تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 459 از 503 اولاول ... 359409449455456457458459460461462463469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,581 به 4,590 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظر شما در مورد این بازی چیه ؟؟ ( LOCA )

اینم سایتش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این جور که من دیدم مثل Shaiya هست گرافیکشم بد نبود حجمش هم 1.5 G هست ...
    Last edited by ehsan_rx1; 13-07-2010 at 18:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

احسان من با همون ايميلت عضو شدم . فردا يا امشب دانلود مي کنم . تريلرش که خوب بود ...

در dd1 و dd2 و جنگل رو بستن ديگه امروز ... اين pvper هاي نامرد هم نميان وگرنه هر وقت ميان کمپ مي شکنه .

جالبيش اينه که مي زني اين دارکيا رو هم مي کشي هر چي از دهنشن در مياد مي گن ^^ البته اکثرا يه کلمه بيشتر بلد نيستن : نووب @ بگو ابله تو که به قول خودت نووب مي کشتت ديگه برو بمير :دي

3. این کاربر از erf45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

احسان من با همون ايميلت عضو شدم . فردا يا امشب دانلود مي کنم . تريلرش که خوب بود ...

در dd1 و dd2 و جنگل رو بستن ديگه امروز ... اين pvper هاي نامرد هم نميان وگرنه هر وقت ميان کمپ مي شکنه .

جالبيش اينه که مي زني اين دارکيا رو هم مي کشي هر چي از دهنشن در مياد مي گن ^^ البته اکثرا يه کلمه بيشتر بلد نيستن : نووب @ بگو ابله تو که به قول خودت نووب مي کشتت ديگه برو بمير :دي
    نوب رو معمولا وقتی می گن که کسی مبارزه نکنه و erase کنه و یا 60 اسکیل بزنه .

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نوب رو معمولا وقتی می گن که کسی مبارزه نکنه و erase کنه و یا 60 اسکیل بزنه .
    حاجي ما درسته يه سال نيمه تجربه نداريم ولي خيلي وقته داريم بازي مي کنيم ...
    اگه ele درست باشه dmg خوبي مي شه زد ... فقط حيف اينا صبر نمي کنن حداقل ما يکم لول کنيم که gear مونو کامل بپوشيم .
    چون ميان گريندر مي کشن انتظارشون اينه که راحت همه بميرن ولي وقتي خودشون مي ميرن خيلي بهشون زور داره :دي

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حاجي ما درسته يه سال نيمه تجربه نداريم ولي خيلي وقته داريم بازي مي کنيم ...
    اگه ele درست باشه dmg خوبي مي شه زد ... فقط حيف اينا صبر نمي کنن حداقل ما يکم لول کنيم که gear مونو کامل بپوشيم .
    چون ميان گريندر مي کشن انتظارشون اينه که راحت همه بميرن ولي وقتي خودشون مي ميرن خيلي بهشون زور داره :دي
    معمولا گریندر ها چون از Epic ele اصتفاده می کنن pvper ها ele اونا رو می فهمن راحت و به راحتی top رو عوض می کنن با یه کلیلک !
    بعلاوه همونطور که قبلا گفتم وقتی با دو ضربه می کشن کی وقته حمله کردن دارین ؟! ما خودمون 465464 بار تو etain سلاخی شدیم توسط pvper ها.
    مرحوم Adduket حدود +100 بار هر گریندر رو در هفته می کشتن. می فهمم حالت رو.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شما وقتي ele تاپ رو عوض مي کني که دميج رو خودت رو بالا ببيني صرفا با ديدن ele طرف مقابل که عوض نمي کني :دي (اينو که گفتي شک کردم تا حالا با بيشتر از يه ele بازي کرده باشي)

ببين شما وقتي به گريندر حمله مي کني توي dd2 به يه نفر که حمله نمي کني >> pp هست خب ! پريست هست ! رنجر هست ! بعضي وقتها def هست >.> حالا ممکنه مگ باشه با اون اسکيل ele ضايع کنش :دي

>> شما داري در مورد چي بحث مي کني ؟؟ من که نگفتم ما pvper ها رو مي کشيم . من الان توي لول 54 همش 1000 پوينت دارم . طبيعيه که 95 در صد اوقات بسادگي بميرم >> بامزه اينه که توي اون 5 % که به کمک بقيه pvper مي کشيم طرف اونقدر بي جنبه ست که شروع
    مي کنه به دهن گشادي ... مثل بچه آدم قبول کن که مردي ! زمين که به آسمون نمياد :دي حرف ما اين بود

--------------------------------

احسان بابا اين Land of Chaos Online که نوشته اوايل آگوست قرار سرور هاش آپ بشه . چرا الان گفتي دانلود کنيم من کلي دلم رو صابون زدم QQ
    Last edited by erf45; 14-07-2010 at 00:11.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما وقتي ele تاپ رو عوض مي کني که دميج رو خودت رو بالا ببيني صرفا با ديدن ele طرف مقابل که عوض نمي کني :دي (اينو که گفتي شک کردم تا حالا با بيشتر از يه ele بازي کرده باشي)
    من 95% با orc تو pvp بازی کردم و orc ها از ele top استفاده نمی کنن حتی pro ها چون نمی خوان با ele درست دمیج بالا بخورن ولی عوضش نزدیک 1 ساله داریم با pvper ها بازی می کنیم و 24 ساعته از این جور بحث ها می کنیم. ما تو etain که بودیم ele حدود 95% لایت ها رو می دونستیم. اکثرا دو تا top دارن با ele مخالف . weapon که هر 4 تا ele رو همه pro pvper ها دارن.
    اونا چون 500bil پول واسه Gear دادن نمی تونن تحمل کنن چند تا گریندر اینا رو بکشه.

----------------------------------
    خواستم تاپیک رو انتقال بدم به بازی سنتر دیدم فروم اختصاصی بازی رو هم فیلتر کردن !!!!!!!!!!!
    اکثر فروم هایی که من میشناختم فیلتر شده ! دیگه زدن به سیم آخر از بیخ می خوان اینترنت رو تعطیل کنن !! یا به قول خودشون ملی کنن !! و فقط سایت های ملی خودمون رو استفاده کنیم !!!!!
    شما هم مثل من اعصابتون خورد میشه وقتی اون صفحه مربوط به فیلشر میاد و کاملا براتون محدوده تعیین می کنن که کجا ها می تونین برین مثلا اگه بخواین تفریح و سرگرمی برین لینک دادن اگه اخبار بخواین بخونین لینک دادن و ... یعنی کاملا دارن می گن جاهایی که ما میخوایم باید بری ! و به طرز وحشتناکی توهین به شعور ملت هست . یادش بخیر قدیما باز یه صفحه سفید خالی میومد می گفت دسترسی به این سایت امکان پذیر نمی باشد.

پروفشنال RedSpoT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

---------------------------------
    خواستم تاپیک رو انتقال بدم به بازی سنتر دیدم فروم اختصاصی بازی رو هم فیلتر کردن !!!!!!!!!!!
    اکثر فروم هایی که من میشناختم فیلتر شده ! دیگه زدن به سیم آخر از بیخ می خوان اینترنت رو تعطیل کنن !! یا به قول خودشون ملی کنن !! و فقط سایت های ملی خودمون رو استفاده کنیم !!!!!
    شما هم مثل من اعصابتون خورد میشه وقتی اون صفحه مربوط به فیلشر میاد و کاملا براتون محدوده تعیین می کنن که کجا ها می تونین برین مثلا اگه بخواین تفریح و سرگرمی برین لینک دادن اگه اخبار بخواین بخونین لینک دادن و ... یعنی کاملا دارن می گن جاهایی که ما میخوایم باید بری ! و به طرز وحشتناکی توهین به شعور ملت هست . یادش بخیر قدیما باز یه صفحه سفید خالی میومد می گفت دسترسی به این سایت امکان پذیر نمی باشد.
    W T F
    پرشین تولز هنوز بازه ولی الان من با شاتل راحت میام هیچ فیلتری نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

سلام
    آقا این Runes of magic تاپیک اختصاصی نداره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    آقا این Runes of magic تاپیک اختصاصی نداره؟
    نه !
    من تو این تاپیک معرفیش کردم ولی خوب ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سری جدیدش اومده و بازیش یذره پیشرفت کرده .
    خواستی بگیر کپی پیست کن یه تاپیک اختصاصی بزن !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •