قبل از هر چیز باید عرض کنم که این اولین بار هست که گوشی آندروئید رو به عنوان گوشی خودم به دستم میگیرم و قبل از اون با ویندوز موبایل و آیفن مک و سیمبین کار کرده بودم.
به نظر من توی این گوشی بهتر از هر چیزی تاچش فوق العادش هست که شما رو مجذوب میکنه وحتی از iphone 3gs قبلی خودم هم عکس العمل بهتری نشون میده .
از لحاظ ایرادات و مشکلات سخت افزاری هنوز چیزی نمیدونم ولی در مورد هنگ های کوچیک میتونم بگم اصلاً اذیت نمیکنه و تازه عملکردش مثل گوشیهای دیگه میشه.
در مورد گرافیک بگم که بازی asphalt 5 خود سامسونگ رو نسب کردم و بهترین گرافیک توی گوشیها رو تجربه کردم... بی نظیر.
از لحاظ خوش دستی هم با اینکه گوشی بزرگ به نظر میرسه ولی به خاطر باریک بودنش اصلاً شما رو ناراحت نمیکنه و خیلی راحت میشه با یک دست با این گوشی کار کرد و ترسی از لیز خوردن اون نداشته باشیم!
ال سی دی این گوشی از لحاظ پختگی رنگ بی همتا هستش و توی نور مستقیم آفتاب واقعاً عملکرد خوبی رو به نمایش گذاشته ولی به خاطر بزرگ بودن صفحه نمایش ؛ شاید بعضی اوقات دیده شدن پیکسل ها شما رو تا حد کمی دل چرکین کنه (یعنی خودم!)
صدای خروجی از اسپیکر بسیار با کیفیت هست ولی اصلاً بلند و رسا نیست!
جا موندن اثار انگشت روی گوشی یه کم خسته کننده میشه ولی از زیبایی طراحی پشت بدنه هم نمیشه به راحتی گذشت.
اما یکی از مهمترین فاکتورها حداقل برای ما ایرانیها!!!... دوربین!!! ... میتونم بگم نا امید کننده در شب ! و متوسط رو به پائین در روز! عکسها همیشه از شفافی خوبی برخوردار نیستند و شما رو توی عکس گرفتن های شتاب زده حسابی نا امید میکنه ... توی شب نویز زیادی توی تصویر دیده میشه به شکلی که رنگها به خوبی در نمیاد و شما رو مجبور به چند بار عکس برداری اون هم با تمرکز لازم میکنه ، چون کوچکترین حرکتی توی دست شما عکس رو به شکل وحشتناکی تار میکنه!
کار کردن با کیبورد این گوشی مثل گوشیهای دیگه هست و به غیر از swype چیز خاص دیگه ی دیده نشده (تا حالا که من ندیدم)
وای فای... سرچ اون بی نهایت سریع و فوق العاده با دقت و استیبل هستش. کار کردن با اینترنت میتونه با بروزر خودش خیلی لذت بخش و ÷ر سرعت باشه و من با کام÷یوتر به هیچ وجه فرقی ندیدم (توی روان باز کردن صفحات)
باز کردن قفل صفحه با قابلیت screen unlock pattern یک تجربه جدید برای من بود و خیلی با دقت و خوب به حرکت انگشت شما جواب میده.
در حالت کلی... این گوشی بسیار خوش دست زیبا و با دقت کافی طراحی شده و من با دادن 750 هزار تومان فکر کنم زیاد ضرر نکردم (اگر ضرری بوده برای نوبر بودنشه ) به هر حال باز هم اگر سوالی هست من در خدمت هستم.