من باشم بین اینا 206 اس دی v8 یا v9 و یا سمند lx سفارشی و یا سورن هم از گزینه های خوب برای شماست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خب تا 20 تومن اول گزینه های شما رو بررسی میکنم بعد خودم پیشنهاد دیگه ای میدم.
    پرشیا رو ول کن دیگه خسته شدم اونقدربه همه گفتم که ارزش خرید نداره! مگان در مقابل کیفیت ساخت بالایی داره ولی در عوض کارکردش زیاد شده...
    من باشم بین اینا 206 اس دی v8 یا v9 و یا سمند lx سفارشی و یا سورن هم از گزینه های خوب برای شماست.
    مشخصات فنی این ماشینها و تفاوت تیپهای مختلفشون با هم رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟ تو سایت ایرانخودرو گشتم ، به نظرم کامل نبود !
    من مگان رو بیشتر دوست داشتم ولی مثل اینکه این ماشینهای فرانسوی کارکردشون تو خرج میفته

پس به نظر شما بین همین گزینه ها کدوم بهتره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه meto_895's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

پرشیا سفارشی بخر موتور زانتیا تنظیم سرعت از رو دنده خوبه ولی پرشیا مشتری نداره زیاد چون بعد چند سال ماشینش میخوابه
    اگه منظورت رنو مگان 1600 سی سی صفرش 24 تومان اما دسته دو میتونی گیر بیاری خوبه رنو مگان

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پرشیا سفارشی بخر موتور زانتیا تنظیم سرعت از رو دنده خوبه
    پرشیا سفارشی موتورش زانتیا نیست ، اون elx سفارشی هستش.
    ولی پرشیا مشتری نداره زیاد چون بعد چند سال ماشینش میخوابه
    اتفاقا خیلی هم تو ایران محبوب و پر فروشه! به همین خاطره که با وجود امکانات کم و کیفیت افتضاح باز هم به فروش میره!
    مشخصات فنی این ماشینها و تفاوت تیپهای مختلفشون با هم رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
    206 sd تیپ v9 که دنده اتوماتیک هستش و از لحاز امکانات تکمیله.
    v8 هم همین طوره اما گیربکس دستی هستش.
    البته سمند با موتور پایه گاز سوز هم است که از گزینه های خوبیه حالا نظر شما کدومش است و انتظارات شما چیه؟!
    برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل استفاده کنید.
    اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
    مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
    دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
    در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید

7. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •